Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 юни 2010 17:50

Tommi написа:
Viktor4o_Rs написа:За повторенията съм съгласен , но ми е смешно феновете на Англия да плюят сега , след като са спечелили световната титла по същия начин ... Кое е по-зле - да те ощетят на осминафинал или на финал , а ? Бог забавя , но не забравя ;)

На германците им идва малко повече помощта на това световно :lol:

И какво са им помогнали в друг мач ? Със Сърбия бяха ощетени дори ;)
Изображение

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Камери

Мнениеот fire » 27 юни 2010 17:51

Нямам думи!!!!!!!!!!!!! Бесен съм!!!!!! Това и главния съдия го виждаше,че е вътре!!!!!!!! ПОНЕ 70 САНТИМЕТРА ЗАД ГОЛЛИНИЯТА!!! Стига жалки съдии са решавали мачовете! Сега при 2-2 мача щеше да е в ръцете на Англия! След тази брадва очаквам германците да бият с разлика,но каквото и да стане различно от победа за Англия ще е гнусно!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 юни 2010 17:51

РЕВВВ :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 27 юни 2010 17:52

Cesc Fabregas написа:
Foxtrot написа:Не че и Англия заслужаваха да изравнят де. Но голът им беше чист, поне 15см беше вътре топката. Все пак Германия цяло полувреме ги мачка, така че резултатът до момента е логичен.

кво значи не заслужава?!? Мина ли топката-мина! Трябваше ли да е гол-трябваше! Няма значение дали е 'заслужавала Англия" :roll:

Бесен съм!!!!!Как може да има такива некадърници!??
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 юни 2010 17:52

athom написа:
Viktor4o_Rs написа:За повторенията съм съгласен , но ми е смешно феновете на Англия да плюят сега , след като са спечелили световната титла по същия начин ... Кое е по-зле - да те ощетят на осминафинал или на финал , а ? Бог забавя , но не забравя ;)

Идиотски аргументи пич.
Дай сега да вадим какво се е случило преди 40 и кусур години за да оправдаваме умопомрачаващи съдийски грешки?

Грешката е факт и толкова.

Ами тогава е имало грешка , има грешка и сега - така че всички са квит ... Значи за Англия може , а за Германия - не , така ли ? Никой не е искал да ни се помага , може пък и съдията да компенсира второро , кой знае ;)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2010 17:53

Viktor4o_Rs написа:
Tommi написа:

На германците им идва малко повече помощта на това световно :lol:

И какво са им помогнали в друг мач ? Със Сърбия бяха ощетени дори ;)

А с Австралия :?:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 юни 2010 17:53

Поздрав за англия от Руши... :lol: :lol: :lol:

А сериозно казано ...нека да гледаме мача и да се забавляваме ,а не да се вманиачаваме в грешките на съдията!

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 27 юни 2010 17:53

Вярно е, че голът трябваше да бъде признат. Грешката е изцяло върху съдията. Но да чета мнения в стил, че Англия едва ли не е мачкала цяло полувреме и незаслужено немците водят с 2-1 е малко абсурдно, нали?

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 27 юни 2010 17:54

Не се месете в божията работа.Този непризнат гол може и да мобилизира англичаните и нищо не се знае.Германия пък може да контраатакува опасно и за нас това е добре, ще гледаме интересен футбол.
Според мен съдията не е виновен,а виновна е топката,като всички се оплакаха от нея никой не им вярваше,но сега успя да заблуди и страничния съдия :)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 27 юни 2010 17:54

Съдийте направо си бутат германия!При гола на клозе двама шваби беха в засада,при гредата нямаше никва засада,а гола беше нечовешки редовен!Аз ако бях на мястото на Капело нямаше да ги изведа за втората част!

Върни се в “Архив”