Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)
Джон Тери вчера е заминал със клубния лекар др. Брайън за Италия за да премине обстойтни прегледи и да се разбере точно каква е травмата. Не се съобщава за момента колко време ще отцъства но след като самият той казва ,че болката е жестока и едвали ще играе срещу Бирмингам, кой за бога ми пише тези измислици ,че той вече е добре и ще играе със сигурност утре , той самият си казва ,че се чувства зле ,журналията седнала да мъдри глупости. Може да отцъства седмица , две може месец/и , няма нищо сигурно за момента.
Сега се сетих ,че довечера Анчелоти ще даде интервю преди мача и ще обяви групата за мача и ще разберем кой са избранниците му .
- Frankie Lampard
- Контакти:
Oк,пусни ги ако може.
- Frankie Lampard
- Контакти:

Челси с Алекс срещу Бирмингам
Бразилският футболист Алекс ще може да играе срещу Бирмингам, след като отложи операцията на коляното си.
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти потвърди информацията, че Алекс ще може да играе срещу Бирмингам.
„Ще поемем този риск. Мисля, че е оправдан”, сподели италианският мениджър на Челси.
Алекс най-вероятно ще се оперира през следващата седмица, но преди това трябва да стане ясно какво е състоянието на Джон Тери.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Състава за утре:
-----------------------------Чех--------------------------
----------------Иванович----------Алекс-----------------
-Босингва(90%)----------------------------------------Ашли--
----------------------------Микел------------------------
----------------Малуда------------Рамирес------------
-------Анелка---------------------------------Калу---
----------------------------Дрогба------------------------
-----------------------------Чех--------------------------
----------------Иванович----------Алекс-----------------
-Босингва(90%)----------------------------------------Ашли--
----------------------------Микел------------------------
----------------Малуда------------Рамирес------------
-------Анелка---------------------------------Калу---
----------------------------Дрогба------------------------
[center]
[/center]
Тери се завръща в игра срещу Жилина
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти обяви, че Джон Тери ще може да се завърне в игра в предстоящия мач с Жилина през седмицата от Шампионска лига. Анчелоти заяви, че е оптимист за състоянието на Тери, който най-вероятно няма да се наложи да се оперира. Анчелоти разкри, че Юри Жирков ще пропусне двубоя с Бирмингам, тъй като има разтежение. В същото време Флоран Малуда е възстановен от травмата, която получи в мач със Съндърланд и ще е на линия за гостуването на Бирмингам.
[/center]Тери се завръща в игра срещу Жилина
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти обяви, че Джон Тери ще може да се завърне в игра в предстоящия мач с Жилина през седмицата от Шампионска лига. Анчелоти заяви, че е оптимист за състоянието на Тери, който най-вероятно няма да се наложи да се оперира. Анчелоти разкри, че Юри Жирков ще пропусне двубоя с Бирмингам, тъй като има разтежение. В същото време Флоран Малуда е възстановен от травмата, която получи в мач със Съндърланд и ще е на линия за гостуването на Бирмингам.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Анчелоти ако го пуснe срещу Жилина ще отида до Лондон и незнам...Нека получи малко почивка и да се даде шанс на Брума и Ван Аанхолт.И все пак дано е истина,защото ако се наложи да се оперира изгаряме.
Последна промяна от Frankie Lampard на 19 ное 2010 19:19, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
Карло Анчелоти потвърди ,че Алекс и Ашли Коул ще започнат в мача с Бирмингам , докато Юрий Жирков пропуска двубоя.
''Утре Алекс ще може да играе , това е добра новина , той тренира и с бразилския отбор , но ние все пак знаем ,че той се нуждае от операция ''заяви Анчелоти.'' Можем да я забавим но неможем да я предодвратим. ''Очевидно Алекс ни е нужен.Той заяви и кой играчи ще започнат. Това са Чех , Алекс ,Иванович , Коул , Малуда , Микел , Рамирес, Калу , Дрогба , Анелка. Това е добър отбор. Той добави ,че се двууми кой да пусне ляв бек .'' Аз трябва да избера един от Босингва или Ферейра. Босингва игра 90 минути срещу Испания , докато Пауло е свеж , но пък Босингва е във много добра форма и си мисля ,че може да играе. '' Имаме проблем с Жирков , защото той игра на изкуствен терен за Русия , има проблеми във прасеца така ,че не е във състояние да играе утре'' заяви на пресконференцията преди утрешният мач , Анчелоти.''
[/center]Карло Анчелоти потвърди ,че Алекс и Ашли Коул ще започнат в мача с Бирмингам , докато Юрий Жирков пропуска двубоя.
''Утре Алекс ще може да играе , това е добра новина , той тренира и с бразилския отбор , но ние все пак знаем ,че той се нуждае от операция ''заяви Анчелоти.'' Можем да я забавим но неможем да я предодвратим. ''Очевидно Алекс ни е нужен.Той заяви и кой играчи ще започнат. Това са Чех , Алекс ,Иванович , Коул , Малуда , Микел , Рамирес, Калу , Дрогба , Анелка. Това е добър отбор. Той добави ,че се двууми кой да пусне ляв бек .'' Аз трябва да избера един от Босингва или Ферейра. Босингва игра 90 минути срещу Испания , докато Пауло е свеж , но пък Босингва е във много добра форма и си мисля ,че може да играе. '' Имаме проблем с Жирков , защото той игра на изкуствен терен за Русия , има проблеми във прасеца така ,че не е във състояние да играе утре'' заяви на пресконференцията преди утрешният мач , Анчелоти.''
- Frankie Lampard
- Контакти:
Ballancee написа:[center][/center]
Карло Анчелоти потвърди ,че Алекс и Ашли Коул ще започнат в мача с Бирмингам , докато Юрий Жирков пропуска двубоя.
Базирал съм стартовата си единайсеторка точно на това
Имам една молба, ако може да ми дадете линк, откъдето да изтегля класическите мачове на Челси от преди ерата на Абрамович или с точност 2та финала за КНК и други подобни. Мерси предварително...