Лагерът в Турция :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: ЦСКА-Гурник Забже
Бием 2:0 и да се връщат в Полша. 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Има един много хубав анализ, които днес е излязал на ники александров. моето мнение се съвпада на 100 процента с неговото. тези победи не ме топлят. никак даже. особенно с тази игра която наблюдавам от началото на годината. и ако пак ще ги биеме тези с 1-0 при положение че сме отправили един удар ... не мерси. предпочитам да паднеме ама да видя наченки на някаква игра а не безмислено ритане на топката към спас делев и то по въздух.
-
- Контакти:
Сериозна контрола, показателна за ефекта от зимната ни подготовка до момента. Предполагам, че Милен ще обиграва 11-те за 26-ти. Ще се радвам, ако бием, но с чисти положения и красива игра, ако ще взимаме мачовете на късмет, то не знам как може да очакваме място в челната тройка.
Надявам се на победа с голове на Делев, все пак на него ще разчитаме да вкарва.
Надявам се на победа с голове на Делев, все пак на него ще разчитаме да вкарва.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
mon1nho написа:Има един много хубав анализ, които днес е излязал на ники александров. моето мнение се съвпада на 100 процента с неговото. тези победи не ме топлят. никак даже. особенно с тази игра която наблюдавам от началото на годината. и ако пак ще ги биеме тези с 1-0 при положение че сме отправили един удар ... не мерси. предпочитам да паднеме ама да видя наченки на някаква игра а не безмислено ритане на топката към спас делев и то по въздух.
Прочетох мнението на Ники един истински ЦСКАР,в коментара му той казваше как Амкар не са знаели с кои отбор ще играят и са излезли с резервите защото са играли преди 1 час контрола с чехи-ок,но и ЦСКА не излезе с оптималния състав Чавдаров,Бандаловски,Грило та те нямат много минути за ЦСКА 3 резерви в защитата,Нелсън и той е резерва защото имаше контузия,Йовчев е резерва на Маркос,в този мач е играл зад Делев засега 4 резерви,Радулович и той станаха 5,и един измежду Галчев и Янев не са титуляри, и стават 6 резерви.Иначе и на мен не ми харесва,че играхме с/у Одеса и вкарахме само 1 гол,но явно това е някаква тактика
- Udoji90
- Контакти:
Ще бием пак 1-0, но този път очаквам повече идеи в играта ни. На всички, включително и на мен, им се иска в този мач да се изявяват играчите, които са гласени за твърди титуляри през предстоящия полусезон, но май няма да имаме този късмет. Макенджиев вероятно беше взет за титуляр, но след контузията му ще се наложи някой от другите двама да пази поне в първите няколко кръга, както и днес. Единият измежду Шеридън и Платини също най-вероятно е бил планиран за титуляр от Радуканов, но те също не взимат участие в контролите заради контузии. При това положение плановете на треньора със сигурност са се объркали и вероятно до последно самият той няма да може да прецени кои да бъдат стартовите 11 срещу Левски, а и в следващите няколко мача.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- delqnski47
- Контакти:
Трябва най-сетне да разберете,че мястото на Делев е в центъра на атаката и той трябва да играе там!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- cska_kts_888
- Контакти:
Гледам в спортала пише,че Трифонов ще играе на мястото на Нелсън..според мен Румбата е голям ЦСКАР ама е дърво и нищо не прави и тоя грило и той колко е смотан :X
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
Спортал ще предават ли мача?
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Незнам ама не виждам за сега да го предават .... аре бе тия са ебати хората ....
catch me ... if you can !