Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот caci » 20 мар 2011 17:15

Този мач явно не е бил интересен за тотаджиите и се игра.Жалко за цска :? :mrgreen: ,видя се,че са едни от средняците в групата ни. :!: :!: :!:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:16

zlatan написа:слизането на земята дойде скоропрестижно и много много бързо.Може би са се пазили момчетата за Швейцария.

важното е че вас ви скрихме топката нали?когато всички ни отписваха!Така че не мисля, че имаш право да говориш за падане на земята и някакви такива неща!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 мар 2011 17:16

realist написа:Истината е, че ЦСКА загуби срещу един посредствен отбор, който не се бори за нищо. Нито терена е виновен, нито съдията, нито публиката, нито играчите на Черно Море. Виновни са некадърниците в червено, начело с "новия Моуриньо". Откакто Миленчо застана начело не съм спирал да твърдя, че му е рано да е треньор на ЦСКА, а трябва да е помощник на някой истински треньор. Тази странна еуфория около неговото назначаване и спорни резултати само вреди на отбора. Каква е ползата, че сме били Левски или Локо Пд, като не можем да бием Калиакра, Видима или Черно Море. Все три точки са. Ясно е, че това първенство за нас свърши още с равния срещу Академик. Лошото е, че с тези смотаняци и купата изглежда мисия невъзможна. Може би още с моряците ще сдадем багажа. Днес имах чувството, че 300 минути да играем, гол няма да вкараме.
Стойчо, къде си?!

Така е, теб трябва да сложим за тренер... ОТБОР НЕ СЕ ГРАДИ ЗА МЕСЕЦ ИЛИ ДВА РАЗБИРАЧО !!!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2011 17:16

Призовавам да не си правим майтап с такива неща ! Удавиха се хората в "Морето", а вие си правите майтап с трагедията.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 17:17

realist написа:Истината е, че ЦСКА загуби срещу един посредствен отбор, който не се бори за нищо. Нито терена е виновен, нито съдията, нито публиката, нито играчите на Черно Море. Виновни са некадърниците в червено, начело с "новия Моуриньо". Откакто Миленчо застана начело не съм спирал да твърдя, че му е рано да е треньор на ЦСКА, а трябва да е помощник на някой истински треньор. Тази странна еуфория около неговото назначаване и спорни резултати само вреди на отбора. Каква е ползата, че сме били Левски или Локо Пд, като не можем да бием Калиакра, Видима или Черно Море. Все три точки са. Ясно е, че това първенство за нас свърши още с равния срещу Академик. Лошото е, че с тези смотаняци и купата изглежда мисия невъзможна. Може би още с моряците ще сдадем багажа. Днес имах чувството, че 300 минути да играем, гол няма да вкараме.
Стойчо, къде си?!

Защо повечето фенове не са реалисти като теб???

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 17:17

Какво им се връзвате на провокатори и идиоти бе? Нека сега да губим, а в последните кръгове да бием. Днес с нищо не бяхме надиграни. Второто полувреме само ние играехме, а онези гледаха, но на този стадион се печели с антифубол - тя топката дори не се търкаляше, а подскачаше - естествено, че това дава шанс на отборите, на които техниката им куца. :mrgreen: Сега само съм сигурен, че за Купата Черно море са дотук. От показаното днес аз съм убеден, че сме ПО-добри от тях, така че да се готвят за последния си мач за Купата след 2 седмици срещу нас. :mrgreen:
Последна промяна от Udoji90 на 20 мар 2011 17:17, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 мар 2011 17:17

Бях сигурен, че цска ще загуби този мач. Крайно време беше червения балон да се спука. Пак извинения за загубата от терена. Е, нали всички отбори идват във Варна и играят на този терен. Бяхте трагични, това е причината за вашата загуба.
Браво на Черно море!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 20 мар 2011 17:17

Терена ме изкефи обаче :lol: Едно време като тренирах в Миньор Бухово ливадата беше по-равна :lol:
Изображение

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 20 мар 2011 17:17

POPCORN написа:
zlatan написа:Ах Моретоооооооооо,Ах моретооооооооооооооооооооооооо.Честито моряци живи и здрави да сте.

викаш на нас, но и ти си голям дразнител!Уж все се правиш на света вода ненапита и на все много умен и размуен.с това си действие показа,че си на същото ниво като другите!Другият път като стане нещо с Левски да не пискаш като ощипана жена!

Пич те това им е единствената радост от как е почнал шампионата, не ни брояха за живи а сега се радват за какво ли
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 мар 2011 17:18

пуканке,само ще ти кажа ,всичко на този свят се връща,ако не помниш на един друг му казах да си погледне мненията последните три седмици.Ти не си един от тези и на теб се извинявам лично и искрено.Дано ме разбираш а и все пак е нормално братле ние сме от различните лагери.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”