ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Iceberg » 10 дек 2011 01:01

Третият вратар на Левски Кирил Акалски е сигурен за Черно море, разбра Football24.bg. Стражът ще премине при "моряците" под наем до края на сезона. Акалски не успя да се пребори за титулярно място при "сините". В същото време Черно море търси заместник на Илко Пиргов, който бе трансфериран в Литекс. Очаква се сделката да бъде официално потвърдена в близките дни.

????? Нали уж щеше да се дава шанс на Денчев, а за резерви да се вземат двамата ни много талантливи вратари от школата Кирчев и Китанов??? Не знам доколко е верно това, но.. ми се искаше на тези две момчета да им се даде шанс да тренират с мъжете, да трупат самочувствие и умения, да се обиграват докато е време. И двамата са големи таланти, а Китанов е национал при една година по-големите. Денчев най-накрая да застане на вратата и да му се гласува доверие. Що трябва да харчим пари за вратар?! Не знам...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 дек 2011 09:04

Няма да харчим пари за вратар, най-вероятно ще му плащаме само заплатата и ще бъде резерва на Денчев (надявам се).

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 10 дек 2011 10:19

На мен странна ми изглежда тази новина за Акалски и докато не е факт не я вярвам,понеже при нас футболисти под наем не идват.Още от както дойдоха тимаджиите пари за трансфери не се дават,но и футболисти под наем или преодстъпени не се взимат,като се вземе футболист то той задължително е подписвал договор с нас,а това под наем ми изглежда безсмислено,особено за вратар..
За вас моряци ний живеем...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 дек 2011 10:43

Има логично обяснение. Да речем, че на Левски Акалски не им трябва и няма как да го продадат в момента. От друга страна, не искат да разтрогват с него, защото се надяват, че ако покаже добри игри все някой може и да го купи. Така наема е приемлив вариант и за двете страни, особено ако Генов се споразумее с него да подпише с нас веднага, след като му изтече договора.

При много малка част от договорите за наем има трансферна сума ("loan fee", както се нарича). В повечето случаи играча е ненужен и заплатата му е неоправдан разход; клубът, който го взема под наем, я плаща.

Мен също ме съмнява тази работа, защото надали Акалски ще се премести от пейката на Герена на пейката на Тича. Ако пък е титуляр, Генов ще изглежда като пълен глупак с приказките си за "шанса" на Денчев.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 10 дек 2011 11:08

Той отдавна изглежда на глупак с приказките си.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Паломино в Газиантеп, Акалски в Черно море

Мнениеот Messinho » 10 дек 2011 12:29

Нападателят на Черно море Хермес Паломино ще бъде продаден на всяка цена до Нова година. Последният кандидат за Пантерата е турския Газиантепспор, където се подвизава националът Ивелин Попов, разбра SportaBG.com.
Припомняме, че отбори от Украйна и Полша, а също така и лидерът в "А" група Лудогорец (Разград) също желаят Хермес.
Освен това нашата медия научи, че "моряците" ще бъдат на лагер в Анталия, Турция, където ще изиграят пет сериозни контроли. Твърде вероятно именно тогава Паломино да отиде на проби в Газиантеп.
Лагерат не е на 100% сигурен, но ако той се осъществи варненци ще пътуват с клубния автобус до Истанбул, а оттам ще продължат със самолет до курорта. Вариантът с наемане на чартър не е възможен поради ремонта на летището в града.
В същото време SportaBG.com научи, че резервния вратар на Левски Кирил Акалски ще започне подготовка с Черно море. Ако е в добра оформа бившият страж на Локомотив (Пловдив) ще акостира на "Тича", като свободен агент.
Акалски иска да се махне от "сините", тъй като няма никакъв шанс за титулярно място, тъй като двамата му конкуренти Божидар Митрев и Пламен Илиев се представят доста силно. Иначе Черно море има и друг добър вратар. Това е Петър Денчев, който ще се бори със зъби и нокти, за да не търка пейката през пролетния полусезон.

http://www.sportabg.com/drugi/top/37801 ... herno-more

Моряци, ще се разделим ли с най - качественият ни футболист?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Паломино в Газиантеп, Акалски в Черно море

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 дек 2011 12:46

Моряци, ще се разделим ли с най - качественият ни футболист?

Това е известно от поне месец и когато се опитах да го намекна, се хвърлиха 10 човека от този подфорум да ме убиват с кирки и лопати. Сега да няма сълзи и сополи :?
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 10 дек 2011 12:51, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 дек 2011 12:50

Което не става с пари, става с много пари. ;) При предложение, на което собствениците на "Черно море" няма да могат да устоят, те ще занесат Паломино до Газиантеп на гръб. :lol: А за Акалски е много по-добре да играе, вместо да търка пейката. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 10 дек 2011 13:00

Captain Stottlemeyer написа:Което не става с пари, става с много пари. ;) При предложение, на което собствениците на "Черно море" няма да могат да устоят, те ще занесат Паломино до Газиантеп на гръб. :lol: А за Акалски е много по-добре да играе, вместо да търка пейката. :)

ТИМ ги мързи и на мач да дойдат, ти...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 10 дек 2011 13:28

Ако някой се излъже да даде сериозни пари за Паломино,да го продават. Играл е 2-3 силни мача за целия полусезон,10 беше контузен!
Малко извън темата,много съм разочарован от факта,че така и не дадохме достатъчно шанс на юношата на тима Тодор Колев :(

Върни се в “Архив”