Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал, реванш в ШЛ 08.03.2011 21:45

Мнениеот tatusindo » 09 мар 2011 00:33

DmG написа:Абре хора свалете тези " синьо червени " очила и помислете , КОГА СЕ Е СЛУЧВАЛО във 55 минута да :
НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !

ТОВА ГО НЯМА !!!! Помислете , защо се случи точно във този мач и точно когато ви трябваше ....
Докато някой не ми отговори , няма какво да коментирам . Няма да обяснявам на всеки за какво става думи , мисля че ЯСНО съм го написал .....

Ти продължаваш да си питаш едно и също нещо,не за друго ами няма с какво друго да се заядеш ;) Няма какво друго да разкритикуваш....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 мар 2011 00:34

Frankie Lampard написа:Никога не съм обиждал футболист. Правил съм си майтапи, но да нарека някого смешник- НИКОГА !

Франки айде моля ти се спри се - не ми се рови сега из форума за Торес да търся и по-груби изрази от твое име за него след няколкото му мача без гол за Челси ;) Така че каквото и да говорим е безпредметно ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 09 мар 2011 00:35

сигурно феновете на челси заслужават успехи на отбора си обаче в евротурнирите ги няма никакви на картата те са отбор за месна консумация и еднодневка
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 00:35

DmG написа:Абре хора свалете тези " синьо червени " очила и помислете , КОГА СЕ Е СЛУЧВАЛО във 55 минута да :
НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !

ТОВА ГО НЯМА !!!! Помислете , защо се случи точно във този мач и точно когато ви трябваше ....
Докато някой не ми отговори , няма какво да коментирам . Няма да обяснявам на всеки за какво става думи , мисля че ЯСНО съм го написал .....

А защо Перси не бе изгонен първото полувреме за удар без топка?!
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
Veso_PLD
Контакти:

Мнениеот Veso_PLD » 09 мар 2011 00:37

Втори жълт картон бе колега не червен ......
Отгоре на всичко този същия трябваше да литне още през първото амаааа айде това си го оставям за мен, а ти хубаво обмисли първото.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 00:38

Виждате ли какви сте смешни. Фенове на Барса само заради титлите- ФАКТ ! Сега си го признахте. Ето, че почнахте да броите успехите на Челси. Само, че мен не ме интересуват. Аз си подкрепям и защитавам отбора, въпреки всичко. Ако Барса спре да печели ще се отречете от нея, както го направихте по времето на Ван Гаал. Всичките минахте от Галактикото, с малки изключения.

Най е лесно да си от силните на деня, както вие. Никога няма да разберете истинската страст на футбола.

Най ми е лесно да се направя на фен на Реал и да ви нарича смешници и безтитленици. Замислете се върху това.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 09 мар 2011 00:39

Сектор-Б написа:
luddeN написа:
Сектор-Б написа:Ами цент. защ. отсъстваха и Барса решиха да не позволят да има удари към вратата им! :lol:

Хах сигурно са се обзаложили Серхио/Абидал с Пике/Пуйол дали, тези т.н футболисти в жълт спортен екип, ще им уцелят вратата за 90 минути игра. :lol: :lol: :lol: СМЯХ

Серхио го е играл гол/гол. :lol:

:lol: :lol: :lol:
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 09 мар 2011 00:39

Нали мн се кефеше онова вратарче на арсенал първият мач , ае сега да е кефи :evil: ае кефи се бе малоумник , арсенал е много под нивото на най великия клуб на планетата ;)
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 мар 2011 00:39

A ти ми отговори какво трябваше да напрви Сонг в първият мач, за да получи ЗАСЛУЖЕНИЯТ СИ червен картон? Да убие наш играч?!

Рефера достатъчно аванти бутна на Арсенал! В 33-тата минута спести дузпа! На Перси му спести ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН червен картон за удар без топка!

Така че се радвай, че лалето получи толкова късно червеният си картон!

А и реално погледнато какво направи Перси този мач, освен хулиганските си прояви?! Да застраши поне веднъж вратата на Валдес?! Каквото с него, такова и без него! Арсенал бяха излезли за 0:0! След като получиха гол рухнаха и не можеха да се пренастроят да се борят за победа! После супер щастливо БЕЗ ДА ИМАТ удар към вратата на Барса изравниха и пак се опитаха да се подрядят по същият начин като през първото полувреме, но вече концентрацията и психиката им беше заминала на кино! Контузията на титулярният вратар също им повлия! Сигурно и затова е виновна Барса или пък рефера?! Може би Бусака трябваше да даде червен картон на Алвеш, че шутира толкова силно и вратаря на топчиите се контузи?!

Айде стига глупости! Рефера не повлия с нищо на резултата! Това, което според някои рефера е подарил на Барса... първо го отне от Барса! Спести една 10000% дузпа, после даде друга, която бе 50/50! Спести директен червен картон на Перси, после му даде жълт за разкарване на топката! Да, по принцип не се дава след първото разкарване на топката, НО на Перси вече веднъж му бе даден шанс и бе пощаден, а той го проигра! По правилник за разкарване на топката се полага жълт картон! Перси това го знае отлично, но все пак реши да се направи на разсеян! Сам си е виновен! Не можете да обвинявате рефера затова, ЧЕ Е СПАЗИЛ ПРАВИЛНИКА!!! Това е нелепо и само плачковци ще се оплакват срещу това нещо!!!
Последна промяна от megan fox на 09 мар 2011 00:41, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 00:40

Сектор-Б написа:
Frankie Lampard написа:
Нямаш мозък в глават, за да го проумееш. Аз мисля, когато пиша и много добре знам какво съм казал.

Винаги намирам заобиколен начин да се измъкна и вече го направих. Напъни си малкото мозъчни гънки и ще разбереш какво имам в превдид.

Капиш ?

Франки , "невинната душица " в целият си блясък! :lol:

Това го написах относно Копенхаген и ако имаше мозък в главата, щеше да разбере, че никога не съм писал, че няма да пиша.

Върни се в “Архив”