Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Re: Дебрецен 2-1 Халадаш

Мнениеот PetarBG » 14 авг 2009 22:33

Гледах първото полувреме по ТВ.За унгарски отбор ми се струват доста добри.Натискат най вече първите 22-25 мин.Стремят се да играят бързо с едно докосване сработени са.Най активен в нападение е Рудолф №14 в средата най-полезен е Рамос №6 нещо като Ст.Ангелов .Отляво действа Леандро №4 вкарал първия гол.Отдясно се включва често Боднар №10 но ако е притискан често греши и се обърква. С една дума не са лош отбор на ниво Литекс в момента значи втори по сила след Левски.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: Пет дни на "истината" за Левски!

Мнениеот monster1011 » 14 авг 2009 22:34

Да и където всички останали български отбори всичко биха дали и на тях да им набутат 1:17 само дето не могат да стигнат дотам. Пънат се, пънат ама не става. Ох колко жалко е да си чорбар и на плейстейшъна.... Ама разликата е като между да опънеш гадже и да лъскаш на Плейбой. някой ден (следващите 100 години) може и вие да изпитате чувството да играете в ШЛ, пък нека да е с 6 загуби (от двата най-силни в света и третия шампион на Германия)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 14 авг 2009 22:37

emarkon написа:щом се насирате от миньор...

Кой се насира бе? Това, че повечкото фенове имаме съмнение, че утре тия ще ни утрепат от спъвания само и само да ни контузят за мачовете с Дебрецен..

П.П: Незнам защо но все повече цскари започнаха да идват в нашия форум. Изглежда много ги интересува ние какво правим и като цяло доста ни обичат. :?
Изображение

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: До Томето

Мнениеот bojkyy » 14 авг 2009 22:38

riki088 написа:
beckhs23 написа:Със сигурност ще си запазиш записа само за себе си. Ратко със сигурност има запис не само на този мач, а на последните 6-7. Отбора е на крачка от Шампионската лига едва ли няма да разузнаят съперника до последната им резерва. Дано най-накрая да успеят да измият срама от Тампере, Бате и Жилина с добра игра и пбеди над Дебрецен :roll:

Аз записа вче го сиидвам,така,че няма да е само за мен.Все пак 80% от България е синя!

хубаво е да си вярваш
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 14 авг 2009 22:39

bojkyy написа:
riki088 написа:[Аз записа вче го сиидвам,така,че няма да е само за мен.Все пак 80% от България е синя!

хубаво е да си вярваш

Той не си вярва - това е истината. ;)
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 авг 2009 22:39

riki088 написа:
beckhs23 написа:Със сигурност ще си запазиш записа само за себе си. Ратко със сигурност има запис не само на този мач, а на последните 6-7. Отбора е на крачка от Шампионската лига едва ли няма да разузнаят съперника до последната им резерва. Дано най-накрая да успеят да измият срама от Тампере, Бате и Жилина с добра игра и пбеди над Дебрецен :roll:

Аз записа вче го сиидвам,така,че няма да е само за мен.Все пак 80% от България е синя!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 14 авг 2009 22:41

Мдааа.. Перник - Подуяне наистина е междугалактически сблъсък.
Изображение

Потребителски аватар
riki088
Контакти:

Мнениеот riki088 » 14 авг 2009 22:41

bojkyy написа:
riki088 написа:

хубаво е да си вярваш

Не виждам защо да се заблуждавам

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 14 авг 2009 22:45

Ако ще и 90% да е синя, не сменяй темата. Никой не е умрял за тоя смешен запис. Ръководството на Левски сигорно вече го гледа. Предният път като баку биха 4:2 екранас някой си мислиха, че са страшни, дебрецен може да не са се напъвали в тази среща. Мач с мач не си прилича. Ти си последния човек от който някой ще иска записа чесно :)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Дебрецен 2-1 Халадаш

Мнениеот david_villa » 14 авг 2009 22:45

Последният от 2 кръга. :lol: Не мисля, че "Халадаш" са най-слабият тим в страната. Но все пак сте фаворити, а в този мач едва ли са показали максимума си, още повече, че там е имало човек от "сините".

Върни се в “Архив”