Nuke написа:TristaNNN написа:Хора, мащабната селекция и масовото освобождаване на половин отбор не са толкова прости неща, бъдете поне малко реалисти
Кое му е сложното? Хващаш ненужните за ушите, плащаш им неустойки и им биеш шут в гъза. Наливаш 2-3 милиона ЕВРО за селекция и няма кой да те бутне от първото място в А група. Някой ще каже, че това е свързано с пари. Ами да, с пари е свързано. Ако нямаш намерение да се бориш за титла, по-добре отиди в непретенциозен отбор или не се занимавай с футбол. Лудогорец вдига летвата, а ние какво? Ще ги гледаме как стават шампиони 10 години подред ли? Никой не може да ме убеди, че няма кандидати за закупуването на акциите на Левски. Като нямаш пари да го издържаш-продавай и заминавай!
Чакай малко. Как така ги хващаш за ушите и им биеш шута

И защо пък трябва да се кланяме на Лудогорец? Колкото и приятно явление да са, рано или късно ще дойде нова власт и ще последват съдбата на Литекс, бъди сигурен в това.
Никой не може да ме убеди, че няма кандидати за закупуването на акциите на Левски. Айде сега като ги разбираш нещата, ти ме убеди колко са акциите, как и при какви условия се купуват и каква е номиналната стойност на една. Искам да ме осветлиш малко, че с едни приятели тъкмо се чудихме къде да си преразпределим капиталите