Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Santiago Munezz » 28 май 2011 21:03

То с парите от трансфера на Веско ще направиме цялата селекция :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 май 2011 21:10

Левски е на път да привлече младия нападател на Ботев Враца Симеон Райков, научи Гонг. Лявото крило минава за един от големите таланти на пловдивския футбол, откъдето стартира неговата кариера. Контузия на коляното и лошо стечение на обстоятелствата пречат на играча да пробие в големия футбол.

Райков, който е роден през 1989 година, направи силен сезон под ръководството на Сашо Ангелов в Ботев и помогна на тима от Враца да влезе в елита. Днес той заби един гол в последния си мач с екипа на отбора.

Очаква се Райков да бъде на „Герена” в понеделник и трябва да се разбере за личните си условия със „сините”. Крилото притежава силен ляв крак, с който бележи повечето си попадения.

Интересен факт от историята на Райков е, че преди няколко години е бил републикански шампион по снукър. Във футболната си кариера той е защитавал цветовете на родния си Локомотив Пловдив, Спартак Пловдив, Сливен и Ботев Враца.

На два пъти Райков се е отказвал от футбола, но във Враца успява отново да прикове погледите на футболните специалисти.

На практика Симеон Райков е поредното българско попълнение в редиците на Левски. Вчера Тодор Батков анонсира, че „сините” ще привлекат шестима българи.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Иван Цветков също е сигурен за Левски

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 21:12

marmi52 написа:
Blue_Girl написа:Не вярвам, докато не ги видя със синия екип!
:o

8-)

Защо ? Той си е левскарче, доколкото знам.
За мен това е голям трансфер на Левски !
Ако му се даде възможност да играе неговата си игра - на пръв поглед мързелива, но изключително класна, Иван Цветков ще поведе Левски към шампионската титла в следващото първенство ! ;)

Мързелив,мързелив-колко да е мързелив...По-мързелив от Тасевски? :o

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 май 2011 21:14

blue avalanche написа:
W84me написа:Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!След това,нов централен нападател и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО качествени крила!

"Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!"
Башлиев?

Ти четеш ли?!ДОБЪР,не някой пишльо,дето не може да ходи...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 21:14

tevez написа:Левски е на път да привлече младия нападател на Ботев Враца Симеон Райков, научи Гонг. Лявото крило минава за един от големите таланти на пловдивския футбол, откъдето стартира неговата кариера. Контузия на коляното и лошо стечение на обстоятелствата пречат на играча да пробие в големия футбол.

Райков, който е роден през 1989 година, направи силен сезон под ръководството на Сашо Ангелов в Ботев и помогна на тима от Враца да влезе в елита. Днес той заби един гол в последния си мач с екипа на отбора.

Очаква се Райков да бъде на „Герена” в понеделник и трябва да се разбере за личните си условия със „сините”. Крилото притежава силен ляв крак, с който бележи повечето си попадения.

Интересен факт от историята на Райков е, че преди няколко години е бил републикански шампион по снукър. Във футболната си кариера той е защитавал цветовете на родния си Локомотив Пловдив, Спартак Пловдив, Сливен и Ботев Враца.

На два пъти Райков се е отказвал от футбола, но във Враца успява отново да прикове погледите на футболните специалисти.

На практика Симеон Райков е поредното българско попълнение в редиците на Левски. Вчера Тодор Батков анонсира, че „сините” ще привлекат шестима българи.

Хубаво е,че привличаме млади момчета.Още по-хубаво ще е ако ги задържим 3-4 години...Ей го лявото крило!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 21:16

W84me написа:
blue avalanche написа:
W84me написа:Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!След това,нов централен нападател и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО качествени крила!

"Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!"
Башлиев?

Ти четеш ли?!ДОБЪР,не някой пишльо,дето не може да ходи...

А-а-а...Имаш предвид някой като Марсело.Разбрах.Ще звънна на Моу,да видя дали ще му трябва догодина. :twisted:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 май 2011 21:22

blue avalanche написа:А-а-а...Имаш предвид някой като Марсело.Разбрах.Ще звънна на Моу,да видя дали ще му трябва догодина. :twisted:

Аз ще говоря с баце Роман за Ашли Коул. ;) Малко е скъпичък но пък не е пишльо. :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2011 21:28

tevez написа:Левски е на път да привлече младия нападател на Ботев Враца Симеон Райков, научи Гонг. Лявото крило минава за един от големите таланти на пловдивския футбол, откъдето стартира неговата кариера. Контузия на коляното и лошо стечение на обстоятелствата пречат на играча да пробие в големия футбол.

с тия трансфери дето ги правим на български играчи или играчи от селата на Б група и с оглед напускащите не е истина какъв песимизъм ме е обхавнал... имам чувството, че ще водим люта борба за зона УЕФА в най-добрия случай
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 21:33

Thsmith написа:с тия трансфери дето ги правим на български играчи или играчи от селата на Б група и с оглед напускащите не е истина какъв песимизъм ме е обхавнал... имам чувството, че ще водим люта борба за зона УЕФА в най-добрия случай

То,пък,щото в другите отбори-Роналдо до Меси.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 май 2011 21:37

Thsmith написа:с тия трансфери дето ги правим на български играчи или играчи от селата на Б група и с оглед напускащите не е истина какъв песимизъм ме е обхавнал... имам чувството, че ще водим люта борба за зона УЕФА в най-добрия случай

Аз пък съм на обратния полюс.

Върни се в “Архив”