DmG написа:Абре хора свалете тези " синьо червени " очила и помислете , КОГА СЕ Е СЛУЧВАЛО във 55 минута да :
НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !
ТОВА ГО НЯМА !!!! Помислете , защо се случи точно във този мач и точно когато ви трябваше ....
Докато някой не ми отговори , няма какво да коментирам . Няма да обяснявам на всеки за какво става думи , мисля че ЯСНО съм го написал .....
A ти ми отговори какво трябваше да напрви Сонг в първият мач, за да получи ЗАСЛУЖЕНИЯТ СИ червен картон? Да убие наш играч?!
Рефера достатъчно аванти бутна на Арсенал! В 33-тата минута спести дузпа! На Перси му спести ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН червен картон за удар без топка!
Така че се радвай, че лалето получи толкова късно червеният си картон!
А и реално погледнато какво направи Перси този мач, освен хулиганските си прояви?! Да застраши поне веднъж вратата на Валдес?! Каквото с него, такова и без него! Арсенал бяха излезли за 0:0! След като получиха гол рухнаха и не можеха да се пренастроят да се борят за победа! После супер щастливо БЕЗ ДА ИМАТ удар към вратата на Барса изравниха и пак се опитаха да се подрядят по същият начин като през първото полувреме, но вече концентрацията и психиката им беше заминала на кино! Контузията на титулярният вратар също им повлия! Сигурно и затова е виновна Барса или пък рефера?! Може би Бусака трябваше да даде червен картон на Алвеш, че шутира толкова силно и вратаря на топчиите се контузи?!
Айде стига глупости! Рефера не повлия с нищо на резултата! Това, което според някои рефера е подарил на Барса... първо го отне от Барса! Спести една 10000% дузпа, после даде друга, която бе 50/50! Спести директен червен картон на Перси, после му даде жълт за разкарване на топката! Да, по принцип не се дава след първото разкарване на топката, НО на Перси вече веднъж му бе даден шанс и бе пощаден, а той го проигра! По правилник за разкарване на топката се полага жълт картон! Перси това го знае отлично, но все пак реши да се направи на разсеян! Сам си е виновен! Не можете да обвинявате рефера затова, ЧЕ Е СПАЗИЛ ПРАВИЛНИКА!!! Това е нелепо и само плачковци ще се оплакват срещу това нещо!!!