Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 21:49

vaskonti написа:Абе дали няма да вземете Венци Христов, най-накрая? Ей го - отказал 50 000 бона заплата на некви китайци, махна се от Левски, дали не е защото мечтае за ЦСКА-София?

Може,ама ние не мечтаеме за него :) Препоръчай го на твоите хора от А областна :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 сеп 2016 21:50

vaskonti написа:Абе дали няма да вземете Венци Христов, най-накрая? Ей го - отказал 50 000 бона заплата на некви китайци, махна се от Левски, дали не е защото мечтае за ЦСКА-София?

Ще си пият с кака Дора в Ъвтентичното.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 сеп 2016 00:55

Видя ли, гражданче, и последните мохикани заминаха. Тия хулигани от ръководството ме четат по форума като топъл хляб. :( Един Божо и Галчев ни останаха от големио отбор! :lol: Хулиганинът Петев пък видехте ли каква гад е и той- взема, че викна двамата защитника от ЦСКА, които не са във форма, за да има оправдание после, че не стават и да не ги викне повече. На въпрос дали ще има промени, той вика, че ще има. Естествено двамата млади аут. Добре, че си пожелах да се класираме, ама не го заслужаваме заради такива мръсни номерца. :lol: Ей, големи мръсници са това. Няма да ги извикат като са във форма, ами когато не са. Само и само да кажем всички, че тех не ги бива и да се отърват по-бързо от тях. За съжаление много го чаткам футболчето и да пратите поздрави на Ивайло Петев, момци. Ей, голем играч е. :lol: :lol: :mrgreen:

Сега всички се обърнаха срещу младите нали. А те какво са виновни, че Станислав Дяков си е сбъркал професията, ние нямаме халфове те обвиняват защитата. 16- годишен вчерашен малчуган ги развърташе както си ще тез халфове. :lol: По гаднярския начин пак си действат. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 08 сеп 2016 10:28

Ето ти идея как всички да печелят: вземаме Венци Христов и Гонзо за водоноски, а това прави левскарите неавтентични и се налага да се преименуват на Литекс, защото треньор им е Люпко Петрович, а и вече няма да се мъчат какво прави Литекс, къде играе и прочее. И без това вече са го докарали откъм посещаемост, само името липсва.

Синчец, а сега сериозно към теб: играчите наистина са давани като довод, но ти и подобните на теб не разбраха нещо. Това нещо е, че ние не търсим отчаяно приемственост през целия сезон и дори през следващия - вие сте тези, които се опитвате да ни обявите за Локо Горна Оряховица, Литекс, Карнобат и прочее, за да ни накарате да доказваме кои сме и да не бъдем себе си (а ЦСКА никога не е правел това - да се доказва на някого чрез определени футболисти или треньори, защото същият имал съмнения дали отборът е ЦСКА). Мен не ме бърка дори да приберем 1/3 от състава на Черно море, 1/3 от този на Берое и 1/3 от състава на Байер Леверкузен. За мен този отбор е ЦСКА и нищо, което кажете и напишете, няма да ме развълнува или притесни, защото нямам проблем със самочувствието и самоопределянето, че други фенове да ми обясняват дали съм цесекар и дали имам право да дишам същия въздух. Аз нямам морални терзания, а примерите са давани заради вашите морални терзания, така че при недоволство от примерите, си бийте една плесница през лицето за назидание!

Никой уважаващ себе си цесекар не дели футболистите в отбора си на цесекари и други. Дори играчът да е дошъл от Левски, истинският цесекар ще се намуси и ще му даде някакъв шанс - възможно е субективно да е по-взискателен към такъв (няма да си кривим душата, че ще ни е любимец), но няма да го съблича и да реве като пълен простак "Махайте го, този не е подходящ!" Особено, ако играчът не е успял да блесне с нещо повече от мачове за Левски. Кои сме ние, че да отказваме правото на всеки аматьор да заиграе професионален футбол и да се научи как да играе, ако е сглупил с предишния си избор, но се е осъзнал рано? :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 сеп 2016 11:25

Yan_Bibiyan написа:

Ето ти идея как всички да печелят: вземаме Венци Христов и Гонзо за водоноски, а това прави левскарите неавтентични и се налага да се преименуват на Литекс, защото треньор им е Люпко Петрович, а и вече няма да се мъчат какво прави Литекс, къде играе и прочее. И без това вече са го докарали откъм посещаемост, само името липсва.

Синчец, а сега сериозно към теб: играчите наистина са давани като довод, но ти и подобните на теб не разбраха нещо. Това нещо е, че ние не търсим отчаяно приемственост през целия сезон и дори през следващия - вие сте тези, които се опитвате да ни обявите за Локо Горна Оряховица, Литекс, Карнобат и прочее, за да ни накарате да доказваме кои сме и да не бъдем себе си (а ЦСКА никога не е правел това - да се доказва на някого чрез определени футболисти или треньори, защото същият имал съмнения дали отборът е ЦСКА). Мен не ме бърка дори да приберем 1/3 от състава на Черно море, 1/3 от този на Берое и 1/3 от състава на Байер Леверкузен. За мен този отбор е ЦСКА и нищо, което кажете и напишете, няма да ме развълнува или притесни, защото нямам проблем със самочувствието и самоопределянето, че други фенове да ми обясняват дали съм цесекар и дали имам право да дишам същия въздух. Аз нямам морални терзания, а примерите са давани заради вашите морални терзания, така че при недоволство от примерите, си бийте една плесница през лицето за назидание!

Никой уважаващ себе си цесекар не дели футболистите в отбора си на цесекари и други. Дори играчът да е дошъл от Левски, истинският цесекар ще се намуси и ще му даде някакъв шанс - възможно е субективно да е по-взискателен към такъв (няма да си кривим душата, че ще ни е любимец), но няма да го съблича и да реве като пълен простак "Махайте го, този не е подходящ!" Особено, ако играчът не е успял да блесне с нещо повече от мачове за Левски. Кои сме ние, че да отказваме правото на всеки аматьор да заиграе професионален футбол и да се научи как да играе, ако е сглупил с предишния си избор, но се е осъзнал рано? :)

Що,Гибона на времето го посрещнахме като Бел Човек на „Армията“ :? Ееее...не знам тогава как не се сетиха да ни обявят за левскари :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2016 20:40

Yan_Bibiyan написа:

Всъщност на нас не ни трябва нищо да разбираме. Никого за нищо не обвиняваме и не искаме обяснения. За нас вие сте пребоядисан Литекс( което е факт и според ТР, и според документите на ЛК на БФС) и никога няма да имате нищо общо с вечния ни съперник. Малко ни интересува дали някой се мисли за Наполеон Бонапарт-това си е ваше право. Но не искайте и другите да ви мислят за Наполеон. Няма да стане. Нещата са прости и ясни-независимо за кого се имате Вие, за другите сте просто Литекс и нищо повече.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: ЦСКА разкара четирима

Мнениеот Cheradonna » 08 сеп 2016 21:04

korteneca написа:Изображение

малоумен вестник идиотска статия......Дет се вика търсите под вола теле ама под тоя вол теле няма....
Абе вече някой не ви ли я каза тази работа,че пак го търсите?
Ако трябва и сто ще освободим ние сме ЦСКА и ще правим каквото си искаме,защото го можем....
Точка по въпроса! :!:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 08 сеп 2016 21:30

Да обобщим...

Преди началото на сезона
OUT (12):
Stoyan Kolev, Angel Granchov, Aleksandar Aleksandrov, Kostadin Hazurov (Neftochimic Burgas),
Aleksandar Branekov, Mario Yordanov (Slavia Sofia), Milen Kikarin (Botev Plovdiv),
Momchil Tsvetanov (Vereya), Nikolay Tsvetkov (Etar Veliko Tarnovo),
Nikolay Dichev (Lokomotiv GO), Viktor Raychev, Kiril Dinchev (retired)

IN (21=4+17):
Georgi Kitanov (Cherno More), Aleksandar Dyulgerov (Pirin Blagoevgrad), Lazar Marin (Botev Plovdiv),
Ivan Minchev (Montana),
Aleksandar Konov, Stoycho Atanasov, Anton Nedyalkov, Plamen Galabov, Emil Petrov,
Krasimir Stanoev, Kristiyan Malinov, Aleksandar Georgiev, Nikola Kolev, Rumen Rumenov, Kiril Despodov,
Georgi Minchev, Milcho Angelov, Rafa Pérez, Gustavo Culma, Diogo Viana, Arsénio Nunes (Litex Lovech)

По време на сезона
OUT (3+1):
Yordan Yordanov, Samir Ayass, Stanislav Malamov, Ivan Minchev (Slavia Sofia)

IN (6=3+3):
David Simão (Arouca), Rui Pedro (Académica), Rúben Pinto (Belenenses),

Wilmar Jordán (Tianjin Teda), Stanislav Manolev (Kuban Krasnodar), Petrus Boumal (Litex Lovech)

Останали от миналия сезон
Първи отбор (4) - Anatoli Gospodinov, Bozhidar Chorbadzhiyski, Boris Galchev, Preslav Yordanov
Дубъл (6) - Slavi Petrov, Vasil Popov, Valentin Antov, Aykut Ramadan, Petar Vitanov, Pavel Golovodov

Нови - 27, от които 17 от Литекс и още 3, свързани с клуба в близкото минало...
Освободени/напуснали от миналия сезон - 15 като на повечето от тях не им бе даден никакъв шанс да покажат могат ли да се справят в новата обстановка или не...
Общо чужденци - 9 като 4+2 от Литекс и 3-ма нови португалци...
На доволните - честито!
Последна промяна от RockSeeker на 08 сеп 2016 21:35, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

venom

Мнениеот venom » 08 сеп 2016 22:12

RockSeeker написа:Да обобщим...

Преди началото на сезона
OUT (12):
Stoyan Kolev, Angel Granchov, Aleksandar Aleksandrov, Kostadin Hazurov (Neftochimic Burgas),
Aleksandar Branekov, Mario Yordanov (Slavia Sofia), Milen Kikarin (Botev Plovdiv),

IN (21=4+17):
Georgi Kitanov (Cherno More), Aleksandar Dyulgerov (Pirin Blagoevgrad), Lazar Marin (Botev Plovdiv),
Ivan Minchev (Montana),
Aleksandar Konov, Stoycho Atanasov, Anton Nedyalkov, Plamen Galabov, Emil Petrov,
Krasimir Stanoev, Kristiyan Malinov, Aleksandar Georgiev, Nikola Kolev, Rumen Rumenov, Kiril Despodov,
Georgi Minchev, Milcho Angelov, Rafa Pérez, Gustavo Culma, Diogo Viana, Arsénio Nunes (Litex Lovech)

По време на сезона
OUT (3+1):

IN (6=3+3):

Wilmar Jordán (Tianjin Teda), Stanislav Manolev (Kuban Krasnodar), Petrus Boumal (Litex Lovech)

Първи отбор (4) - Anatoli Gospodinov, Bozhidar Chorbadzhiyski, Boris Galchev, Preslav Yordanov
Дубъл (6) - Slavi Petrov, Vasil Popov, Valentin Antov, Aykut Ramadan, Petar Vitanov, Pavel Golovodov

Освободени/напуснали от миналия сезон - 15 като на повечето от тях не им бе даден никакъв шанс да покажат могат ли да се справят в новата обстановка или не...
На доволните - честито!

Тъпо се получи, защото развалиха готов отбор, който само с леко подсилване тук-там имаше шанс да направи успешен сезон. Освен това играеха много приятен за гледане футбол.
А това, че се опитвате всичко да го извъртите, за да внушава, че това не е ЦСКА не ме учудва. Всички бяхме наясно, че след смяната на Янев следва чистка. Галчев и Преслав също ще изкарат най-много до края на сезона.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 сеп 2016 22:19

RockSeeker написа:Да обобщим...

Преди началото на сезона
OUT (12):

IN (21=4+17):
Ivan Minchev (Montana),

По време на сезона
OUT (3+1):

IN (6=3+3):

На доволните - честито!

Е и ,какво трябва да правиме, да ревеме за играчите от В група ли ;) Айде малко по-реално :!: Разберете ,че едно е във В група ,да тренираш и да се възстановяваш професионално и да играеш срещу отбори,които тренират 2-3 пъти седмично и да ги мачкаш-на това ли му викате завършен стил на игра!?Видя се ,че с аутсайдерите в ППЛ,този стил лъсна като -„Спри,огледай се и премини“,през това време леваците се прегрупират и се събират в наказателното си поле :idea: :) Тия момчета още бяха(и ще си останат може би) на ниво В група-без хъс,без агресия,надявайки се на детински грешки на противника и на това той да се измори и да грохне физически,след което да му напълнят „кошарата“ :idea: Да -ама не!Видя се ,че при силно мотивиран и що годе добре подготвен физически и тактически противник,увяхваме!Сори ,това им е тавана :idea: :!: Чао,това е ЦСКА,а не благотворително дружество!

Върни се в “Архив”