Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протести против правителството на Орешарски
Аз едно ще ви кажа, тея дето дойдоха са в пъти по-лоши от миналите, и това ще го разберете много скоро!
Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...
ivo_gf написа:Аз едно ще ви кажа, тея дето дойдоха са в пъти по-лоши от миналите, и това ще го разберете много скоро!
Това е повече от сигурно.
И ква е разликата между Станишев + Местан и Бойко + Касим Дал + Ердоган?
И двете са бивши комуняги подлоги на Турската държава само дето на всичкото отгоре Бойко е нагла и тъпа мутра - това е единствената разлика!
И двете са бивши комуняги подлоги на Турската държава само дето на всичкото отгоре Бойко е нагла и тъпа мутра - това е единствената разлика!

runnersa написа:И ква е разликата между Станишев + Местан и Бойко + Касим Дал + Ердоган?
Първо въпроса ти не е поставен коректно, просто защото Касим Дал беше много под 4 % -ната бариера и изобщо не влезе. Второ Ердоган както забелязваме от случващото се в Турция е на път да си отиде. Трето тепърва ще разбираш каква е разликата между предишните и тези в момента, ти разбираш ли какви крадци и мошенници са комунистите, те само далавери са им в главата, това им е същността, така са се научили последните 24 години. И не говоря само за ръководните им кадри по администрациите, а за всички кадри по тея администрации. При ГЕРБ поне 95 % от хората, поставени на ръководни и не само позиции за първи път попаднаха във властта, и ако поставяме въпроса по вашия начин, най-малкото не могат да крадат така, както изпечените крадци от БСП.
ivo_gf написа:runnersa написа:И ква е разликата между Станишев + Местан и Бойко + Касим Дал + Ердоган?
Първо въпроса ти не е поставен коректно, просто защото Касим Дал беше много под 4 % -ната бариера и изобщо не влезе. Второ Ердоган както забелязваме от случващото се в Турция е на път да си отиде. Трето тепърва ще разбираш каква е разликата между предишните и тези в момента, ти разбираш ли какви крадци и мошенници са комунистите, те само далавери са им в главата, това им е същността, така са се научили последните 24 години. И не говоря само за ръководните им кадри по администрациите, а за всички кадри по тея администрации. При ГЕРБ поне 95 % от хората, поставени на ръководни и не само позиции за първи път попаднаха във властта, и ако поставяме въпроса по вашия начин, най-малкото не могат да крадат така, както изпечените крадци от БСП.
Бойко и Цецо ли не могат да крадат

И да Касим Дал не влезе заради това Бойко не е на власт! В противен случай щяха да управляват заедно!

И не се учудвам че Ердоган го закъса в Турция... с такива приятели

И да комунистите са лошо нещо... А Бойко къв е бе мама му стара

Един убеден демократ може ли да бъде бодигард на другаря Тодор Живков?
Последна промяна от runnersa на 02 юни 2013 19:07, променено общо 2 пъти.
dunavfc написа:Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...
Хайде отпусни малко, нали взе вече хонорара.
grasiani написа:dunavfc написа:Ще ядът дървото и ще се молят за протести,аз тогава ще ги посрещна с едни хубави майни...
Хайде отпусни малко, нали взе вече хонорара.
Методите ти са познати нали ? Доноси,доноси,доноси,докато не очерниш някого докрай

runnersa написа:ivo_gf написа:runnersa написа:И ква е разликата между Станишев + Местан и Бойко + Касим Дал + Ердоган?
Бойко и Цецо ли не могат да крадат![]()
И да Касим Дал не влезе заради това Бойко не е на власт! В противен случай щяха да управляват заедно!![]()
И не се учудвам че Ердоган го закъса в Турция... с такива приятели
И да комунистите са лошо нещо... А Бойко къв е бе мама му стара
Колкото и да ми слагаш под общ знаменател едните и другите, не можеш да ме убедиш, че БСП + ДПС не са по лоши от ГЕРБ, просто защото поради една или друга причина съм имал префесионални контакти в администрацията и с едните, и с другите, и мога да ти кажа че комунистите са толкова алчни и нагли, че нямат очи вече, просто си нямате на представа какво правеха с нашите пари 2005-2009 г, и че злоупотребите на ГЕРБ последните 4 години са капка в морето пред тея преди тях и тея същите, които идват и сега!
Рънърс,имам силни съмнения,че имаш някакви познания по комунизъм...
Как разбра,че ББ е комунист ? Само защото е имал партийна книжка ? Те тогава 80 % от българите са били комунисти до 89 год. интересно тогава,кой ги свали тогава ?
Как разбра,че ББ е комунист ? Само защото е имал партийна книжка ? Те тогава 80 % от българите са били комунисти до 89 год. интересно тогава,кой ги свали тогава ?