ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08.|20:30ч. АИК-ЛЕВСКИ (Да напълним Герена)

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2010 09:38

Dobri написа:
СВОБОДЕН написа:Не съм гледал мача.Добър турнирен резултат. Но тук на герена не трябва да допускаме гол. Иначе съм сигурен, че ще вкараме.

Това е най-лошия резултат - хем ти трябва задължителна победа, хем е възможно подценяване (това специално за нашия отбор ще е пагубно).

Доста хора ми опонираха на това твърдение не само тук. Пак казвам, 0:0 като гост е чудесен резултат. Идеални резултати които да дават победа просто ей така няма. Но този е много благоприятен. Ако не можеш да победиш като домакин в реванша мошеш да отпаднеш, но в такъв случай ще е заслужено. Твърдеше се колко лошо щяло да стане ако ни вкарат гол тук.Ами вкараха ни го този гол, по точно подарихме им го. И какво стана? Ами видяхме какво стана. Ние не сме отбор който да е длъжен непременно да вкара гол като гост. За това и 0:0 в мачове с елиминации при всички случаи е по добре от загуба дори при нея да си вкара гол там. Снощният мач го доказа защото една минимална загуба в първия мач би могла да ни изхвърли.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Re: АУДИО: Головете на Левски

Мнениеот rudy » 27 авг 2010 09:41

DeShawn написа:... Аз трябваше да звъня да ми пускат радиото през скайп, за да слушам мача.

И аз така - гриза си ноктите пред скайп-а на балкона на хотела в солун, а под мене гърци гледат аустриа - арис (резултат 0:1). Гарата вкарва, по същото време и австрийците вкарват и леле... чуха ме чак на Олимп. А ония гърчуля като наскачаха да се бием... Като разбраха повода за мойта радост - празнувахме заедно после. Сега си стискаме палци да се избегнем в групите, щото и те вече знаят за Гарата и неговия черен... голов нюх.

И още нещо и двата солунски отбора (Арис и ПАОК) се класираха за групите - на домашна сцена не могат да се гледат ама по време на мача с австрийците най-гласовитите бяха от ПАОК. Ама тва е друга тема.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Мнениеот gorg » 27 авг 2010 09:42

Честито ЛЕВСКАРИ, много голям мач снощи! Като вкараха гола шведите, ризнавам си отчаях се, мислех, че няма да могат да обърнат мача нашите, ще почнат едни центрирания, едни нерви, но не би!!! Видя се че ЛЕВСКИ може да обръща мачове и то с игра! Дембеле е класа, много борбен, само малко май трябва концентрация пред гола!:) Гаджев обаче трябва да влезе в старата форма и да не се прави на началник! Колкото за Божката - продължавам да твърдя, че е качествен вратар, достоен заместник на Гошо Петков, но и той е човек и той бърка по някога, така че трябва да го подкрепим!

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 27 авг 2010 09:51

Честита победа.Да, съперникът не беше от най-големите колоси, но начина по който напълнихте стадиона и смазахте шведите е достоен за уважение.Може да се нарече и велик. :)

Enravota
Контакти:

ЛЕВСКИ - АИК пълен запис на мача

Мнениеот Enravota » 27 авг 2010 10:11

Не намерих подобна тема, ако има се извинявам.

Има ли някой ЛЕВСКИ - АИК пълен запис на мача?

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - АИК пълен запис на мача

Мнениеот comandosa1 » 27 авг 2010 10:14

И аз чакам, ама за сега не намирам никъде. Дано излезе скоро, че не съм спал да го чакам, понеже съм на майна си райна и не можах да гледам мача и сега си гриза ноктите и чакам, ако някой има линк, моля дайте го.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 авг 2010 10:15

Който изнамери рип на мача ще е златен, искам и аз да го гледам един път на спокойствие :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 авг 2010 10:17

Бижутера написа:Който изнамери рип на мача ще е златен, искам и аз да го гледам един път на спокойствие :mrgreen:

Еееее така сте вие модовете.Трябва да се грижите за нашият комфорт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 27 авг 2010 10:19

Дано се свали някаде мачът вчера бях на стадиона но няма да е зле да видя какво сме играли вчера.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 27 авг 2010 10:46

[offtopic]Абе оная Ивена ли е, ква е не я знам, май нещо я хвана шубето и не си изпълни обещанието :lol:[/offtopic]

Върни се в “Архив”