Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот TodorT » 19 май 2010 23:50

Siegfried написа:Чакам отговор - какво толкова ви харесва на тези кашкавали ?

Защото имаше умисъл !!!!!! А не безхаберно изритване напред. Мен лично ми хареса. Тактически, мисля си, стояхме добре до 91 мин.

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 19 май 2010 23:51

JohnnieWalker написа:
the_red_devil написа:Много слаби както винаги! Паднахме от юношите на Белгия. Пияницата Чавдар просто не мога да намеря думи какво правеше на терена.Живко Миланов беше като некав подплашен заек в защитата! Много съм доволен от Рангелов,Камбуров,Ивелин,Манолев и Ники Голямата Стъпка :lol: !!! Но с тази игра Англия и Уелс ще ни надупчат,а Швейцария и Черна Гора просто ще ни бият по същия начин както днес!

Камбуров и Попето с топката са играли по 2 пъти :lol: С разликата, че Ивелин вкара гол с едното си докосване, а Камбуров им показа селски номера :lol:

Ивелин имаше положение и си го вкара,в посл време кой прави поне това! Марто влезна и заигра зад нападателя,а той в Локо не играе там и спря няколко пъти много добре топката и гърдира също! Като казвам,е са ми харесали не значи че са играли като Роналдо.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 май 2010 23:51

Ако има нещо положително в целия мач това бе играта, то това беше защитата. Като изключим първите 15 минути стояхме добре в защита за сметка на всичко друго. Трагедия в средата на терена, Чавдар идея си нямам какво прави цял мач. 2 атаки за цял мач, един удар във вратата. И всичко това срещу отбор, който завърши на четвърто място в своята група. Ако тази игра ви вдъхва оптимизъм не ми се мисли какво ни чака срещу Рууни и компания. Щот те няма да изпуснат дузпата и още куп положения. Всъщност очаквам катастрофа с поне 3 гола разлика още в следващия ни мач срещу ЮАР. Този път няма да сме и трети в групата, това е положението.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 19 май 2010 23:52

Tommi написа:
Един град-един отбор написа:Чавдар колко пъти ще се хлъзне още ?
Живко кога ще се научи на ЗОНОВО ПОКРИТИЕ (Zonal Marking) ?
Нямаме психика ..... защо за Бога при 1-1 трябваше да се хвърляме в онази атака и отзад останахме 3 ... без коментар ... играхме добре, но важен е резултата ...

А защо при 1-1 да не се хвърляме в атака ? Какво толкова е станало ? Да пазим резултат в конрола ли ?

В 92 минута всичко в атака не се хвърля! Не знам какви са ти разбиранията за приятелски мач, но те се хвърлиха все едно са им казали, че ако го вземат мача ще им завишат премиите!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 19 май 2010 23:52

TodorT написа:

Защото имаше умисъл !!!!!! А не безхаберно изритване напред. Мен лично ми хареса. Тактически, мисля си, стояхме добре до 91 мин.
Алоо Враца-мача се играе докато свирне съдията-не до 91 минута

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 май 2010 23:52

Tommi написа:
Един град-един отбор написа:Чавдар колко пъти ще се хлъзне още ?
Живко кога ще се научи на ЗОНОВО ПОКРИТИЕ (Zonal Marking) ?
Нямаме психика ..... защо за Бога при 1-1 трябваше да се хвърляме в онази атака и отзад останахме 3 ... без коментар ... играхме добре, но важен е резултата ...

А защо при 1-1 да не се хвърляме в атака ? Какво толкова е станало ? Да пазим резултат в конрола ли ?

Всичко е една контрола е РЕЗУЛТАТЪТ НЕ Е ВАЖЕН !!!!!! :evil:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 19 май 2010 23:52

TodorT написа:

Мачът не е свършил , докато не свърши .

Защитата беше трагична .

Янков също .

Това ли е умисълът ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 май 2010 23:52

JohnnieWalker написа:
the_red_devil написа:Много слаби както винаги! Паднахме от юношите на Белгия. Пияницата Чавдар просто не мога да намеря думи какво правеше на терена.Живко Миланов беше като некав подплашен заек в защитата! Много съм доволен от Рангелов,Камбуров,Ивелин,Манолев и Ники Голямата Стъпка :lol: !!! Но с тази игра Англия и Уелс ще ни надупчат,а Швейцария и Черна Гора просто ще ни бият по същия начин както днес!

Ходи се прегледай :lol: Камбуров и Попето с топката са играли по 2 пъти :lol: С разликата, че Ивелин вкара гол с едното си докосване, а Камбуров им показа селски номера :lol:

Ти ти е смешно,но нали се сещаш,че тези играчи ще играят и на квалификациите и пак ще берем срам...защо не извикат Мицански да го пробват поне,а ми викат дървото Камбуров,който е досущ като Бербо,само че бербо поне има техника докато тва дърво..знае само да вкарва на бг.отборите...

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 19 май 2010 23:52

acmilan написа:Радващи се на загубата да не пишат,жалко е просто.Колкото до мача,има подобрение и само човек неискащ да го види,не го и вижда.Видя се,че като направихме толкова желаните от някои пишещи тук смени,спадна много класата на отбора.Да не подценяваме факта и,че белгийците ритаха като олигофрени,а и някои от нашите явно са много уморени от тежкия сезон.Въпреки това всички се раздадоха и както казва сега Тони Велков по тв,видях отбор.Персонално Чавдар Янков беше най-зле,иска ми се много да клонираме Пелето и да го имаме и отзад и в центъра,но това няма как да стане...

Стига с тези извинения за умора! Просто стига

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 19 май 2010 23:53

Мицански да съгласен съм

Върни се в “Архив”