Дано и с Дебрецен късмета не ни избяга
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
дайте да не се лъжем, ако не беше късметлийския гол на Йовов, работата беше на кантар 
Мен ли ме лъжат очите или Дениран беше поне метър и половина в наказателното, преди Христов да бие дузпата?
- Делибаш
- Контакти:
Re: ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СИ ОПРАВИХМЕ ГОЛОВАТА РАЗЛИКА
SofiaWest написа:Делибаш написа:Момчета, с тая игра сме заникъде! Единственото хубаво от мача бе, че бихме!...
Е не сме Реал Мадрид, но имаше доста хубави атаки... не знам от какво си недоволен... а и на тоя терен толкова
Ще ти кажа...
Не може на централен-нападател на "Левски" да четеш ужас в очите, че трябва да бие дузпа - най-естественото нещо при това положение е да я усере!...
Не може халф на "Левски" цял мач да няма точен пас /от 3 до 30 м растояние/, а да създава контри за противника!... /Става дума за тоя некадърник Сърмов, който ако имаше начин щях да влезна в телевизора и с шутове да го изхвърля от терена!!!
Не може тоя, който трябва да ти прави играта да се мотае като муха без глава!... /Всички се сещате за Тасевски, нали?!/
Добре, че все пак Достанич ги вижда нещата и направи правилните смени...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Имахме 3 красиви атаки от едната дойде дузпата от другите 2 пропуснахме 100% положения, ако ги бяхме реализирали, какво става 3:0 от хубави атаки - не беше чак толкова лоша играта!+Това те нямаха почти никакви по-сериозни положения.(Без да броим фамозния фал на Бижутера)
САМО ЛЕВСКИ!
- Делибаш
- Контакти:
mike28 написа:Мен ли ме лъжат очите или Дениран беше поне метър и половина в наказателното, преди Христов да бие дузпата?
Така е, но заедно с двама-трима други /включително миньорци/... Трябваше да се пребие дузпата!
Презирайки всеобщото израждане
Ммм незнам защо мислите така ..нали всички щяха да ореват ...
Ама я вижте това
http://sportal.bg/news.php?id=189399
http://sportal.bg/news.php?id=189399
Не сме Реал М ,ама срещу Реал ще береме много ядове,въобще ква ШЛ,ЛЕ е по реално за тея момченца!!!
- ТаралежВгащите
НЕЩАТА СА ЯСНИ ! Докато водещите клубове се задължават да играят футбол със разни посредствени селски отборчета , нищо добро не ги чака. Тия пернишки смешници цял мач не спряха да ритат футболистите и накрая плачеха че им дали много картони. МАЛКО ВИ БЯХА МУШМУРОЦИ ! Сега плачите щото няма да си получите премията от цска , ама те и без това няма как да ви я дадат , ЗАЩОТО ПАРИ НЯМА ПРИ ТЯХ
Само дърта слава че са били някакъв английски отбор преди 250 години .Докато А група не остане само ат 9-10 отбора които играят футбол а дърварите да ги натирят в селските групи, голям футбол ще гледаме само в мачовете на Левски в Европа 
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !