Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Англия- България ДИРЕКТНО =)
струва си да се гледа мача довечера. ще ударим хомосексуалистите много жестоко, 3-1 за България! Въпреки,че се съмнявам как ще ни го вкарат този гол. Плешивото меке на боби стана добър вратар и лови дузпи без проблем
България със сигурност няма да загуби този мач!

-
- Контакти:
unist_gp написа:струва си да се гледа мача довечера. ще ударим хомосексуалистите много жестоко, 3-1 за България! Въпреки,че се съмнявам как ще ни го вкарат този гол. Плешивото меке на боби стана добър вратар и лови дузпи без проблемБългария със сигурност няма да загуби този мач!
От твоите уста в Бойковите уши
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
pomiqrat написа:Трябва да си абонат на Булсатком, мача е по ТВ+
и по Скай спорт 2 ще го дават преко. ще има линкове колкото искаш. Булсат да ми лапат меча
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
unist_gp написа:струва си да се гледа мача довечера. ще ударим хомосексуалистите много жестоко, 3-1 за България! Въпреки,че се съмнявам как ще ни го вкарат този гол. Плешивото меке на боби стана добър вратар и лови дузпи без проблемБългария със сигурност няма да загуби този мач!
Пич, с такава увереност го казваш, че ми се иска да е така, но реалностите говорят, че България има голям шанс да загуби. Дано не стане.
Само Левски!
Залагайте си апартаменти, коли, жени...кой квото има на България в тоя мач. 0:4 точен резултат.
А па за БулShiEt.Com ми дреме на...Sopcast-a.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- unist_gp
- Контакти:
siniq_fen написа:unist_gp написа:струва си да се гледа мача довечера. ще ударим хомосексуалистите много жестоко, 3-1 за България! Въпреки,че се съмнявам как ще ни го вкарат този гол. Плешивото меке на боби стана добър вратар и лови дузпи без проблемБългария със сигурност няма да загуби този мач!
Пич, с такава увереност го казваш, че ми се иска да е така, но реалностите говорят, че България има голям шанс да загуби. Дано не стане.
Победата на България над най-гейската държава в света ще доведе и до мощни изнасилване на друг силно неприятен елемент - Васил Божков - Черепа. Бюрото за залагания на контрабандиста на антики пълни с бял прах е сложило 9,50 за победа на БГ. Това кара много хоро насила да слагат за БГ и ще има да се изплащат доста пари за печалби. Интересна и квотата 10,00 за Кипър като гост на Португалия. Португалците стартираха с 4 поредни равенства предишните квалификации, 0-0 с Албания в Лисабон. Кипър пък щяха да бият Италия като гост за 10 мин преди половин година....
athom написа:Залагайте си апартаменти, коли, жени...кой квото има на България в тоя мач. 0:4 точен резултат.![]()
Спрете барбитурати, бензодиазепините, инхалантите, психоактивните медикаменти, хероина, амфетите и пр.! Капело да викне футболисти само от чемпиъншип, пак ще са 5 класи над наще паляци! На магия може да направим Х, ако ни подценят!
Re: Англия - България 03.09.2010
Тази вечер България няма да спи,искам всички по улиците около 12 без 10 и мощно празнуване
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- LoveAndPeace
- Контакти:
unist_gp написа:
Победата на България над най-гейската държава в света ще доведе и до мощни изнасилване на друг силно неприятен елемент - Васил Божков - Черепа. Бюрото за залагания на контрабандиста на антики пълни с бял прах е сложило 9,50 за победа на БГ. Това кара много хоро насила да слагат за БГ и ще има да се изплащат доста пари за печалби. Интересна и квотата 10,00 за Кипър като гост на Португалия. Португалците стартираха с 4 поредни равенства предишните квалификации, 0-0 с Албания в Лисабон. Кипър пък щяха да бият Италия като гост за 10 мин преди половин година....
Пука му на Черепа как ще завърши. Той винаги е на печалба.