04.10. 16:00 Сливен - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Re: 04.10. 16:00 Сливен - Левски

Мнениеот bobbi » 05 окт 2010 00:50

Аз,вярвам в момчетата,и съм сигурен,че още от следващия мач ще започнат да мачкат отново! Само Левски!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 окт 2010 00:58

bobbi написа:Аз,вярвам в момчетата,и съм сигурен,че още от следващия мач ще започнат да мачкат отново! Само Левски!!!

И аз така си мислех...преди този мач!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 окт 2010 01:44

Съгласен съм с levskarin.
поне що се отнася до стратегическите и тактически похвати в треньорската работа на Ясен.
Гонзо няма кво да го коментираме. Той, каквото можа, направи. С цялото ми уважение към Ясен Петров само мога да кажа, че проблемите на Левски не са във футболистите. И това е вече традиция в последните 4 поне години.
Излишно е да сравняваме коя загуба е била по-достойна дали тази от Барса или тая от Спортинг. Вижте, на нас ни вкарват голове от статични положения, постоянно! Това не е моментно разконцентриране, а проява на незнание.
Не вярвам некой си, който дори няма нормално име, а го наричат Дуци, да успее да промени това. Провинциално тимче сме си и това е. събрани от кол и въже, симпатяги, някои дори много добри сами по себе си, обаче нещо липсва.
Според мен това е и мотивацията. Та дори и собствениците нямаха чак толкова голям интерес да печелят от Левски, след като половината трансфери до по-миналата година бяха в сивия сектор...За кво да играят играчите на европейско ниво? За да ги трансферират в Китай или Мала Азия ли? В България си им е добре. Безплатно си гледат Шампионска лига, имат си всичко и без много напъване. Като приспаднете редица преки и непреки разходи (както и напрежението в работата, усилията, стреса) на една среднокалибрена звезда от холандското или френското първенство и ги сравните с тези на някои от нашите, ще видите, че сравнението е в полза на нашите. Дори и сега! Аз лично изобщо не вярвам, че повечето от тях искат истински трансфер в чужбина. Нито знаят чужди езици, нито им се напускат уютните чалга заведения у нас, изобщо ...нормални неща.
Затова и си мисля, че никой няма интерес отборите ни да станат нормални. Никой, с изключение може би само на феновете. но тях никой не ги брои за нищо, никога.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 окт 2010 01:48

Сори, за дългото излияние. Ще го кажа по-просто. никога няма да имаме сериозни успехи в Европа, защото:
1. Самите играчи бойкотират трансферите си в Западно Европейски клубове (винаги когато знаят, че има чужди скаути и сякаш наливат олово в краката си).
2. Никой собственик не иска да печели твърде много от участия в евротурнири, защото тези пари са абсолютно осветени. няма как да се скрият данъци или да се извърши неква шашма.
Съжалявам още веднъж, ако ви натъжава това, мен лично ми е кофти. Дано не съм прав, ама (както в оня виц)...надали.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 05 окт 2010 08:04

vesodoc написа:Сори, за дългото излияние. Ще го кажа по-просто. никога няма да имаме сериозни успехи в Европа, защото:
1. Самите играчи бойкотират трансферите си в Западно Европейски клубове (винаги когато знаят, че има чужди скаути и сякаш наливат олово в краката си).
2. Никой собственик не иска да печели твърде много от участия в евротурнири, защото тези пари са абсолютно осветени. няма как да се скрият данъци или да се извърши неква шашма.
Съжалявам още веднъж, ако ви натъжава това, мен лично ми е кофти. Дано не съм прав, ама (както в оня виц)...надали.

Нали се сещаш че ако на Дембеле му предложат петорно по висока заплата от колко в Левски как ще литне и това се отнася за всеки БГ футболист.Ако му дадеш на българина пари(мартин камбуров) ще отиде и на край света , тва също се отнася и за чужденците.А дали ще имаме евро ъспехи тва само зависи от двата мача с ЛИЛ
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 05 окт 2010 09:09

ehh написа:Нормален мач. Много битка, поделени точки.
Нито ме е яд за изпуснатата победа, нито съжалявам.

хм, тва си беше един селски мач, като всички останали в този кръг

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 05 окт 2010 12:11

Веско Минев капитан на Левски.Ако някой преди 10-15 години ми беше казал че такъв дърводелец със толкова малко футболни умения ще стане капитан на Левски щях яко да се смея.И го викат в националния.Явно аз не ги разбирам.......но това не значи че няма за какво да ми е мъчно.... :roll:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 окт 2010 12:13

Гледам класирането и не виждам нищо ненормално.
Левски води с 3 т. пред още три тима.
Локо Сф. Литекс и Черноморец са след нас, но аз не виждам нищо притеснително !
Не, че тия 3 точки в повече от останалите са няква страшна преднина .... просто, невиждам някой да играе по силно от Левски.
В 9 мача до тук, сме загубили 5 точки ( загуба и равен ) ... нещо напълно нормално !
Вярно, че ни се искаше ( даже си го мислихме болшинството тук ) ... "Сините" да мачкат без грешка, ама явно не сме достигнали още такава класа.
Потенциала го имаме за подобно нещо ( да мачкаме без грешка у нас ) ... но още не е разкрит.
Аз предпочитам да се доверя на Ясен и Гонзо, че истинската "машина"- Левски, ще я видим догодина !
Избирам това, пред яростно убеждаващите ни "специалисти" и журналисти, след загубата от Спортинг, че "Сините" са стигнали тавана си, и толкова всъщност си могат.
Левски ще е убедителен шампион, с поне 10 точки разлика пред следващите го, в това съм убеден !
Да, навлязохме в някаква "мини-криза", но това е временно явление.
Паузата в шампионата идва в много важен и удобен момент !
Смятам, че ще се вземат мерки, и Левски ще се върне на пътя на победата, веднага след подновяването на първенството.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 окт 2010 12:56

Поздравления за играта на Сливен. Ако бяха играли така срещу чорбата нямаше да паднат. Но там предпочетоха да легнат. Иначе за Левски няма извинение, и с какъвто и състав да сме излезли трябваше да бием. Но отново много пропуски с лека ръка и елементарни грешки в защита. Освен това несериозно отношение към някои ситуации на терена от страна голяма част от играчите. А и кой реди състава, Ясен Петро или Батков? Защото ако е Батков, тогава да спестим поне пари за треньор. Явно адвокатинът всичко може :) Аз не се съмнявам, че ще спечелим титлата, защото имаме най-качествен състав, а и другите отбори на този етап са по слаби от нас. Длъжни сме да я спечелим. Трябва обаче да мислим от сега в перспектива. Ако догодина искаме нещо повече навън, трябва доста неща да се променят. Първо, всеки да си знае мястото като почнем от собственика и свършима до чистачката. И да изберем най-подходящия да ни води навън. Голяма браво до тук на Ясен Петров, но все пак смятам, че той има някакъв таван който вече достига. А на нас ни трябва нещо повече.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 окт 2010 12:59

THE G.A.M.E написа:Гледам класирането и не виждам нищо ненормално.

Аз,обаче,виждам!
Ясен Петров:
"Мислите са ни изцяло насочени към утрешния двубой. Той е толкова важен, колкото и срещата, която изиграхме в Лисабон”, сподели старши треньорът на „сините” от София."
Мачът е толкова важен,колкото и този със Спортинг,а най-добрият ти нападател(+Младенов) е на пейката и го пускаш в 70мин.???Да се поразтъпче,може би.. :o Според мен,се прави обратното-пускаш титулярите,вкарваш 3 гола и след това-резервите.Ама какво ти разбирам аз...
"„Отиваме в Сливен, за да вземем трите точки. Естествено ще играем за победа."
Играта,която видях не ми приличаше на "игра за победа".По скоро обратното.Но какво ти разбирам аз...
След мача:
"Не сме си мислили, че ще спечелим всички 30 мача през сезона. Нормално е и ние да бъркаме някъде...."
Загубата на 2 точки срещу борещия се да не изпадне и безкрайно слаб ОТБОР НА ЛЕЧКОВ,беше ли между "програмираните" за загуба точки?Очевидно БЕШЕ.В последната минута Шакиб искаше да изкара в аут,но взе,че уцели вратата и за малко да развали "заверата".Но нали трябваше да имитираме,че "търсим победата"?
Лечков и Дуци още в началото на сезона "скочиха" срещу съдиите(справка-мача с Пирин).Вчера бяха НЕОБЯСНИМО(а,може би,обяснимо) "кротки".И то,при положение,че имаше доста спорна ситуация в полето пред Митрев.Странно е меко казано.Но какво ли разбирам аз...
В заключение:
"„Това, което гледах днес, не е моят идеал за футбол. Футболистите, които играха днес, трябва да се представят силно, за да се борят за титулярно място. "
Познайте от кого са казани тези думи и след кой мач?(жокер-не е вчерашния)
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”