Благодарение главно на Ливърпул 80% и 20% Саутхемптън и Тотнъм.
Хм...
Да видим дали Уулвс са си научили урока и ще могат ли да вземат нещо от Арсенал утре?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:kingofpop написа:Айде като си толкова умен кажи що Реал не взеха ШЛ като накупиха Галатикос![]()
нали сичко е пара според тебе и великата ти логика
Имаше 3 силни италиански отбора тогава.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
smoothc написа:Да видим дали Уулвс са си научили урока и ще могат ли да вземат нещо от Арсенал утре?
emerson1leao написа:Въпросът е защо избират точно Пеп, че им е вече 6ти сезон треньор, а не някой друг от сумати топ треньори в Европа ? Преди това беше в Байерн и Барса. Ще излезе тоя човек най-добрия измамник в историята не само на футбола, а и на човечеството като в оня филм "любимец 13", че все го назначават в топ клубове, а не в някои средно ниво или по надолу![]()
Как все топ отбори "се заблуждават" да го взимат за треньор, и да му дават едни от най-високите заплати във футбола ? Блестящ актьор ще да е, да заблуждава повече от десетилетие толкова много хора в различни клубове, които да му ръсят милиони в банковата сметка.
Сигурно и Вили Вуцов се пита защо няма тоя късмет да го вземат някъде в топ отбор от Европа.
miro_rz написа:smoothc написа:Да видим дали Уулвс са си научили урока и ще могат ли да вземат нещо от Арсенал утре?
Ще вземат топъл душ след мача!
Udoji90 написа:miro_rz написа:smoothc написа:Да видим дали Уулвс са си научили урока и ще могат ли да вземат нещо от Арсенал утре?
Според мен втори път за един сезон няма да ги бием. Доста неудобен съперник са ни, откак се завърнаха във Висшата лига. Дано не съм прав, защото с успех бихме дръпнали прилично и на тях, и на Тотнъм.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1914.1902 написа:Аз мисля, че е нужно да се отбележи стабилното представяне на тимът на Бърнли в последния месец. От 23 януари насам те записаха равенства с Арсенал, Уотфорд, Манчестър Юнайтед, след това допуснаха минимална загуба от Ливърпул, а след мача с мърсисайдци успяха да победят убедително Брайтън като гост, преди да надвият Тотнъм във вчерашния ден. В този период те допуснаха едва два гола.
Udoji90 написа:miro_rz написа:smoothc написа:Да видим дали Уулвс са си научили урока и ще могат ли да вземат нещо от Арсенал утре?
Според мен втори път за един сезон няма да ги бием. Доста неудобен съперник са ни, откак се завърнаха във Висшата лига. Дано не съм прав, защото с успех бихме дръпнали прилично и на тях, и на Тотнъм.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта