Левски - Аарау (контролна среща)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Левски - Аарау (контролна среща)
Не виждам защо се учудвате толкова много от тази загуба? Отборът ни е същия от есента, новите попълнения ги взеха ей така да има нещо, без никаква мисъл, то си е традиция в Левски всеки трансферен прозорец да се подиграват с феновете си. Такава селекция правят Локо СФ, Черно Море, Славия и подобни, един Ботев взима централен защитник с над 100 мача в Ередивизие, твърд титуляр в Анортозис, които между другото гледах вчера с Омония...ами трябва да ви кажа, че с темповете, с които се развиват в Кипър, скоро и Б групата им ще бъде по качествена от родната Агрупа. Съвсем друга тема е какво безумие е да се откажеш от футболист като Калво, вчера по двата фланга с Лаборде ги разпиляха. Но както и да е, да се върнем на Ботев, освен Спрокел взеха Борис Галчев и Веско Минев. Има ли смисъл да ги сравняваме с нашите. При положение, че Левски има отбор, който трябва да надгради в две позиции и става шампион. Ок тези футболисти са млади, кадърни, играят по националните гарнитури, обаче това са футболисти, от които ще се възползваш постепенно, с време, с подход, а не веднага и това ясно ще си проличи през пролетния дял. Селекцията не отговаря на целите на Левски, а за това е виновен само и единствено г-н Иво Тонев. Още с идването си на Герена обяви, че има прекалено много ненужни служители в Левски, които взимат заплата за нищо и тогава беше прав. Но защо вместо тях назначи нови такива, като шеф на шефа на школата, като скаутското звено, което иначе би било много хубаво да имаш, но в случая е напълно ненужно. След като примерно лятото си имал възможност да вземеш Слимани, който сега е твърд титуляр за Алжир и е пред трансфер в Лига1 за 100хил, вместо това взимаш за тройно повече Жоао Силва, който убеден съм не са му гледали един мач за резервите на Евертън. И след като Дончо Донев, ''главния скаут'' всеки мач е изтипосан на Герена да гледа Левски, кога и как работи по тази селекцията?
south_division написа:Не виждам защо се учудвате толкова много от тази загуба? Отборът ни е същия от есента, новите попълнения ги взеха ей така да има нещо, без никаква мисъл, то си е традиция в Левски всеки трансферен прозорец да се подиграват с феновете си. Такава селекция правят Локо СФ, Черно Море, Славия и подобни, един Ботев взима централен защитник с над 100 мача в Ередивизие, твърд титуляр в Анортозис, които между другото гледах вчера с Омония...ами трябва да ви кажа, че с темповете, с които се развиват в Кипър, скоро и Б групата им ще бъде по качествена от родната Агрупа. Съвсем друга тема е какво безумие е да се откажеш от футболист като Калво, вчера по двата фланга с Лаборде ги разпиляха. Но както и да е, да се върнем на Ботев, освен Спрокел взеха Борис Галчев и Веско Минев. Има ли смисъл да ги сравняваме с нашите. При положение, че Левски има отбор, който трябва да надгради в две позиции и става шампион. Ок тези футболисти са млади, кадърни, играят по националните гарнитури, обаче това са футболисти, от които ще се възползваш постепенно, с време, с подход, а не веднага и това ясно ще си проличи през пролетния дял. Селекцията не отговаря на целите на Левски, а за това е виновен само и единствено г-н Иво Тонев. Още с идването си на Герена обяви, че има прекалено много ненужни служители в Левски, които взимат заплата за нищо и тогава беше прав. Но защо вместо тях назначи нови такива, като шеф на шефа на школата, като скаутското звено, което иначе би било много хубаво да имаш, но в случая е напълно ненужно. След като примерно лятото си имал възможност да вземеш Слимани, който сега е твърд титуляр за Алжир и е пред трансфер в Лига1 за 100хил, вместо това взимаш за тройно повече Жоао Силва, който убеден съм не са му гледали един мач за резервите на Евертън. И след като Дончо Донев, ''главния скаут'' всеки мач е изтипосан на Герена да гледа Левски, кога и как работи по тази селекцията?
Уважавам мнението ти , но не съм съгласен с него. Споменаваш Спрокел - ако ти беше треньор би ли рискувал да вземеш футболист ,който току що е изгонен от най-големия ти противник , след като не си спомням дали въобще записа една минута игра в официален мач. Правиш ли си сметка ,че при една грешка този футболист ще бъде унищожен ,както и този ,който го е взел .Веднага ще започнат приказки от рода " този от ЦСКА го изгониха защото за нищо не става,а Левски го взеха и сега стават за смях" .
За Калво - много добър футболист несъмнено, но и заплатата му беше страшно висока- 24 хиляди евро на месец, малко несърезмерно голяма за приноса ,който имаше към отбора(за справка Гарра Дембеле получаваше толкова едва в последните месеци на престоя си в Левски) . Никой не го е изгонил от Левски ,беше му предложено да му бъде намалена заплатата, той отказа и заяви ,че има предложение от друг отбор и се раздели с Левски напълно приятелски и цивилизовано.
За Слимани- той беше желан от Левски, но не пожела да дойде в Левски. Мениджъра му твърдеше ,че също така е имал и предложения от 2 отбора от френската Лига 1, не знам доколко е вярно, но за никой не е тайна ,че масово алжирските футболисти отиват във Франция, а тук говорим за 21 годишен футболист титулярен централен нападател на националния им отбор. Несериозно е да се мисли че Левски може да се надцаква с който и да е отбор от френския елит,а тук въобще не говорим дори за надцакване, просто футболиста е решил да остане още една година в Алжир. За мен Жоао Силва има всички необходими качества да бъде звездата на Левски, за мен е най-качествения централен нападател в нашата група.
За мача с Аарау нека да не правим някакви особени капитални заключения, най-малкото двата отбора са в различен стадий на подготовката си - те след една седмица започват официалните си мачове и доколкото разбрах са играли с един състав през цялото време, докато Левски започна с 3-ма халфа с обща възраст под 50 години, според теб дали в сериозен мач ще излезем с подобен състав?
Лично за мен на този етап селекцията е много далеч от това ,което сме мечтали, дано момчетата ме опровергаят, много бих се радвал. Но по сериозни изводи за селекцията и състоянието на отбора може да се правят най-рано след като започне да се обиграва един състав,което значи най-рано след като се изиграят още поне 3 мача.
- Ghost Rider
- Контакти:
Не искам да звуча песимистично, но тази година ще влезем ли в тройката? Даже в петицата? Добре, взехме млади футболисти, БЪЛГАРИ, но нямаше да е лошо да се вземе някой чужденец, който да е КАЧЕСТВЕН! Не да ми водят разни марзиньовци, опокувци, матондовци и прочие. Относно Жоао Силва, ми няма качествата на нападател момчето. И той като Арс чака на готово.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ghost Rider написа:Не искам да звуча песимистично, но тази година ще влезем ли в тройката? Даже в петицата? Добре, взехме млади футболисти, БЪЛГАРИ, но нямаше да е лошо да се вземе някой чужденец, който да е КАЧЕСТВЕН! Не да ми водят разни марзиньовци, опокувци, матондовци и прочие. Относно Жоао Силва, ми няма качествата на нападател момчето. И той като Арс чака на готово.
Вие сте УНИКАЛНИ!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Ghost Rider
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Ghost Rider написа:Не искам да звуча песимистично, но тази година ще влезем ли в тройката? Даже в петицата? Добре, взехме млади футболисти, БЪЛГАРИ, но нямаше да е лошо да се вземе някой чужденец, който да е КАЧЕСТВЕН! Не да ми водят разни марзиньовци, опокувци, матондовци и прочие. Относно Жоао Силва, ми няма качествата на нападател момчето. И той като Арс чака на готово.
Вие сте УНИКАЛНИ!
Ти като не си, какво предлагаш?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Това ще влезем ли в тройката, че и в петицата прозвуча тъпо и гадно от фен на Левски, ако въобще си фен на Левски. Веднага всичко се прецени от една контрола, в която по скоро се избира, кой ще е титулярния състав. Силва как го прецени не знам, най- много минути изигра срещу Славия и то наистина изигра. Защо да го махаме? Млад е, перспективен, след някои мачове е оставал на стадиона и е бягал. Това може само да покаже, че момчето наистина има желание. Нека му дадем шанс. Всички все ги преценяваме, все били отрепки, а като отидат в някой друг отбор и "оооо, ама този защо го продадохме, бе"
П.С. радвам се, че на Жо му бе даден шанс
.

П.С. радвам се, че на Жо му бе даден шанс

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- neverbackdown
- Контакти:
turbogena написа:Важното е да си налагаме Данчо Милиев (Тополата) като титуляр!
axaxxaaxaxax

Милиев та Милиев е виновен не е той пичове ! В момента Левски няма нито един играч с нужната класа -ТОВА Е ИСТИНАТА !!!
-
Какви бяха коефициентите в Азия?Още няколко контроли и ще съберете пари за нов стадион. 

- levskar forever
- Контакти:
Аз не мога да разбера,каква е тази тревога от загуба в първа контрола.Спомням си,когато беше Мъри губихме в контролите,но после всички помним какво стана.Нали за това са тези контроли да се види,кой в каква форма е и новите да влязат в обстановката.На запад големите отбори си почват контролите с отбори аматьори и ги бият с разлика.Нека да дадем шанс на отбора все пак сме в началото на подготовката.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com