Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Laetitia
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 13:18

Levskar_90 написа:Да щом не харесвам Боко и Костов съм комунист, ясно си ми, и аз имах по-високо мнение за теб ...
Никъде нищо такова не съм казала.
Не ме интересува какво мнение имат другите за мен, аз никога не говоря нещо, ако не съм сигурна в него.

И просто приятелски левскарски съвет - оправи си малко пунктуацията. :)

@Дунав, Цветан мрази Костов в червата и е правил всичко възможно да бъде отстранен. ;)
Надявам се на нещо ново, синьо и истинско, което да върне вярата на хората.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2013 13:23

dunavfc написа:Демокрацията е доказала многократно,че по-добра форма на управление няма...Ако не си съгласен си свободен да отидеш в КНДР,Куба или Зимбабве и да придобиеш нови впечатления...

Недей да се изхвърляш като... да не казвам. Ако искаш да сравним примерно стандарта на живот в Република България и теократичната монархия Саудитска Арабия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юни 2013 13:24

Надявайте се на партии със старите муцуни. Трябва промяна на цялата система, а не нови избори.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2013 13:25

Tommi написа: Ако искаш да сравним примерно стандарта на живот в Република България и теократичната монархия Саудитска Арабия.

Стандартът е заради едни природни залежи на Арабския полуостров, а не заради формата на управление.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2013 13:25

Levskar_90 написа:Надявайте се на партии със старите муцуни. Трябва промяна на цялата система, а не нови избори.

Много точно казано.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2013 13:27

1982 написа:
Tommi написа: Ако искаш да сравним примерно стандарта на живот в Република България и теократичната монархия Саудитска Арабия.

Стандартът е заради едни природни залежи на Арабския полуостров, а не заради формата на управление.

Ами то винаги е така. :) Няма две държави, които да са при равни други условия и само формата на управление да е определяща.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2013 13:27

Levskar_90 написа:Надявайте се на партии със старите муцуни. Трябва промяна на цялата система, а не нови избори.

Системата може да се промени по един единствен начин - Велико народно събрание и нова конституция. От тук натам системата няма да има избор и ще се самопромени...ако има такава дума... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 13:28

1982 написа:

Абсолютно. Ако не са природните дадености, щяха да са просто поредната ислямистка страна, в която камилите са по-ценени от жените.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юни 2013 13:30

vaskonti написа:

Системата може да се промени по един единствен начин - Велико народно събрание и нова конституция. От тук натам системата няма да има избор и ще се самопромени...ако има такава дума... :roll:

Точно така. Не да чакаме нови избори ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2013 13:33

Laetitia написа:
1982 написа:

Абсолютно. Ако не са природните дадености, щяха да са просто поредната ислямистка страна, в която камилите са по-ценени от жените.

Само че, формата на управление явно не им е попречила да се развият добре. Нито пък на Бруней, Катар и др. Какво да кажем за Китай, която също се различава от нашите представи за демокрация.

Върни се в “Архив”