Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 19:00

Nuke написа:
TristaNNN написа:Хора, мащабната селекция и масовото освобождаване на половин отбор не са толкова прости неща, бъдете поне малко реалисти :?

Кое му е сложното? Хващаш ненужните за ушите, плащаш им неустойки и им биеш шут в гъза. Наливаш 2-3 милиона ЕВРО за селекция и няма кой да те бутне от първото място в А група. Някой ще каже, че това е свързано с пари. Ами да, с пари е свързано. Ако нямаш намерение да се бориш за титла, по-добре отиди в непретенциозен отбор или не се занимавай с футбол. Лудогорец вдига летвата, а ние какво? Ще ги гледаме как стават шампиони 10 години подред ли? Никой не може да ме убеди, че няма кандидати за закупуването на акциите на Левски. Като нямаш пари да го издържаш-продавай и заминавай!

Чакай малко. Как така ги хващаш за ушите и им биеш шута :lol: Защо си мислиш и че неустойките са пари за закуска? Пич, това не е компютърна игра, наистина не е толкова просто както си го мислиш ти. И как така вадиш толкова лесно 2-3 милиона европейска валута - ти знаеш ли колко е това?
И защо пък трябва да се кланяме на Лудогорец? Колкото и приятно явление да са, рано или късно ще дойде нова власт и ще последват съдбата на Литекс, бъди сигурен в това.

Никой не може да ме убеди, че няма кандидати за закупуването на акциите на Левски. Айде сега като ги разбираш нещата, ти ме убеди колко са акциите, как и при какви условия се купуват и каква е номиналната стойност на една. Искам да ме осветлиш малко, че с едни приятели тъкмо се чудихме къде да си преразпределим капиталите :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 27 май 2012 19:01

Селекция се прави с пари.Това е така,но нали през зимата прословутата руска банка щяла да налива по 1,5млн. на година.Къде са тези пари?Вярно е че трансферите тепърва предстоят,но поне да не ни лъжат в очите.Нека да не бъдем като един друг отбор който всеки трансферен прозорец изгражда нов отбор.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 май 2012 19:08

Да се кланяме на Лудогорец? Къде видя, че съм казал такова нещо? Хем ме цитираш, хем си измисляш. За акциите- не съм аз собственика, за да ги задаваш на мен тия въпроси. Фактът, че дойдоха хора от ВТБ, откриха ПЪРВИ офис в България, сложиха логото си върху един от най-популярните клубове в България, говори достатъчно, че интерес има.
п.п.Неустойките са точно пари за закуска, когато говорим за сериозен бизнес. Казвам си мнението, не се заяждам. Не виждам защо трябва да се обяснявам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 19:18

tonito написа:Селекция се прави с пари.Това е така,но нали през зимата прословутата руска банка щяла да налива по 1,5млн. на година.Къде са тези пари?Вярно е че трансферите тепърва предстоят,но поне да не ни лъжат в очите.Нека да не бъдем като един друг отбор който всеки трансферен прозорец изгражда нов отбор.

Ами и аз това викам - прави се с пари. Тук обаче има нещо, което доста замъгли съзнанието на хората: Никой никога не е казвал че милионите ще се влеят във ведрото на селекцията. Нищо подобно, даже напротив - тези пари могат да отидат за погасяване на стари задължения, може да се инвестират в школата или за подобряване на помощните терени, може да се ремонтира Сектор В и могат да отидат за куп други неща, но не значи че обезателно ще направим селекция с тези финанси. И аз не искам да сме като ония, затова твърдя че не е толкова лесно за контрол и планиране да се разпусне половин отбор и да се направи мащабна селекция.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 27 май 2012 19:28

Т.Батков и пари за селекция?!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 19:30

Nuke написа:Да се кланяме на Лудогорец? Къде видя, че съм казал такова нещо? Хем ме цитираш, хем си измисляш. За акциите- не съм аз собственика, за да ги задаваш на мен тия въпроси. Фактът, че дойдоха хора от ВТБ, откриха ПЪРВИ офис в България, сложиха логото си върху един от най-популярните клубове в България, говори достатъчно, че интерес има.
п.п.Неустойките са точно пари за закуска, когато говорим за сериозен бизнес. Казвам си мнението, не се заяждам. Не виждам защо трябва да се обяснявам.

Момент, и аз не искам да се заяждам, просто се надявам да разбереш че тези неща с парите не стават толкова лесно, това е. Сам виждаш какви стават всички след като усетят благата миризма на свежи банкноти :?
[offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2012 22:52

В Кипър: Тони Калво е много близо до Анортозис

Крилото на Левски Тони Калво е трансферна цел на треньора на Анортозис Рони Леви и вече е навлязъл в решителни преговори с кипърския тим, съобщават местните медии.

Испанският футболист, който има договор със "сините" до края на сезона, е играл за гръцкия Арис. Скоро се очаква да бъдат завършени и преговорите между играча и Анортозис.

Калво дойде в Левски през миналото лято като свободен агент, след като преди това Арис го бяха пуснали за един полусезон под наем в италианския Парма.

Техничарят е юноша на Барселона и бе един от основните играчи за Левски през втората част от сезона. Фланговият футболист изигра 20 мача за българския тим в "А" група и вкара 7 попадения.

В Анортозис той ще е съотборник с бившия играч на ЦСКА Маркиньос. През лятото Калво бе близо до трансфер в полския Лех (Познан).

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 май 2012 08:12

Левски стартира преговори за Даксон

Ръководството на Левски е влязло в контакт с президента на Локомотив (Пловдив) Костадин Динев, за да стартира преговори за привличането на "Герена" на халфа Даксон да Силва. Разговорите текат в момента и се очаква да приключат до завръщането на 24-годишният бразилец от почивката в родината му. Според информациите, "смърфовете" са поставили цена в размер на 500 хиляди евро за своя играч.

Даксон нееднократно е бил трансферна цел на "сините" и сега той отново е желан на "Герена" след изключително силния сезон, който изигра. Както е известно халфът си тръгна от "Лаута" през 2010 година, след което все пак реши да се върне. Това обаче бе прието доста скептично от повечето специалисти, имайки предвид, че той не бе играл цели 12 месеца. Даксон обаче ги опроверга, като отново се превърна в основна фигура на пловдивския тим и бе с основна заслуга за класирането на тима в Европа след 7-годишна пауза.

Бразилецът е в полезрението и на турския Анталияспор. Представители на този тим вече на няколко пъти наблюдаваха изявите му, но за момента не са излезли с конкретна оферта.

"7 дни спорт"

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 май 2012 08:14

Киево следи Владо Гаджев

Представител на Киево наблюдава Владимир Гаджев от Левски в контролата срещу Холандия (2:1). Възможно е съгледвачът да е бил в Амстердам и заради други национали като Георги Миланов и Иван Иванов. Халфът на "сините" сам пожела трансфер.

Засега водещият вариант за ново бъдеще на Гаджев е Гърция, където фаворит за него е Атромитос. Но има опции с Русия и Украйна.

Левски се надява да прибере 1 млн. евро от халфа, но далеч по-реална изглежда двойно по-малка сума.

Милан Мърдакович, даден под наем от от АЕК (Ларнака) на Жиенсу (Китай), пак е вариант за Левски. Кипърският клуб иска 300 000 евро за 30-годишния сръбски нападател, който едва ли струва толкова.

Сенегалецът Ламин Диара, когото Левски искаше от Партизан през зимата, подписа с Анталия. Така нападателят отпада за новите планове на "Герена".

Жан-Жак Мандриши, друга деветка, се предложи на Левски. Французинът обаче има само 6 мача във II лига за Шатору през сезона.

Левски продължава да опитва да си върне Гара Дембеле от Фрайбург.
Испанецът Тони Калво, загърбен от "Герена", отива в кипърския Анортозис. Юношата на "Барселона" ще подпише договор за 1 година.

Левски се интересува от колумбийския ас на кипърския тим Рикардо Лаборда. ЦСКА пробва да вземе нападателя през зимата, но не успя поради твърде високите финансови претенции на Анортозис.

"Труд"

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 май 2012 08:35

Левски с интерес към македонски централен защитник

Продължава работата по селекцията на Левски. Едно от имената към което е бил проявен интерес от страна на Дончо Донев и екипа му е бил македонският футболист Дарко Стоянов. Той играе на поста централен защитник . Дарко е бил гледан като евентуален заместник на Диамутен, който се очаква да напусне отбора.
Дарко Стоянов е роден на 11 февруари 1990 година. Той е висок 1,91 м. и тежи 86 кг. Започва в Брегалница Щип, от 2004 до 2009 година е във Вардар Скопие, сезон 2009/2010 година е в Локомотив Скопие, а последния сезон играе отново в Брегалница Щип.
Защитникът е бил национал на Македония за възрастовите групи на националния тим до 17, до 19 и до 21 години.Интерес към Дарко има от страна на БАТЕ Борисов, където играе друг македонски защитник Боян Горгиевски.

Върни се в “Архив”