Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
1:4 Кръстовчев 2,Ортега 1 и Симонович или Тасевски 1....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Re: Кривия иска да се махне от Черно море
more написа:Ние това дето сме го направили, сега всички помияри като вас и те намазват Ако не беше Левски да извоюва коефициент нали се сещяш че нямаше да играете в Европа , а Айде сега бегай избивай комплекси, а трупането на коефициент остави на нас, че с представянето ви тея 2 сезона освен престиж, друго не спечелихте ....
Какво сте направили последните години донесохте срам не само на вас,а и на цяла България.
Остраниха Баку и се помислиха за велики в Европа сте анонимници ще видим срещу някой по-класен отбор какво дърво ще ядете.Юда селския отбор в първенството ви свали по едно време от върха е тогава отговори какъв отбор сте щом не може да победите такива аматьори.
Армеец ти явно си забравил, че до вчера играехте във В, а сега за Европа и анонимници си тръгнал да говориш.. кога съм бил във Варна все е било на мачове на Спартак последните много години. кога ти почерня задника и на тебе дагоеба?
10 години робство черно море.. сещаш се..
p.p.
май си забравил времената когато ходехте в Разград, Търговище и тн. с червените шалчета и зелените фланелки.. за Европа и ананонимници си тръгнал.. смехххх..
60-те отдавна минаха... сещайте се..
Yoda написа:Sagittarius написа:Защото играе Феърплей,не селски футбол като тимчето от Подуене.В интерес на истината се надявам да спазарим Кривия с вас.Още лятото бях писал,че е голяма глупост да не го натирим още тогава,но дано сега да успеем.Иначе ще се забавляваме-Кривчо резерва,врътка обиколки...хехехе,Мастиката му натри носа
Виж момче, просто си смешен. Особено след мача в Бургас .... Каквото и да кажеш само предизвикваш усмивки на съжаление на хората около мен, наздраве !!!
Ей смешко вие пък къв отбор сте? Бихте сервитьорите от Андора,едвам отстранихте азерите и бихте юношите на Ботев.Голяма работа сте,но до мачовете с Дебрецен.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
Manolkata написа:Yoda написа:Sagittarius написа:Защото играе Феърплей,не селски футбол като тимчето от Подуене.В интерес на истината се надявам да спазарим Кривия с вас.Още лятото бях писал,че е голяма глупост да не го натирим още тогава,но дано сега да успеем.Иначе ще се забавляваме-Кривчо резерва,врътка обиколки...хехехе,Мастиката му натри носа
Виж момче, просто си смешен. Особено след мача в Бургас .... Каквото и да кажеш само предизвикваш усмивки на съжаление на хората около мен, наздраве !!!
Ей смешко вие пък къв отбор сте? Бихте сервитьорите от Андора,едвам отстранихте азерите и бихте юношите на Ботев.Голяма работа сте,но до мачовете с Дебрецен.
абе кви наркотици са пуснали из Варна дгоеба..
Е, чак до 1:4 няма да отиде... Миньоро играе добре и смея да твърдя, че те са един от малкото отбори, които се опитват да играят футбол.
Жалкото за тях е, че леко се нагъзват на цецка, а част от феновете им са големи дебили.
Жалкото за тях е, че леко се нагъзват на цецка, а част от феновете им са големи дебили.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Защо не наказаха Миньор?
samobotev написа:бля бля каде го видя тоя катун докато пасеше тревица неуспях да разбера.
Освен това аз тука само истини казвам,турски отбор собственост на еврейски бандит сте си и това е
Хайде, хайде.
Бързо при катуна. При Митю.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
CHELSEA LONDON!
- Контакти:
Мачът е 0-2
САМО ЛЕВСКИ

САМО ЛЕВСКИ
и последно без да се заяждам.. не мога да си обясня защо емблемата ви е в синьо а екипите в зелено?????

- ChernoMore
- Контакти:
Кривия не игра два мача защото беше контузен тъпанари такива. Иска ви се да го вземете ама шанс!
Аз не мога да разбера защо се карате изобщо.
Кривия е готин човек. И много полезен за всеки отбор, в който играе.
Проблемът е, че няма още дълго време да играе - на това ниво поне.
Аз мисля, че сагата с Кривия вече е история за Левски.
Дори смятам, че отборът ни сега е много по-комплектован.
С една дума - не ни трябва Кривия.
Виж 2010, за без пари като свободен агент, може и да се помисли.
Кривия е готин човек. И много полезен за всеки отбор, в който играе.
Проблемът е, че няма още дълго време да играе - на това ниво поне.
Аз мисля, че сагата с Кривия вече е история за Левски.
Дори смятам, че отборът ни сега е много по-комплектован.
С една дума - не ни трябва Кривия.
Виж 2010, за без пари като свободен агент, може и да се помисли.