ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Как се представиха играчите в мача с Дъндолк

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2010 20:13

Robotop написа:Анализът ти показва , че не разбираш от футбол!!!
Любимецът ти Балтанов е толкова слаб и бездушен, че е по добре да се ориентира в некой друг спорт.
Милиев е толкова зле, че ако се затича баба ми ще го отнесе вятъра. Станчев може да е титуляр на Миньор Бобовдол.

Бихме едни слабаци, а дупки в нашия отбор много. И една треньорска грешка при смените, но явно ще Ви доде много!

Хайде Само Левски и по добра игра и незабравяйте много мъка ще има, но това е.

И това го видя ..... след победа с 6 : 0 ? .. . :lol:
Интересно ми е .... ако бием със само 3 : 0 някой мач .... ти вероятно ще се откажеш от Левски, нали ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛЕ IIкр: Левски 6-0 Дъндолк

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2010 20:48

Оставете Станчев на мира!Колко официални м/ународни мача има момчето(без да броим контролите).Да не се окаже,че му е първият или вторият?Колко време ни късаше нервите Ж.Миланов,докато стане...Ж.Миланов(ако разбирате какво искам да кажа)?
Оставете Жо на мира!Нямал бил физика.А Иниеста,Шави,Педро,Навас и др. да не са щангисти?И не ми разправяйте:"ама този не е онзи."Ние това го знаем.Щото,ако беше "онзи" щеше да играе в Барселона,а не в Левски,нали?
Оставете Минев на мира!Много грешал,не центрирал добре,бла-бла.Да не е Р.Карлуш(в случай,че някой не е разбрал досега-Карлуш игра запоследно в Бразилия,не в Левски),но пък си е наш.И играе със сърце.Във времената,в които живеем и това не е малко.А тези,които критикуват,да не би да са "Б.Гейтс" на компютърните технологии?Или,може би,"Л.да Винчи" в изкуството?Айде ще спра дотук.Преди да зачаткате по клавишчетата с критичните забележки,спомнете си какво направи(или,по-точно,не направи) Робен на финала сам с/у вратаря и тогава преценете дали да "хвърлите камъка" по нашите играчи.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Как се представиха играчите в мача с Дъндолк

Мнениеот Tommi » 16 юли 2010 21:42

Robotop написа:Анализът ти показва , че не разбираш от футбол!!!
Любимецът ти Балтанов е толкова слаб и бездушен, че е по добре да се ориентира в некой друг спорт.
Милиев е толкова зле, че ако се затича баба ми ще го отнесе вятъра. Станчев може да е титуляр на Миньор Бобовдол.

Бихме едни слабаци, а дупки в нашия отбор много. И една треньорска грешка при смените, но явно ще Ви доде много!

Хайде Само Левски и по добра игра и незабравяйте много мъка ще има, но това е.

Ще споделиш ли коя е тази треньорска грешка при смените :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕ IIкр. Левски-Дъндолк (15.07./20:45ч.) пряко по TV+

Мнениеот Blue_Lion » 16 юли 2010 22:11

Cesc Fabregas написа:
Blue_Lion написа:Ми ако мача е от 8,начи 100 % съм там което значи,че можем да хойм заедно ;)

павка, всичко зависи дали тогава ще съм в България пич...ако съм тука-може :) ;)

Ок ;)
Изображение

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Re: ЛЕ IIкр: Левски 6-0 Дъндолк

Мнениеот norsk levskar » 16 юли 2010 22:22

blue avalanche написа:Оставете Станчев на мира!Колко официални м/ународни мача има момчето(без да броим контролите).Да не се окаже,че му е първият или вторият?Колко време ни късаше нервите Ж.Миланов,докато стане...Ж.Миланов(ако разбирате какво искам да кажа)?
Оставете Жо на мира!Нямал бил физика.А Иниеста,Шави,Педро,Навас и др. да не са щангисти?И не ми разправяйте:"ама този не е онзи."Ние това го знаем.Щото,ако беше "онзи" щеше да играе в Барселона,а не в Левски,нали?
Оставете Минев на мира!Много грешал,не центрирал добре,бла-бла.Да не е Р.Карлуш(в случай,че някой не е разбрал досега-Карлуш игра запоследно в Бразилия,не в Левски),но пък си е наш.И играе със сърце.Във времената,в които живеем и това не е малко.А тези,които критикуват,да не би да са "Б.Гейтс" на компютърните технологии?Или,може би,"Л.да Винчи" в изкуството?Айде ще спра дотук.Преди да зачаткате по клавишчетата с критичните забележки,спомнете си какво направи(или,по-точно,не направи) Робен на финала сам с/у вратаря и тогава преценете дали да "хвърлите камъка" по нашите играчи.

Напълно съм съгласен,в България всеки разбира от футбол.Аз съм благодарен на това,да не забравяме,че все пак е начало на сезона и играчите не са се обиграли,има време.Нека да се радваме на тази победа,все пак вдъхва увереност и престиж нали?Само ЛЕВСКИ але але але!!!!!!!!!!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: ЛЕ IIкръг: 22.07./21:00ч. Дъндолк-Левски (0-6)

Мнениеот wilge » 17 юли 2010 10:52

Първа страница много ми хареса. Ще видите после какво ще стане с червените гащички, опънати на обръч.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
pecata94
Контакти:

Мнениеот pecata94 » 17 юли 2010 18:41

Някои знае ли дали и реванша ще е по ТВ+ или още не се знае ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2010 20:02

Тея Дъндолци играят служебно в турнира на ЛЕ и дано този убедителен резултат не ви заблуди за следващият съперник
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2010 21:13

PFC Litex написа:Тея Дъндолци играят служебно в турнира на ЛЕ и дано този убедителен резултат не ви заблуди за следващият съперник

Добре,де!Разбрахме,че сме били отбора на Крива Паланка! :roll: Няма нужда от 100-кратно повтаряне!А Рударците какви са?Само,че на един друг стадион се получи 1-0!Ама там никой не коментира трагичната игра.Тука бием с 6-0 и пак сме "виновни"!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 юли 2010 21:44

blue avalanche написа:
PFC Litex написа:Тея Дъндолци играят служебно в турнира на ЛЕ и дано този убедителен резултат не ви заблуди за следващият съперник

Добре,де!Разбрахме,че сме били отбора на Крива Паланка! :roll: Няма нужда от 100-кратно повтаряне!А Рударците какви са?Само,че на един друг стадион се получи 1-0!Ама там никой не коментира трагичната игра.Тука бием с 6-0 и пак сме "виновни"!

Да , и аз мисля като blue avalance .

Победата над Дъндолк трябва да бъде забравена възможно най-бързо и да мислим , когато гледаме или слушаме реванша в Ирландия , че Левски играе тепърва първия си мач срещу Дъндолк .

С ТАКАВА НАГЛАСА БИ ТРЯБВАЛО ДА ИГРАЯТ И СИНИТЕ ЛЪВОВЕ СЛЕД ПО-МАЛКО ОТ СЕДМИЦА !!!!

Върни се в “Архив”