Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА ( за мача )

Мнениеот paskaleevich » 27 мар 2010 22:05

А в 92 минута Бардон като изрита топката при засадата защо не му дадоха картон ???
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Всички на мача.

Мнениеот edmon_dantes » 27 мар 2010 22:06

ilsengard написа:момчета виждам че пак почвате да се надъхвате излишно, но това дерби ще ни коства поредната доза срам и нерви. Мижаво 0:0 или загуба с 1-2 гола ще покаже реалността в нашия отбор. За пореден път ви приканвам давайте да свиваме байраците о'време и да се ориентираме в подкрепата си на друг отбор

Живо-здраво бе, олигофрен. Можеш да си сигурен, че ще настоявам пред модераторите да получиш ДОЖИВОТЕН БАН. Ти нямаш оправия, затова ходи си разправяй глупостите някъде другаде. Нещастник!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2010 22:06

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:
.cskara. написа:Нямаше никакво нарушение на Панку,просто Урсула се хвърли като чувал с картофи.

Прав си!
Панку въобще не му влезе с бутоните напред, без да има никакъв шанс за топката.Ти какво ще ше да направиш на мястото на Петков?Може би ще оставиш топката и ще хукнеш да бягаш накъдето ти видят очите.

Ако имаше такава ситуация в Англия вратаря просто щеше да си прескочи играча и да бърза да подаде на свойте за да тръгнат в атака а не да ми се търкаля като .... без дори да са го докоснали :!:

Еми.. не става така.Чупил съм си ръката след спъване и знам какво е да видиш в последния момент протегнатият крак, без да можеш да реагираш.Петков се беше навел за топката, когато Панку му се хвърли с бутоните напред.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 мар 2010 22:07

Dobri написа:1. Панку бе за червен картон. Това обаче няма значение - оставаха 4-5 минути до края.
2. Уникално слаба игра на Левски.
3. Много слаба игра на ЦСКА. Имаха само няколко ситуации, най-чистата пропиляна от Панку.
4. Гранден е направил голяма грешка като е дошъл в България. Лятото ако има акъл да се маха.
5. Бардон също игра добре - спечели много единоборства и високи топки.

Изводи: Логично нито Левски, нито ЦСКА ще бъде шампион.
Играч на мача - Гранден.
Най-добър играч от Левски - Бардон

ПП Какво правиха българските играчи?

Абсолютно съм съгласен с теб по всички точки.Личи си,че Гранден е съвсем друга бира,не е за България,всички други трябва да си търсят нова работа.Единствено Бардон от Левски знае какво да прави с тази пуста топка и по някаква случайност също е чужденец...За съдийството-няколко спорни ситуации в мача,които нямаше да променят резултата,но,според мен,бяха отсъдени в полза на ЦСКА.Генов има опит в това и се моля да не ни свири в сряда за купата на Берое-ЦСКА.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 27 мар 2010 22:07

Ако имаше такава ситуация в Англия вратаря просто щеше да си прескочи играча и да бърза да подаде на свойте за да тръгнат в атака а не да ми се търкаля като .... без дори да са го докоснали

Гледай хубаво повторението!!!Петков прескача Панку,но с тяло Панку го поваля-Без значение.Въпрос?Защо му трябваше на Панку да прави шпагат при положение,че Петков хваща топката?
Отговор:За да си изпроси втори жълт картон и да се скатае за следващият мач.Е това са чужденците в нашето първенство-Пълна Баласта...

П.С.Поне агитките спретнаха яко дерби...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 мар 2010 22:10

Прав си!
Панку въобще не му влезе с бутоните напред, без да има никакъв шанс за топката.Ти какво ще ше да направиш на мястото на Петков?Може би ще оставиш топката и ще хукнеш да бягаш накъдето ти видят очите.[/quote]

Ако имаше такава ситуация в Англия вратаря просто щеше да си прескочи играча и да бърза да подаде на свойте за да тръгнат в атака а не да ми се търкаля като .... без дори да са го докоснали :!:[/quote]

Еми.. не става така.Чупил съм си ръката след спъване и знам какво е да видиш в последния момент протегнатият крак, без да можеш да реагираш.Петков се беше навел за топката, когато Панку му се хвърли с бутоните напред.[/quote]

:mrgreen: Панко се пързаля 5м бе как го видя в последния момент :lol: И как се сети пък веднага да се спъне в него като нямаше време за реакция :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 27 мар 2010 22:12

za nas e toj religiq написа:Прав си!
Панку въобще не му влезе с бутоните напред, без да има никакъв шанс за топката.Ти какво ще ше да направиш на мястото на Петков?Може би ще оставиш топката и ще хукнеш да бягаш накъдето ти видят очите.

Ако имаше такава ситуация в Англия вратаря просто щеше да си прескочи играча и да бърза да подаде на свойте за да тръгнат в атака а не да ми се търкаля като .... без дори да са го докоснали :!:[/quote]

Еми.. не става така.Чупил съм си ръката след спъване и знам какво е да видиш в последния момент протегнатият крак, без да можеш да реагираш.Петков се беше навел за топката, когато Панку му се хвърли с бутоните напред.[/quote]

:mrgreen: Панко се пързаля 5м бе как го видя в последния момент :lol: И как се сети пък веднага да се спъне в него като нямаше време за реакция :lol: :lol: :lol:[/quote]

Коментирате безмислена ситуация.
По-добре се вгледайте в трагичното състояние на отборите сътворили днешния "спектекъл".

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 мар 2010 22:13

azata написа:
Ако имаше такава ситуация в Англия вратаря просто щеше да си прескочи играча и да бърза да подаде на свойте за да тръгнат в атака а не да ми се търкаля като .... без дори да са го докоснали

Гледай хубаво повторението!!!Петков прескача Панку,но с тяло Панку го поваля-Без значение.Въпрос?Защо му трябваше на Панку да прави шпагат при положение,че Петков хваща топката?
Отговор:За да си изпроси втори жълт картон и да се скатае за следващият мач.Е това са чужденците в нашето първенство-Пълна Баласта...

П.С.Поне агитките спретнаха яко дерби...

Малка поправка по скоро Петков се спъна в него :lol: А за агитките евала :!: То като нямаме футбол поне ние да красим стадионите ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 мар 2010 22:15

Панку може и да е фаулирал Жоро,но ПЪРВО че той игра за топката и ВТОРО след като се плъзна си сви краката та да не стане лошо с Петков!И ако искаше да го спъне(както вие го изкарвате) щеше поне да си изпъне краката
П.П Не смятам,че ЦСКА игра ''трагично'' както някои левскари се опитват да го изкарат та да се успокоят малко!Ние имахме много положения докато Левски имаше един шут в публиката от Телкийски!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 мар 2010 22:22

Много слабо първо полувреме и слабо второ. Не се получи ДЕРБИ. И двата отбора играха слабо и това е.... :|

Върни се в “Архив”