ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2010 23:18

БАТЭ написа:Делев ако ще се учи тепърва накъде е вратата и дали може да си татуира и тиквата, да го шиткат на руснаците и за половината цена. Шеридън ако го бяха пускали по- често през сезона и му бяха подавали повече, все щеше повече работа да свърши от тоя малоумен смърф. Колко мача провали вече с това безумно млатене на топката? Сигурно 80% от невкараните положения през сезона са негови. Тактика с центриране от Делев и -към ! снажния Делев ???? Айде стига вече бе!

Бе според мене не му издържа психиката,когато излезна сам срещу вратаря!Не виде ли как почна да влачи топката, да се чуди и накрая я изплю,вместо да я копне и да прехвърли стража примерно!Млад е,прави тъпи грешки,но все пак си мисля,че за в бъдеще ще покаже истинският си потенциал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 02 дек 2010 23:30

delqnski47 написа:
БАТЭ написа:Делев ако ще се учи тепърва накъде е вратата и дали може да си татуира и тиквата, да го шиткат на руснаците и за половината цена. Шеридън ако го бяха пускали по- често през сезона и му бяха подавали повече, все щеше повече работа да свърши от тоя малоумен смърф. Колко мача провали вече с това безумно млатене на топката? Сигурно 80% от невкараните положения през сезона са негови. Тактика с центриране от Делев и -към ! снажния Делев ???? Айде стига вече бе!

Бе според мене не му издържа психиката,когато излезна сам срещу вратаря!Не виде ли как почна да влачи топката, да се чуди и накрая я изплю,вместо да я копне и да прехвърли стража примерно!Млад е,прави тъпи грешки,но все пак си мисля,че за в бъдеще ще покаже истинският си потенциал!

То психиката се командва от мозъка, ама на момчето си му личи от самолет че е неспасяемо тъп. Тоя ще отчая и Гуардиола, и Моуриньо и който се сетиш да му пратиш да му доразвива потенциала
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 02 дек 2010 23:36

Ще си позволя да споделя едно неутрално мнение,ами от това което гледах единствения който създаваше смут в отбраната на турците,беше именно Делев..Изора терена буквално,на няколко пъти се видя как подканваше с жестове Платини и Тонев да пресират защитниците при изнасянето на топката,така че не трябва да го вините за пропуска.На всичкото отгоре му свирнаха 2 измислени засади,което още повече го разконцентрира.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 02 дек 2010 23:39

а аз ще помоля феновете които пуснаха бомбичките които и да са те да не стъпват повече на стадиона. Заради такива фенове ще ни дадът сериозна санкция. Вие с тези неща правете много лошо за отбора.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 02 дек 2010 23:47

emi_loko_plovdiv_usa написа:а аз ще помоля феновете които пуснаха бомбичките които и да са те да не стъпват повече на стадиона. Заради такива фенове ще ни дадът сериозна санкция. Вие с тези неща правете много лошо за отбора.

Аз ще те помоля , да не се обаждаш . Щом Титан пускат Платини , само и само да го продадат скъпо - НЕКА ПЛАЩАТ и санкциите .
Обещахте спектакли ,а има само лъжи !

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 дек 2010 23:58

Майко мила,колко загрижени левскари са се появили напоследък.Или са някакво ново поколение или са пълни лицемери.( по скоро второто).
Не искам да споря с никой,просто си казвам мнението.Който както го чувства.Тия правила по тия форуми правят хората каквото пряват генните инжинери с животните( пилета с 4 бутчета и т.н).Ужас.
Не знам какво удоволствие им прави на тия участници във форума които са големи левскари пък едва ли не най-голямото им щастие ще е цска да бият пък макар и турците.Ааа сещам се.Да не би някой да ги обвини че са турци.Ха ха ха.Луда работа.Ами не пишете като няма какво бе момци!
Какво сте се загрижили за коефициента?То всичко вързало та коефициента.
Според мен за мача: ЦСКА се представи добре, като се има в предвид в какво положение е българския футбол.Но като цяло се вижда че сме много далече от истината ( казвам "сме" като говоря за България по принцип щото съм левскар).Ако първото полувреме не бяха пропуснати възможностите и беше вкаран поне един гол,според мен Бешикташ нямаше да бие.
Всичко трябва да се "рестартира" и да се започне на ново.Всичко друго е едно мъчение.Играта в момента е, кой по малко ще се изложи а не кой повече отбори ще надиграе което е като цяло трагично за целия ни футбол.

Дано не съм обидил или засегнал някой.Просто това е моето мнение.
Последна промяна от sl321 на 03 дек 2010 00:01, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2010 23:58

mormona написа:
ivkoni_1 написа:Забелязвате ли да къде сме я докарали вече,вчера Левски губи с един гол от белгийски отбор,не от някоя свръхсила,и всички са примиренчески доволни.Днес се молим поне до равен да го добутаме,на собствен терен,пред собствена публика,срещу сериозен отбор,но не пък чак някакъв гранд.Достигам до мисълта,че толкова сме обезверени феновете,че ни е все тая....
Вярно е че сме малка държава,но не сме и Сан Марино или Андора все пак.На родна земя са идвали и са си тръгвали с наведени глави отбори европейски шампиони.Сега вече сами не си вярваме че е възможно......
Жалкооооооооо!

Не бе класа няма... и в Левски и в ЦСКА камоли в Ловеч :roll: :!:

Тази вечер Литекс не игра.На теб олекна ли ти на душата, като се изхрачи отново срещу Литекс?
Нали сте Евробойци, какво направихте вчера и днес.. столичани?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 02 дек 2010 23:59

Еееее много жалко,стисках палци за вас,яд ме е че Делев не показа самочуствие първото полувреме,мача ставаше друг! Имате добър отбор,но калпаво ръководство! За мен недоразумението Платини все още е неразрешен казус,сигурно Борисов само знае за какво става въпрос!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 03 дек 2010 00:01

Изиграхте не лош мач до 60 мин. Такива положения, които Делев пропусна са не 100, а 1000 процентови и трябва на всяка цена да се вкарват, особено ако играеш срещу отбор, който те превъзхожда значително. Това се оказва фатално в повечето случаи. Ако искаме да побеждаваме силни отбори в Европа, такива положения трябва да се вкарват. Иначе си оставаме само с поуките и се оправдаваме с късмета.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 03 дек 2010 00:12

emi_loko_plovdiv_usa на 03 Дек 2010 00:39
а аз ще помоля феновете които пуснаха бомбичките които и да са те да не стъпват повече на стадиона. Заради такива фенове ще ни дадът сериозна санкция. Вие с тези неща правете много лошо за отбора

Това са умствено изостанали момчета, даже не са и фенове

Върни се в “Архив”