Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот bobonikolov » 20 ное 2011 19:06

mistreated написа:Познах точния резултат и естествено съм много доволен от победата. В трето дерби за сезона печелим трета победа. Надявам се така да продължим и срещу Лудогорец.
Изиграхме за пореден път много "биткаджийски" мача и така трябва. Тези мачове се печелят с много битка и малко късмет. Много силен мач на К. Стоянов и П. Стоянов., Зику няма какво да го коментираме - феноменален.
Много глупава постъпка на Мболи, но дано да го накажат за мача със Славия и да е на линия за Лудогорец, защото Макенджиев е изключително несигурен.
Поздравявам всички ЦСКА-ри и повечко успокоителни за сините ни приятели.

Само с едно нещо не съм съгласен.Костадин Стоянов не бе във върхова форма този мач.Имаше поне 3 положения,които минаха през него заради фрапантните му грешки.Само липсата на концентрация в играчите на Литекс ни предпазиха от гол.Дано втория полусезон заиграе пак както игра през пролетта.Друго,което ми направи впечатление е прекаленото увличане на Бандата.Оголва си зоната и после става лошо за нас.При положение,че играем с Лудогорец другия мач онзи Шоко направо ще лети по крилото и ако Бандата си е оголил пак зоната може да стане фатално.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 ное 2011 19:06

Том си беше за задължителен ЧК , може и Трифонов да попрекали но това би го направил всеки на неговото място .
Относно М'Боли то и Д.Пенев каза "щом си напуска вратата и тича да се разправя значи има вина", друг е въпроса примерно че и 11-ката на Литекс някакво бразиле изтича 50 м. да дърпа М'Боли но не получи картон, дори жълт . В тази ситуация Литекс получи ЧК а ЦСКА ЧК и ЖК което показва че съдята сбърка според мен. Лично аз съм доволен че Бл.Макенджиев ще получи шанс да пази защото според мен е най-читавия ни вратар ама пусти връзкари(Караджов) и набедени звезди(М'Боли) го държат далече от терена .
Даже дано го накажат за повече от 1 мач М'Боли , тоя се мисли за голяма звезда но е посредствен вратар .
Последна промяна от Pichichi на 20 ное 2011 19:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 20 ное 2011 19:07

честито армейци.радвам се на победата-заслужена.не разбирам откога за удряне на съдия не се вдига картон-визирам мирасема.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 ное 2011 19:10

Честито и от мен! Вчера ви казах, че Зику ще вкарва на отборите ни със затворени очи!! :) :) Трябва да отбележим и факта, че Райс ни вади и ни оставя в играта както се казва, дано остане поне за пролетта. Безценен е! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 ное 2011 19:11

bobonikolov написа:
mistreated написа:Познах точния резултат и естествено съм много доволен от победата. В трето дерби за сезона печелим трета победа. Надявам се така да продължим и срещу Лудогорец.
Изиграхме за пореден път много "биткаджийски" мача и така трябва. Тези мачове се печелят с много битка и малко късмет. Много силен мач на К. Стоянов и П. Стоянов., Зику няма какво да го коментираме - феноменален.
Много глупава постъпка на Мболи, но дано да го накажат за мача със Славия и да е на линия за Лудогорец, защото Макенджиев е изключително несигурен.
Поздравявам всички ЦСКА-ри и повечко успокоителни за сините ни приятели.

Само с едно нещо не съм съгласен.Костадин Стоянов не бе във върхова форма този мач.Имаше поне 3 положения,които минаха през него заради фрапантните му грешки.Само липсата на концентрация в играчите на Литекс ни предпазиха от гол.Дано втория полусезон заиграе пак както игра през пролетта.Друго,което ми направи впечатление е прекаленото увличане на Бандата.Оголва си зоната и после става лошо за нас.При положение,че играем с Лудогорец другия мач онзи Шоко направо ще лети по крилото и ако Бандата си е оголил пак зоната може да стане фатално.

В зоната на Бандата играе Минев, а не Шоко. Няма как да не се включва напред, защото това е съвременния футбол. Бековете трябва да подпомагат атаките, а той определено го може. К. Стоянов не беше безгрешен, но можеш да си пуснеш запис и да броиш колко топки пресече и колко важни двубои спечели, с което предотврати нови неприятности. Несигурният в защита беше Крачунов и заради неправилни негови заставания дойдоха повечето неприятности за нас.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 20 ное 2011 19:20

mistreated написа:
bobonikolov написа:
mistreated написа: Несигурният в защита беше Крачунов и заради неправилни негови заставания дойдоха повечето неприятности за нас.

И аз мисля така...и смяната му беше правилна.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 20 ное 2011 19:23

Честита победа момчета!

Не играхем кой знае какво, дори имам сериозни забележки към играта ни. Но Зику в момента е футболистът, който прави разликата, или поне в тоя мач направи разликата. Мишел се сърди, надявам се, зимната пауза да му мине. Много важна победа и в много важен момент. Тоя мач беше стратегически много важен, наистина, истински съжалявам, че не отидох до Ловеч заради една шибана температура.

П.П. Няма да е зле модераторите да "качат" темата горе, защото има много какво да се коментира, мачът беше твърде важен!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 20 ное 2011 19:27

dreben23 написа:Честито и от мен! Вчера ви казах, че Зику ще вкарва на отборите ни със затворени очи!! :) :) Трябва да отбележим и факта, че Райс ни вади и ни оставя в играта както се казва, дано остане поне за пролетта. Безценен е! ;)

Райс иска да си ходи много рано, според мен е за санкция, а не за признание ..Честита победа на всички Армейци
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 20 ное 2011 19:30

Честита победа и от мен!
Много важни 3 точки,жалко че Мболи изгоря за оставащите мачове :(

П.П. Зику ме кефи яко.При първия гол замалко да си ритне шишето с бозата до гредата :lol: :lol: :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 20 ное 2011 19:38

ЗИКУ Е БЕЗЦЕНЕН! ПЛАТИНИ Е МНОГО ДОБър футболист и трябва да му мине! Нелсън показа, че догодина ще е на крилото в мачовете от 21:45! М'Боли трябва да остане прото е невероятен! БРАВО нА Титан , че постепенно разкарват ментетата!!! Напред АРМЕЙЦИ КЪМ32-ра титла!

Върни се в “Архив”