Siegfried написа:Чакам отговор - какво толкова ви харесва на тези кашкавали ?
Защото имаше умисъл !!!!!! А не безхаберно изритване напред. Мен лично ми хареса. Тактически, мисля си, стояхме добре до 91 мин.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Siegfried написа:Чакам отговор - какво толкова ви харесва на тези кашкавали ?
JohnnieWalker написа:the_red_devil написа:Много слаби както винаги! Паднахме от юношите на Белгия. Пияницата Чавдар просто не мога да намеря думи какво правеше на терена.Живко Миланов беше като некав подплашен заек в защитата! Много съм доволен от Рангелов,Камбуров,Ивелин,Манолев и Ники Голямата Стъпка!!! Но с тази игра Англия и Уелс ще ни надупчат,а Швейцария и Черна Гора просто ще ни бият по същия начин както днес!
Камбуров и Попето с топката са играли по 2 пътиС разликата, че Ивелин вкара гол с едното си докосване, а Камбуров им показа селски номера
Tommi написа:Един град-един отбор написа:Чавдар колко пъти ще се хлъзне още ?
Живко кога ще се научи на ЗОНОВО ПОКРИТИЕ (Zonal Marking) ?
Нямаме психика ..... защо за Бога при 1-1 трябваше да се хвърляме в онази атака и отзад останахме 3 ... без коментар ... играхме добре, но важен е резултата ...
А защо при 1-1 да не се хвърляме в атака ? Какво толкова е станало ? Да пазим резултат в конрола ли ?
Алоо Враца-мача се играе докато свирне съдията-не до 91 минутаTodorT написа:Siegfried написа:Чакам отговор - какво толкова ви харесва на тези кашкавали ?
Защото имаше умисъл !!!!!! А не безхаберно изритване напред. Мен лично ми хареса. Тактически, мисля си, стояхме добре до 91 мин.
Tommi написа:Един град-един отбор написа:Чавдар колко пъти ще се хлъзне още ?
Живко кога ще се научи на ЗОНОВО ПОКРИТИЕ (Zonal Marking) ?
Нямаме психика ..... защо за Бога при 1-1 трябваше да се хвърляме в онази атака и отзад останахме 3 ... без коментар ... играхме добре, но важен е резултата ...
А защо при 1-1 да не се хвърляме в атака ? Какво толкова е станало ? Да пазим резултат в конрола ли ?
TodorT написа:Siegfried написа:Чакам отговор - какво толкова ви харесва на тези кашкавали ?
JohnnieWalker написа:the_red_devil написа:Много слаби както винаги! Паднахме от юношите на Белгия. Пияницата Чавдар просто не мога да намеря думи какво правеше на терена.Живко Миланов беше като некав подплашен заек в защитата! Много съм доволен от Рангелов,Камбуров,Ивелин,Манолев и Ники Голямата Стъпка!!! Но с тази игра Англия и Уелс ще ни надупчат,а Швейцария и Черна Гора просто ще ни бият по същия начин както днес!
Ходи се прегледайКамбуров и Попето с топката са играли по 2 пъти
С разликата, че Ивелин вкара гол с едното си докосване, а Камбуров им показа селски номера
acmilan написа:Радващи се на загубата да не пишат,жалко е просто.Колкото до мача,има подобрение и само човек неискащ да го види,не го и вижда.Видя се,че като направихме толкова желаните от някои пишещи тук смени,спадна много класата на отбора.Да не подценяваме факта и,че белгийците ритаха като олигофрени,а и някои от нашите явно са много уморени от тежкия сезон.Въпреки това всички се раздадоха и както казва сега Тони Велков по тв,видях отбор.Персонално Чавдар Янков беше най-зле,иска ми се много да клонираме Пелето и да го имаме и отзад и в центъра,но това няма как да стане...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта