mistreated написа:Познах точния резултат и естествено съм много доволен от победата. В трето дерби за сезона печелим трета победа. Надявам се така да продължим и срещу Лудогорец.
Изиграхме за пореден път много "биткаджийски" мача и така трябва. Тези мачове се печелят с много битка и малко късмет. Много силен мач на К. Стоянов и П. Стоянов., Зику няма какво да го коментираме - феноменален.
Много глупава постъпка на Мболи, но дано да го накажат за мача със Славия и да е на линия за Лудогорец, защото Макенджиев е изключително несигурен.
Поздравявам всички ЦСКА-ри и повечко успокоителни за сините ни приятели.
Само с едно нещо не съм съгласен.Костадин Стоянов не бе във върхова форма този мач.Имаше поне 3 положения,които минаха през него заради фрапантните му грешки.Само липсата на концентрация в играчите на Литекс ни предпазиха от гол.Дано втория полусезон заиграе пак както игра през пролетта.Друго,което ми направи впечатление е прекаленото увличане на Бандата.Оголва си зоната и после става лошо за нас.При положение,че играем с Лудогорец другия мач онзи Шоко направо ще лети по крилото и ако Бандата си е оголил пак зоната може да стане фатално.