Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 18:15

Аз едно ще ви кажа, тея дето дойдоха са в пъти по-лоши от миналите, и това ще го разберете много скоро!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 18:20

Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 02 юни 2013 18:27

ivo_gf написа:Аз едно ще ви кажа, тея дето дойдоха са в пъти по-лоши от миналите, и това ще го разберете много скоро!

Това е повече от сигурно.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 18:45

И ква е разликата между Станишев + Местан и Бойко + Касим Дал + Ердоган?
И двете са бивши комуняги подлоги на Турската държава само дето на всичкото отгоре Бойко е нагла и тъпа мутра - това е единствената разлика! ;)

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 18:53

runnersa написа:И ква е разликата между Станишев + Местан и Бойко + Касим Дал + Ердоган?
И двете са бивши комуняги подлоги на Турската държава само дето на всичкото отгоре Бойко е нагла и тъпа мутра - това е единствената разлика! ;)

Първо въпроса ти не е поставен коректно, просто защото Касим Дал беше много под 4 % -ната бариера и изобщо не влезе. Второ Ердоган както забелязваме от случващото се в Турция е на път да си отиде. Трето тепърва ще разбираш каква е разликата между предишните и тези в момента, ти разбираш ли какви крадци и мошенници са комунистите, те само далавери са им в главата, това им е същността, така са се научили последните 24 години. И не говоря само за ръководните им кадри по администрациите, а за всички кадри по тея администрации. При ГЕРБ поне 95 % от хората, поставени на ръководни и не само позиции за първи път попаднаха във властта, и ако поставяме въпроса по вашия начин, най-малкото не могат да крадат така, както изпечените крадци от БСП.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 19:01

ivo_gf написа:
runnersa написа:И ква е разликата между Станишев + Местан и Бойко + Касим Дал + Ердоган?

Първо въпроса ти не е поставен коректно, просто защото Касим Дал беше много под 4 % -ната бариера и изобщо не влезе. Второ Ердоган както забелязваме от случващото се в Турция е на път да си отиде. Трето тепърва ще разбираш каква е разликата между предишните и тези в момента, ти разбираш ли какви крадци и мошенници са комунистите, те само далавери са им в главата, това им е същността, така са се научили последните 24 години. И не говоря само за ръководните им кадри по администрациите, а за всички кадри по тея администрации. При ГЕРБ поне 95 % от хората, поставени на ръководни и не само позиции за първи път попаднаха във властта, и ако поставяме въпроса по вашия начин, най-малкото не могат да крадат така, както изпечените крадци от БСП.

Бойко и Цецо ли не могат да крадат :mrgreen:
И да Касим Дал не влезе заради това Бойко не е на власт! В противен случай щяха да управляват заедно! ;)
И не се учудвам че Ердоган го закъса в Турция... с такива приятели :mrgreen:
И да комунистите са лошо нещо... А Бойко къв е бе мама му стара :?:
Един убеден демократ може ли да бъде бодигард на другаря Тодор Живков?
Последна промяна от runnersa на 02 юни 2013 19:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 юни 2013 19:02

dunavfc написа:Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...

Хайде отпусни малко, нали взе вече хонорара.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:05

grasiani написа:
dunavfc написа:Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...

Хайде отпусни малко, нали взе вече хонорара.

Методите ти са познати нали ? Доноси,доноси,доноси,докато не очерниш някого докрай ;) Когато не ни изнасят някой неща,веднага личната нападка минава на преден план нали ? Аз взимам пари,колкото взимат и ти...

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 19:08

runnersa написа:
ivo_gf написа:

Бойко и Цецо ли не могат да крадат :mrgreen:
И да Касим Дал не влезе заради това Бойко не е на власт! В противен случай щяха да управляват заедно! ;)
И не се учудвам че Ердоган го закъса в Турция... с такива приятели :mrgreen:
И да комунистите са лошо нещо... А Бойко къв е бе мама му стара :?:

Колкото и да ми слагаш под общ знаменател едните и другите, не можеш да ме убедиш, че БСП + ДПС не са по лоши от ГЕРБ, просто защото поради една или друга причина съм имал префесионални контакти в администрацията и с едните, и с другите, и мога да ти кажа че комунистите са толкова алчни и нагли, че нямат очи вече, просто си нямате на представа какво правеха с нашите пари 2005-2009 г, и че злоупотребите на ГЕРБ последните 4 години са капка в морето пред тея преди тях и тея същите, които идват и сега!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:12

Рънърс,имам силни съмнения,че имаш някакви познания по комунизъм...
Как разбра,че ББ е комунист ? Само защото е имал партийна книжка ? Те тогава 80 % от българите са били комунисти до 89 год. интересно тогава,кой ги свали тогава ?

Върни се в “Архив”