Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
stanley56
Контакти:

Re: Ботев с нов трансферен удар, привлече испански халф

Мнениеот stanley56 » 19 юни 2012 23:33

А някои от въпросните същества толкова се озлобиха от днешните добри новини за Ботев Пловдив, че разкриха и турскопоклоническата си същност:

Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 19 юни 2012 23:40

Мен не ме е срам да казвам, че съм от Локо!

Не разбирам защо ви е срам да кажете, че турчин вдига купата 29та, че турската общност в града пише писмо в подкрепа на Ботев 25та, че Атанас Пашев е активист на Евророма, че собствениците ви са свързани с ДПС, че си имате юноши с имена Дормушали Саидходжа и Ридван Хадживейзула, че си имате Ирфан Юсеинов и Мариан Огнянов, че 30 години Ботев Пловдив е управляван от еврей с мюсюлманско вероизповедание - Исак Каталан/Нихат Катлан, че кмета Атанасов точно посочи разпределението на фенската маса сред циганите в града, за цялото изобилие на цигани с жълти потници щъкащи из града?

Че боядисахте паметника на Ботев жълт!!!

Какво ви пречи? По-долно качество българи ли ще сте!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 юни 2012 23:46

stanley56 написа:А някои от въпросните същества толкова се озлобиха от днешните добри новини за Ботев Пловдив, че разкриха и турскопоклоническата си същност:

Изображение

Само истински мангал може да го напише тва
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 19 юни 2012 23:49

По-скоро обикновен привърженик на Локомотив Пд или така наречените ПИЙНЯЦИ-СИМПАТЯГИ!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 19 юни 2012 23:50

Ами нормално е подобно изтрещяване измежду малцинствата... Уж "Той умря", уж туй-онуй, а пък то какво стана.

И, нормално, се почна с "Билборд Файтърс", с "Невидимия", с "един лев не сте инвестирали", с поругаване на паметника на Христо Ботев.

Всъщност, мен ме е жал... но не много.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 19 юни 2012 23:50

костенурк написа:
stanley56 написа:А някои от въпросните същества толкова се озлобиха от днешните добри новини за Ботев Пловдив, че разкриха и турскопоклоническата си същност:

Изображение

Само истински мангал може да го напише тва

Няма да е първия случай, когато някой от вас пише подобно нещо, за да злепостави нас.
На теб може да ти е кеф и да го ползваш за плюнки, за мен е простотия. Подобна на тази - българи да обиждат българи!

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 19 юни 2012 23:54

ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР е жълт!ЖАКО е жълт!Или всички са жълти или вие сте за преглед! :lol:

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 19 юни 2012 23:55

sir George написа:ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР е жълт!ЖАКО е жълт!Или всички са жълти или вие сте за преглед! :lol:

Не всички, само посочените българомразци.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 19 юни 2012 23:56

Туше написа:Мен не ме е срам да казвам, че съм от Локо!

Не разбирам защо ви е срам да кажете, че турчин вдига купата 29та, че турската общност в града пише писмо в подкрепа на Ботев 25та, че Атанас Пашев е активист на Евророма, че собствениците ви са свързани с ДПС, че си имате юноши с имена Дормушали Саидходжа и Ридван Хадживейзула, че си имате Ирфан Юсеинов и Мариан Огнянов, че 30 години Ботев Пловдив е управляван от еврей с мюсюлманско вероизповедание - Исак Каталан/Нихат Катлан, че кмета Атанасов точно посочи разпределението на фенската маса сред циганите в града, за цялото изобилие на цигани с жълти потници щъкащи из града?

Че боядисахте паметника на Ботев жълт!!!

Какво ви пречи? По-долно качество българи ли ще сте!
Вашите измишльотини край нямат, вие сте срам за Пловдив oт вас излизат само долнопробни лъжи на, които единствено си вярвате във вашата секта и като изричате такива глупости за Пашев и ДПС дайте доказателства. Иначе цяла България знае кои са вашите легенди Р. Керимов, А. садъков Ю .Джевизов А. Николов Сандокана и други.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Върни се в “Архив”