НБА 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НБА 2011-2012
Никс ако не се класират за плейофите ще е голям резил.Доста добър и опитен състав събраха.Апропо къде се загуби Джереми Лин? Дали не беше звезда за 2 седмици.За Рики Рубио знам че е контузен и е аут до края на сезона,но за Лин нищо не съм чул 
Сега проверих и наистина се оказа че Лин е контузен.
The Knicks announced on March 31 that Lin opted to have knee surgery and would miss the rest of the regular season and possibly the first round of the 2012 playoffs
boston celtics написа:Ахаа,ясно.. :D Тоест искаш Милуоки и Ню Йорк да играят плейофи,за сметка на Филаделфия... :D Разликата между Милуоки и Филаделфия е 3 загуби...Много трудно според мен Филаделфия ще си загубят мястото..А разликата между Милуоки и Ню Йорк и между Ню Йорк и Филаделфия е загуба и половина.... Така че сам си прави сметките...
Ем като гледах програмата на двата отбора, за мен Филаделфия повече от 6 мача няма да вземат до края на сезона, а Милуоки спокойно могат да гонят 8-при условие че Бъкс вземат директния мач. Имат някакъв шанс, ама да видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- TEDIMAR99
- Контакти:
Изненадваща загуба на Маями у дома.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
TEDIMAR99 написа:Изненадваща загуба на Маями у дома.
Не може само да мачкаме.
Левски завинаги в моето сърце![
TEDIMAR99 написа:Изненадваща загуба на Маями у дома.
Много зле играха.Ама много.Аз щях да се представя по добре сам ако бех играл.Бях бесен просто
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
marchisio написа:TEDIMAR99 написа:Изненадваща загуба на Маями у дома.
Много зле играха.Ама много.Аз щях да се представя по добре сам ако бех играл.Бях бесен просто
Наистина доста неочаквана загуба при положение че бяхме най-добрия домакин в лигата с 23-2.Много отпуснато започнаха мача,а и Ди Уейд като не можа да забие сам с/у коша ми стана ясно че няма да я бъде много
- boston celtics
- Контакти:
Много щура нощ в NBA,наистина...Оклахома,Маями и Лейкърс падат

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Маркизио,кой викаш щял да се проваля
Бъкс сега ще разминат Никс,ако си вземат мачовете,понеже Мело и ко ги чакат 2 поредни загуби от Булс
На Запад стана интересно след като Спърс помляха Хорнетс и излязоха 1-ви.Освен това при 2 поредни победи над Джаз ще счупят собствения си рекорд от 11
поредни победи за този сезон
Ако има симпатизанти на "шпорите"ги поздравявам за 10-те им посл.успеха (clap)
поредни победи за този сезон
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Kamisha написа:Маркизио,кой викаш щял да се проваляБъкс сега ще разминат Никс,ако си вземат мачовете,понеже Мело и ко ги чакат 2 поредни загуби от Булс
На Запад стана интересно след като Спърс помляха Хорнетс и излязоха 1-ви.Освен това при 2 поредни победи над Джаз ще счупят собствения си рекорд от 11
поредни победи за този сезонАко има симпатизанти на "шпорите"ги поздравявам за 10-те им посл.успеха (clap)
Ще видиш в директния сблъсък
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]