Teo написа:levski_4_life написа:Teo написа:Това дето си го написал само на смях ме избива, 3-то поколение ЦСКАР съм, знам кой какъв е, не ми го пробутвай това.
1. Естествено, че неутралният фен на въпроса Свобода или Комунизъм, ще избере Свободата (Левски).
1.1. Той като е неутрален фен, и просто предпочита Левски (което, както ти доказах е нормалния избор в ситуацията), какво ще прави на дербито? Да рискува да го срещне някоя ваша "ударна група" ли (от тея дето отмъщават за резилите като скачат 30 в 1)?
2. Ти сам си го каза, знаеш кой какъв е. Сигурно можеш да изброиш всичките ви фенове по имена. То ще се побере в една публикация без проблем! Сега, че извъртя фактите...
3. Удобно избяга от въпроса ми, но карай!
Повече сте от нас, ние го знаем, за какво избиваш комплекси, че никога няма да съберем повече от вас следващите 100 години... нищо не се знае, какво ще стане в бъдеще![]()
Колкото до въпроса ти: Защото къде е n% от y, и къде е n% от y - z, където z е < от 50% от y, нямам си на идея какво искаш да кажеш с това
Не избивам комплекси, просто влизам в тона на разговора..

Иначе искам да ти кажа, че ако n е процент (след като е означен с една буква, значи е равен и на двете места), и означим публиката на Левски с y, то n% от y като цифра е повече от n% от y - z (с което означаваме вашата публика), и z е минимум 2 пъти по-малко от y (публиката на Левски). Тоест - равен процент, различни крайни резултати (като цифри).