Левски София - Монтана 18 Кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - Монтана 18 Кръг
Oт началото на сезона Левски играеше страхливо във всички мачове , днес не играеха така , защото въобще не играеха.
- shotgun blues
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Илиян да се маха,Кокъла е най-подходящ в сегашната ситуация-пълен непукист и най-добрия мотиватор сред треньорите в България, крайно време е и Сираков да се завърне в клуба.Тая година титла отново няма да видим, поне купата да вземем, и в първенството явно пак ще помагаме на Лудогорец, то се е видяло
ИВО ТОНЕВ иска да е големият шеф в ЛЕВСКИ,това значи че Сираков няма как да се върне......той е човек който иска да има възможност да ръководи нещата,но с ИВО ТОНЕВ това няма как да стане
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Бойко падна от власт и Левски, и Лудогорец не могат да хванат ръка... 

Последна промяна от BadBoy на 17 мар 2013 20:18, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Най-тъпото оправдание е , че отбора е играел под напрежение........Напрежението в Монтана е по-голямо , те се борят да не изпаднат.
Т Р А Г Е Д И ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ. За да гледаш този ЛЕВСКИ трябва не да плащаш пари а да получаваш иначе си мазохист

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
snakebite написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:знаех си че така ще стане-още вчера бях лош пророк, и според мен всичко е умишлено.Само не знам кого гласят за шампион- дали Ботев или ЦСКА, по-вероятно Ботев
Незнам ..ама след тези два безумни мача , вчера и днес с участието на Лудогорец и Левски...си мисля че гласят титла за Ботев Пловдив !!!
Иначе Стойчо Стоев заслужава една каса уиски от ДОмусчиев.Перфектно си бе подредил отбора..
кой ги гласи Ботев, и кой ви пречи на вас

Прави му чест на човека, че подаде оставка, докато в ЦСКА до последно се чудят треньорите как да точат пари!
-
snakebite написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:знаех си че така ще стане-още вчера бях лош пророк, и според мен всичко е умишлено.Само не знам кого гласят за шампион- дали Ботев или ЦСКА, по-вероятно Ботев
Незнам ..ама след тези два безумни мача , вчера и днес с участието на Лудогорец и Левски...си мисля че гласят титла за Ботев Пловдив !!!
Иначе Стойчо Стоев заслужава една каса уиски от ДОмусчиев.Перфектно си бе подредил отбора..
и на мен тъй ми се чини, защото техния собственик държи ТВ-правата за първенството, и напрактика налива пари във всички водещи отбори

petkan написа:subzero написа:Много сте зле. Ама с Илиан толкоз. Чак почвам да се чудя дали мача с нас се игра.
Не съм вярвал,че някога ще подкрепям Левски,ама предпочитам вас пред Лудогорец. Днес обаче не си струваше.
Ами подкрепяй Литекс тогава. На една ръка разстояние са
Що,бе те и Черноморец не са далече.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Трябва да дойде треньор,който да не го е страх да налага младите в Левски.