АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 юли 2013 06:37

Гласувах с НЕ макар че не съм фен на ЦСКА и ще го обесня.Преди седмица излезе информация че АД е спечелило дело в европейски съд на първа инстанция.И се появи ,,червени шампиони''.Организация създадена за кратко време от 50-на човека с двама неанонимници,единият от който е пряко заинтересован от въпросното дело.Чакащият ефективна присъда Ал Том се гласи за фактор в новото управление.Виновният за увеличаването на дълговете неочаквано се завръща на бял кон.Гласувалите ЗА бихте ли ми обяснили ,моля ,как беше изгонен и какъв прякор беше лепнат на социализираният капиталист.Виждал съм как известен пловдивски хотелиер и милиардер му стои мирно пред хотела /си/.Този човек не идва да ,,оправя'' ЦСКА,а да оправя парите на друг.Цялата история е една връка и времето ще го покаже.

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 10 юли 2013 07:29

Гласувах с да ,защото искам да видя дали Венци Стефанов ще се преименува на Сали . :arrow: Венци Стефанов: Ако тръгнат с Томов, ще се кръстя Сали :) :) :) http://www.standartnews.com/sport-bg_fu ... 95809.html
“Не купувам от Lafka”

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 10 юли 2013 08:16

Кашчей написа:
fiesta написа:Та колкото и абстрактно и да звучи написаното от мен, то се свежда до следното:
- влизане на синдик, назначен от ЦСКА 1923 или от привържениците, за провеждане на спешни мерки за оздравяване на клуба. Става въпрос за само един човек;

Само една от по-горните задачи да се осъществи, ЦСКА ще го има.

Кой, казваш, назначава синдик? Не беше ли това действие, породено от съдебно решение въз основа на откриване на производство по несъстоятелност? Като даваш такъв съвет, обясни как друг, освен съд, може да назначи синдик и при какви обстоятелства!

Колко ще ми платиш, за да ти разпиша процедурата?

Че е много лесно да задаваш въпроси, когато не искаш да потърсиш.

Още един, който с чужда пита иска помен да прави. Няма да стане заядливецо. Като искаш информация, си я намери. Че ми е писнало от боклуци, които искат, и след това се опитват да ме загробят с полученото.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 10 юли 2013 09:06

Поредната лъжа на Сашо Апашо.В понеделник обяви по медия че сделката за ЦСКА е 90% сигурна. Днес все още няма нищо ясно.Изгоряха червените с поредния(стария) мошенник. :evil: "А" окръжна ги зове.Бадема да не си седи в Лудогорец и да играе(беше като Цар) ами отиде в потъващия кораб.Все още те чакаме да се върнеш.Феновете от Разград не са те забравили :roll:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 юли 2013 09:09

За какво сте я сложили тая анкета? Сега всеки който не харесва харизмата, ще гласува :arrow: ДА :!: :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 юли 2013 09:20

Изображение
На мен Сашо Томов ми е любимец ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 юли 2013 09:24

hellyeah написа:Гласувах с да ,защото искам да видя дали Венци Стефанов ще се преименува на Сали . :arrow: Венци Стефанов: Ако тръгнат с Томов, ще се кръстя Сали :) :) :) http://www.standartnews.com/sport-bg_fu ... 95809.html

:lol: Чичо Венци трепе с тея лафове :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 юли 2013 09:29

patron написа:
fiesta написа:Томов ако се появи в ЦСКА ще доубие клуба. Не защото е некадърен, а той е, а защото той е пионка на сегашните мафиоти, които управляват България. А на тези мафиоти им трябват спешно пари, че не се знае колко време им останава да крадат от всички нас.

Съжелявам, че привържениците на ЦСКА ще трябва да изтърпят тази гавра с клуба им. Никой български отбор не заслужава да го унищожават по този начин.

И понеже на тях им трябват пари идват в ЦСКА да крадът какво? В момента освен дългове, нещо друго за крадене имаме ли? И аз не съм му фен на Лупи, ама в момента вариантите са два: ЗЛОТО или ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО :?

Както казах и по-рано в темата - старата схем, а именно :

Заем от Лицето /Сашо Апашо/ към ЦСКА АД, след което :

а ) харчи парите

б) всичко е било фиктивно и всъщност не е дал нищо, а ЦСКА АД му дължи пари ;)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 юли 2013 09:49

Мисля си, май футболът и цялата държава са в такова положение, щото никой не се впечатлява колко правно и финансово неграмотни са децата, интерес и възбуда предизвиква само програмата по литература.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 10 юли 2013 09:49

Аз съм ЦСКАР и желая доброто на клуба, но Лупи колкото и да е добър вълк си е вълк, а както знаем козината си менят а нрава НЕ. Това е моя отговор. Преди години когато го замеряха с бутилки на Армията се помолих тоя никога повече да не стъпва там дори като фен. Сега чета RED BULL, Жеваго, 7 мастити бизнесмена, отделно 50 богати фена на ЦСКА които ще помагат, хмммм тази приказка звучи прекалено хубаво за да е истина. Като видя договорите, спонсорите и бюджета тогава ще повярвам. А и за Стойчо този човек колкото и да го обичам ме дразни само с едно че унищожава талантливите юноши на клуба, стига с тези бразилци и португалци пак старата песен толкова ли сме богати че само да купуваме, кога ще продаваме, за последните 10 години един Сашко Тонев само това е срам, срам, срам.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Архив”