"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Show Must Go On
Re: Защо ЦСКА София използва емблемата на оригиналното ЦСКА.
За Славия си има дузпа. Гледах го поне десет пъти и момчето от ЦСКА София си прави явен фаул без да играе за топката.
Re: До кога ще търпим пропаганда в национален ефир?
THE G.A.M.E написа:Поправка, колега, ефирът не е национален, а платен.
Което обаче е по-лошо, щото некои си плащаме, а насреща ни облъчват мутренска пропаганда.
Ми спри да плащаш, аз спрях.
THE G.A.M.E написа:Поправка, колега, ефирът не е национален, а платен.
Което обаче е по-лошо, щото некои си плащаме, а насреща ни облъчват мутренска пропаганда.
Прав си платен ефир е но мисълта ми беше по скоро че по-голямата част от българското население гледа
-
iliev72 написа:James Beattie написа:iliev72 написа:James Beattie написа:iliev72 написа:Отбори по цял свят са фалирали и са сменяли юридическото лице под което се помещават.
И никъде това не е водела до драма и разследвания , а тук всичко живо което мрази ЦСКА не може да го преживее това.
Не си спомням след фалитите на Парма и Фиорентина да е имало такива трагедии и т.н.
Направиха си нови фирмите и отборите продължиха да съществуват.
Милтън Кийнс Донс така откраднаха мястото на Уимбълдън във Футболната Лига преди години. 12 години по-късно, Милтън Кийнс и новосформираният Уимбълдън са вече в една дивизия - Лига 1. Колкото и да крадеш и да си нагъл, накрая доброто побеждава! И измисленият отбор ЦСКА-София го чака само подигравателно съществуване. Новото, "автентично", ЦСКА ще дойде в елита след години и този микренски урод ще стане за смях, както и продажните му фенове.
Я вземи и прочети внимателно точно какво се е случило с АФК Уимбълдън
Какво точно? Обясни ми ти, защото аз съм неинформиран.
Relocation of Wimbledon F.C. to Milton Keynes
Превода се заплаща !
Точно каквото ти казах, само че в 2 изречения. Същата история като жужето от Микре, само че се казва Пийт Уинкелман.
way написа:THE G.A.M.E написа:Поправка, колега, ефирът не е национален, а платен.
Прав си платен ефир е но мисълта ми беше по скоро че по-голямата част от българското население гледа
И колко е голяма тази част

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
mozart написа:gzagorov написа:Направо да слагат емблемата на Реал Мадрид и да се свършва с цирковете. Стават най-големите - 11 пъти шампиони на Европа, 32 пъти шампиони на Испания, 35 на България (31 ЦСКА + 4 Литекс), Суперкупи, Междуконтинентални купи, "убийци на шампиони"...
Ще градим ново лице на българския футбол и започваме с престъпление. Ето заради това като народ се давим в собствените си ла*на вече n-то поколение. Всеки натъкмява фактите към собствените си интереси.
Не е добре за бългярския футбол, щото ще се преместят на Бернабеу и лигата ни ще стане много слаба без тях
Значи скъсваме правилниците (вече имаме опит) в България и Испания и правим нова лига (и в това вече имаме опит), обща за двете държави. Реал Мадрид и Барселона се сливат и биват погълнати от Ботев Ихтиман, преименуван на ЦСКА. Така ЦСКА става единственият отбор в света 16-кратен победител в от Шампионската лига и с 87 титли в новосформираното първенство. Над емблемата ще има 9 звезди, защото на всички е ясно, че постигането на 90-тата титла ще бъде само формалност.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
То пък Славия един отбор едно чудо...... 

Канят се инструктирани гости и коментират правилните хора. Те и животните са на заплатка(най-малкото с безплатни билети, поне така ми се хвалиха днес 3-ма колеги от фракцията)
Аз се ядосвам на Гришо и само следя коментарите във форума
Аз се ядосвам на Гришо и само следя коментарите във форума

Последна промяна от bobo_13 на 29 юли 2016 22:37, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
Имитацията на Цска е маркетингов продукт създаден от джуджето и тиквата за да начешат егото на едни наивни глорихънтъри.
James Beattie написа:[offtopic][/offtopic]iliev72 написа:James Beattie написа:iliev72 написа:Отбори по цял свят са фалирали и са сменяли юридическото лице под което се помещават.
И никъде това не е водела до драма и разследвания , а тук всичко живо което мрази ЦСКА не може да го преживее това.
Не си спомням след фалитите на Парма и Фиорентина да е имало такива трагедии и т.н.
Направиха си нови фирмите и отборите продължиха да съществуват.
Милтън Кийнс Донс така откраднаха мястото на Уимбълдън във Футболната Лига преди години. 12 години по-късно, Милтън Кийнс и новосформираният Уимбълдън са вече в една дивизия - Лига 1. Колкото и да крадеш и да си нагъл, накрая доброто побеждава! И измисленият отбор ЦСКА-София го чака само подигравателно съществуване. Новото, "автентично", ЦСКА ще дойде в елита след години и този микренски урод ще стане за смях, както и продажните му фенове.
Я вземи и прочети внимателно точно какво се е случило с АФК Уимбълдън
Какво точно? Обясни ми ти, защото аз съм неинформиран.
Какво, какво. Уимбълдън изпада в администрация и го купува бизнесмен и го мести на друго място като сменя цветовете, името и емблемата. Феновете казват, това не е техния отбор и си праввят АФК Уимбълдън и започват от най-ниското ниво.
Същото, което направи ГГ с Литекс, смени му името, цветовете и го премести в друг град.
Последна промяна от bobo_13 на 29 юли 2016 22:32, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника