Левски София - Стяуа Букурещ | 29.01.2012 | 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Левски София - Стяуа Букурещ | 29.01.2012 | 19:00

Мнениеот фифи перото » 29 яну 2012 21:12

Спокойно!
На есен ,Левски ще е с друго лице!По-силен от всякога![offtopic]от последните 3 години де :mrgreen:[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 яну 2012 21:12

Айдее, форума произнесе присъдата :lol: Нещастници, нищо не играят, как може да падаме от стяла, няма да влезем и в 3-ката. Тая контрола е показателна за целия ни сезон :!: Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 яну 2012 21:13

Някой може ли да ми каже защо не се търсят играчи в защита като е очевадно че там както каза колегата по горе и въздуха оказва повече съпротива?Това ръководство сляпо ли е или на такова се прави.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 29 яну 2012 21:13

Ха-ха ... чета си тук коментари на някой фенове и се чудя дали аз самият съм черноглед или те нещо не довиждат!? Добре сме били ... е май различен мач сме гледали! Тренера до сега не беше виждал този неможач макар и млад Стефан Станчев ... убеден съм,че това момче не е за Левски и това се видя много много ясно още в мача срещу Генк,където го разминаваха като Спартак Търнава Старокин ...?! Трябва спешно Централен защитник,който да си партнира с другия такъв ( За сега май май Башлиев най-малко зле се справя),Сержиньо да го изтеглят пред защитниците,защото там е най-силен!
За нападател няма какво да си говорим това е несериозно с един нападател като Цветков,който издържа едвам едвам 45 минути и момченца на по 15 години да гониме някакви цели! Положението не е никак никак розово
Колкото до Стяуа ... някой каза че си били класа ... това ако е класа не знам накъде отива футбола!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 29 яну 2012 21:14

sslevski написа:
Hakercheto написа:
sslevski написа:Какво РЕВЕТЕ БЕ ПУ..И.Нямали сме защита.Какво не и харесахте първото полувреме.Башлиев се справи с Грийн.Пинто и Мюлдер също.Вие Луиз и Тери ли искате или Кейхил.Това е Левски и мога да кажа,че защитниците ни се справиха 100 пъти по добре от защита на Стяуа.
Ревльовци!!!

:mrgreen: :mrgreen: Те понеже Луиз и Тери в Челси бетонират атаките срещу Челси :) :)
Искам ги Шкъртел и Агер! ;)

Ми да ти кажа бетонират.4 мача вече нямат допуснат гол...смятай.

Да не минаваме на английски футбол че ще си поспорим още 10 страници ;) Мога да ти кажа че ако Челси се защитават като хората и се научат да играят в стила на Торес(задължително е ,иначе незнам защо ни го взеха) ще изхвърчат и от топ 4. Ако ще ме контраираш за Ливърпул че то и те не са нещо специално. Като излезнат на Анфилд правят 4/5 равни. Както казах много може да изпишем ако почнем ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 яну 2012 21:14

Никакви генерални изводи немогат да се направят от тази контрола ...

Ако трябва да коментирам резултата - заслужен за определено по- добрият отбор !
Но пък освен дузпите, румънците имаха още 3-4 сериозни положения, като едва да речем - половината бяха изработени от тях самите, другите дойдоха след груби индивидуални грешки на наши хора.

Иначе играем с 2 идеи по-бързо от колкото при "Гонзо" !
Отдавна говоря за скорост на подаванията ... Тоест, по-бързо движение на топката, когато се подава, за да се печелят свободни пространства.
Опитите за това са похвални и е въпрос на време нещата да се получат поне на едно 80 %

Също така прави впечатление физическата ни подготовка ...
Особено оная дву- минутна преса в края на контролата ...
Случайно погледнах, когато изгубихме топката в половината на румънците, беше 86-та мин. и няколко наши играчи упражниха интезивна преса в полето на съперника и тичането не спря, докато топката не беше отнета в 88 мин.
Какво има да говорим ...
В тези финални минути, такова тичане ...
А и самото темпо през второто полувреме не беше никак лошо.
Струва ми се, че ако се запази тази тенденция, много малко отбори в България ще издържат срещу нас в подобен игрови ритъм на даден мач !
Да не кажа, че май невиждам отбор способен на това ...
Оптимист съм :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 яну 2012 21:15

Двама централни защитници и нападател трябват :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 яну 2012 21:15

niki87 написа:Айдее, форума произнесе присъдата :lol: Нещастници, нищо не играят, как може да падаме от стяла, няма да влезем и в 3-ката. Тая контрола е показателна за целия ни сезон :!: Изображение Изображение Изображение
Ту пишещите СМЕШНИЦИ не е зле да разберат, че ЛЕВСКИ не се коментира, ЛЕВСКИ се ПОДКРЕПЯ Изображение

:!: :!: :!: :!: Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 яну 2012 21:16

niki87 написа:Айдее, форума произнесе присъдата :lol: Нещастници, нищо не играят, как може да падаме от стяла, няма да влезем и в 3-ката. Тая контрола е показателна за целия ни сезон :!: Изображение Изображение Изображение
Ту пишещите СМЕШНИЦИ не е зле да разберат, че ЛЕВСКИ не се коментира, ЛЕВСКИ се ПОДКРЕПЯ Изображение

:lol: Аз,като един смешник,ще ти кажа...По-добре смешник с коментар,отколкото клоун с подкрепа.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 29 яну 2012 21:17

Neron написа:Някой може ли да ми каже защо не се търсят играчи в защита като е очевадно че там както каза колегата по горе и въздуха оказва повече съпротива?Това ръководство сляпо ли е или на такова се прави.

Със сигурност се търсят, просто не са намерени още.

Върни се в “Архив”