Teo написа:Синчец за какво бяха тези съдийски тесли по Литекс за купата, всичко върви по план, Левски взима дубъл, докарва се Газпром и отпадате от Европа още първия мач![]()
И кои са съдийските тесли срещу Литекс за Купата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Синчец за какво бяха тези съдийски тесли по Литекс за купата, всичко върви по план, Левски взима дубъл, докарва се Газпром и отпадате от Европа още първия мач![]()
allez_les_blues написа:Rivaldo10 написа:sin4ec написа:Уффф, камък ми падна от сърцето... Този мач ме притесняваше повече от Литекс и ЦСКА. Първа голяма тактическа грешка на Митов-Дъстли трябваше да бъде сменен на полувремето! Задължително! За смените и пререждането обаче-поздравления! Поздравления за пореден път и за Илиан Илиев-физически Левски стои страхотно, аз и преди казах, че това може да се окаже основният ни коз в битката! Противникът бе бит и мачкан в 20 метър на неговата половина, дори и при численото му предимство! Отборът вече стои по друг начин на терена, след днешната победа пътят към титлата по същество е открит.
Аз пък си мисля, че във Враца ще ни е по-трудно. Дано да греша!![]()
Иначе Мюлдер много глупав картон, а сега ще трепери във всеки мач...
Враца имат доста слаба защита,и се огъват при натиск.Един мощен натиск и до 30 минута може да водим с два гола.
kempesmario написа:Тео , внимавай да не умреш от злобаТо бива да висиш във форума на Левски , но чак пък толкова
така , че направо си подавай молбата за членство
Само Левски , шампиони сме !!!

mad forest написа:Да не вземе нещо да се обърка! Ако голът на Локомотив беше зачетен циркът щеше да е пълен. Некадърниците от Левски какво ли щяха да направят, че да вкарат 2 гола! Толкова е смешно, че няма накъде. На Герена всичко ще лъсне след няколко кръга...! Левски няма да е шампион. Не виждам как с тази игра ще вкарат гол на Ботев Враца.
ss1914 написа:Левски бие-мача не се е играл, Левски падне-всичко е редовно. Логиката на онези
Santiago Munezz написа:Перфектно изигран тактически мач,отделно физически ги превъзхождахме и картона на Мулдер почти не се отрази.Направо немога да повярвам колко се преобрази Левски след като махнахме Илианчо.А жалкарите са си жалкари,първо съдията ни подпирал ,после като изгони нашия се почна че Локото не играли ей няма угодия ей![]()
![]()
Като бихме Литекс съдията помагал,после като бихме ЦСКА сме им хванали половината отбор сега срещу Локото и дветелуди хора много луди хора
Кировец написа:А видя ли страничния как си измисли 2 засади, за да спре атаки на ЦСКА срещу серливия отбор, който цапа със сернята си останалите в А група?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта