Болен сега е удовлетворен от двудневния си престой в Бургас.Всички мислехме,че е дошъл да атакува Валери Симеонов,а простотиите,които сътвори и законите,които наруши,за тия два дни,просто е било проформа.
Той е бил в Бургас,за да преговаря с Нафтата да си продадат лиценза на Цска.Е те това е истинската причина той да е тук.
Нещастник ти не си добре дошъл в нашия град.
Долен ляв педал или съединител за по-кратко.
Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Луда работа: Волен ще спасява ЦСКА!
Този 1 месец с ЦСКА ...няма такова шоу
Днес директора на ЦСКА - казва "Дали сме акциите на Александър Тодоров"
Малко по-късно Александър Тодоров "Какви акции,това са пълни глупости"
Ебати цирка

Днес директора на ЦСКА - казва "Дали сме акциите на Александър Тодоров"
Малко по-късно Александър Тодоров "Какви акции,това са пълни глупости"
Ебати цирка

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Stivi_Ned написа:Болен сега е удовлетворен от двудневния си престой в Бургас.Всички мислехме,че е дошъл да атакува Валери Симеонов,а простотиите,които сътвори и законите,които наруши,за тия два дни,просто е било проформа.
Той е бил в Бургас,за да преговаря с Нафтата да си продадат лиценза на Цска.Е те това е истинската причина той да е тук.
Като си толкова корав защо не отидеш да му го кажеш в очите на охраната му?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
stn написа:Като си толкова корав защо не отидеш да му го кажеш в очите на охраната му?
Те хората редовно му го казват. Даже медиите му го казват.
[offtopic]Мега идиот

stn написа:Stivi_Ned написа:Болен сега е удовлетворен от двудневния си престой в Бургас.Всички мислехме,че е дошъл да атакува Валери Симеонов,а простотиите,които сътвори и законите,които наруши,за тия два дни,просто е било проформа.
Като си толкова корав защо не отидеш да му го кажеш в очите на охраната му?
Да за разлика от теб аз не се крия като мишка пред клавиатурата и вчера бях пред офиса на ТВ Скат в Бургас и си казах мнението,а ти приятелю
ще си останеш една бяла опитна мишка вурху,която такива като Волен ще си правят опитите да ви управляват.Какво ме плашиш с мутрите на Болен,
добре че бяха полицаите да ги опазят,че иначе щяха да си събират зъбите от Бургас до София.
И другото,което не мога да разбера, като се барате за големи столичани и софиянци,как така позволихте на един луд от Кукерландия/ гр.Ямбол/ да ви прави на маймуни?
Хахахахаах
Viktor4o_Rs написа:Е, нормално, нали срещу парче пица и 50 лева го пазиха![]()
![]()
Щом ЦСКА са го докарали до Томов и Волен, направо не знам ...
Грешно

Сребърниците бяха 30

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Adrian Monk написа:Ами щом и докторът хонорис кауза ги е отсвирил, то друг "спасител" не остана...
"Мечтаното от всички фенове на ЦСКА завръщане на Христо Стоичков на "Армията" ще бъде само за двете седмици, в които той води тима. Камата няма намерение да се връща. Това обяви самият той по време на турнир за аматьори в Пловдив, на който беше избран за патрон. На въпрос какво ще е бъдещето му оттук-нататък, легендата отговори: "Оттук-нататък ли? Сега ми предстоят само лов, риболов и голф", с което окончателно отряза възможността да се върне на "Армията"....![]()
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756573
Да не е луд кюрда да се захваща някъде, където няма келепир...
Кой доктор работи без пари? А ЦСКА намат осигорвка

- Червени_шампиони
- Контакти:
ЕЙ МИШКИ, АЗ СЪЩО БЯХ ЗАД ВОЛЕН ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ, НО НЕ СЪМ ПЛАТЕН! КОЙ ЩЕ МЕ СПРЕ ДА ПОДКРЕПЯМ ПАРТИЯТА КОЯТО ИСКАМ ГАДНИ ФОРУМНИ ДОНОСНИЦИ,.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- cooldoctor
- Контакти:
Това са глупости.
Работата е, че ЦСКА го затриха. А феновете не са обединени. Трябват мирни протести, за да идват много повече хора.
Работата е, че ЦСКА го затриха. А феновете не са обединени. Трябват мирни протести, за да идват много повече хора.
cooldoctor написа:Това са глупости.
Що е то мирен протест и има ли почва у нас ?
“Не купувам от Lafka”