Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски се разделя с Бардон
За жалост Левски се раздели с един от най-класните си играчи, казвам едни от най-класните само за не кажа най-класният. Този ход на Гонзо, Монзо и Бай Ганьо, само показва, колко некадърни ръководители са. БОЖЕ МОЛЯ ТЕ ОТЪРВИ МОЯ ОТБОР ОТ ТАЗИ НАПАСТ. НАСКО, КЪДЕ СИ НАСКО. ЕДВАЙ БРАТКО, ЧЕ ОТ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ, СЛЕД МАЧ НА ЛЕВСКИ НЕ МОЖЕМ ДА ОТИДЕМ НА РАБОТА ОТ СРАМ.
Благодарим ти за всичко, Бардон!
Французин със синьо, левскарско сърце!
Оставаш завинаги един от нас!
Успех и на добър час във всичко, с което се захванеш!
Французин със синьо, левскарско сърце!
Оставаш завинаги един от нас!
Успех и на добър час във всичко, с което се захванеш!
НКВД- написа:Tommi написа:НКВД- написа:
.... френската преса, още преди няколко години !!!
Френската преса има много поздрави от менБардон е играл 6 години в Лион, те на шестата година ли са осъзнали, че не може да изиграе цял мач? А в националния отбор на Франция до 21 години такива играчи ли взимат - които не могат да изиграят 90 минути
няма как да го обсъждаме, без да сме чели медицинският му картон с изследванията при натоварване .....
Може нещо вярно в това... няма как да разберем можем само да гадаем

Седрик - един ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ и още ПО-ГОЛЯМ ЛЕВСКАР. Поклон за всичко, което даде за любимия отбор. Успех Седрик, където и да отидеш. Всеки истински Левскар те обича, защото Ганьовци, Гонзовци и т.н. са временни, докато истинските ЛЕВСКАРИ остават ЗАВИНАГИ в сърцата ни.
Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
Един от най-класните чужденци играли някога в Левски - Седрик Бардон, даде прощалното си интервю за Гонг. Французинът призна, че си тръгва от „Герена”, след като се е разбрал със собственика Тодор Батков.Халфът отбеляза, че е готов да помага винаги на Левски. „Тодор Батков и Георги Иванов могат да разчитат на мен. Ако имат нужда от нещо, аз ще помогна. Сега искам да поиграя още една година..."
Благодарим ти, Седрик, на добър час

-
Седрик си е Седрик !
Голям левскар .... и човек !
Благодарим за всичко, което направи за нас и Левски !
Голям левскар .... и човек !
Благодарим за всичко, което направи за нас и Левски !
Предложения за опорен халф.
Първо да започна с това че не съм нарушил точка 5.Това е голяма дилема пред Гонзо и компания,но ако има шанс и се вземе Пелето тогава гарантирам че Левски наистина ще МАЧКА.Нека всеки даде предложенията си тук-това е доста кофти позиция.Иначе мечтата на мен ми е Стенли -Гаджев дано поне Насо го осъзнае.
LEVSKI_FOREVER
Re: Предложения за опорен халф.
С пелето със сигурност левски ще играе много стабилно в средата на терена заедно с гаджев но засега не мисля че има някакъв вариант да се върне ,дано да се лъжа въпреки че е свободен той самия каза че не иска да се връща все още в България.

Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
Благодарим ти Седрик ! Ти остави много в славната история на Левски,но най-вече остави нещо в сърцата на нас,феновете ! Ние няма да те забравим,защото ти си един от нас ! Успех и късмет в личен и професионален план и дано някой ден отново се върнеш на мястото което можеш да наречеш "свой дом",а именно стадиона на Левскарите !
САМО ЛЕВСКИ
САМО ЛЕВСКИ

-
- Контакти:
Re: Предложения за опорен халф.
Емо Велев Джеймс Кокала ... по-добър от него няма ... ммм да!