Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Кривия иска да се махне от Черно море

Мнениеот Yoda » 14 авг 2009 18:44

Sagittarius написа:Батков ще виси пред офиса на ТИМ когато му наредят и ще виси там докато му бъде дадено "свободно".Бърже бърже забравихте как му бе иззета буквално авиокомпанията?Хич не си правете илюзии даже кой командва парада и кой определя правилата

Знам един, Андрейчо се казваше, дето в Масква беше заявил, че той кара влака и след годинка направи банкет на червеите :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 18:48

Yoda написа:
Sagittarius написа:Батков ще виси пред офиса на ТИМ когато му наредят и ще виси там докато му бъде дадено "свободно".Бърже бърже забравихте как му бе иззета буквално авиокомпанията?Хич не си правете илюзии даже кой командва парада и кой определя правилата

Знам един, Андрейчо се казваше, дето в Масква беше заявил, че той кара влака и след годинка направи банкет на червеите :) :) :)

Нищо не знаеш :) .Май друг беше пишман-машиниста и го свирнаха 2003 :lol: .Времената са други сега,коренно различни.Но влака със сигурност не се кара на Батков и както козирува пред ТИМ-чето за Виаджо Ер,така ще закозирува бодро и за Кривия.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
away
Контакти:

Re: Левски не е изтривалка!

Мнениеот away » 14 авг 2009 18:48

За кои гладни кучета говорите, тези по улицата ли ... та повечето са като вълци и се движат вечер на глутници, аз като се прибирам късно вечер особено около Билата в моя квартал Хаджи Димитър е страшно, да не говорим и посред бял ден около магазина Европа... а и колко нахапани хора има и колко зарази разпространяват. Всички тези помияри трябва да се разкарат от улиците по някакъв начин !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 авг 2009 18:51

Sagittarius написа:
Yoda написа:

Нищо не знаеш :) .Май друг беше пишман-машиниста и го свирнаха 2003 :lol: .Времената са други сега,коренно различни.Но влака със сигурнсот не се кара на Батков и както козирува пред ТИМ-чето за Виаджо Ер,така ще закозирува бодро и за Кривия.

Боле ме муя :) за селския ви тим. Левски си е шамион и ще играе в евротурнирите поне да Нова Година, а вашите мушмуроци като са толкова велики що им се спъна тим-чето още в третия мач .... че и после в Бургас .....

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 авг 2009 18:51

Наистина ли Левски превърна Боримиров в личност?Е тва ме разсмя.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 авг 2009 18:53

Понеже темата се измества към някаква еко-тематика ....... Всички тези песове изобщо не трябва да ги има по улиците!!! Който иска пес - нека да си го гледа вкъщи, да му издаде паспорт, да го ваксинира и да го разхожда на каишка навън!!! Обикновените хора не са длъжни да ги търпят всички тези бълхарници, които създават само проблеми!!! В коя друга столица в Европа се разхождат така??!!! И всички тези природозащитници, колко парички по разни програми гушнаха, вместо наистина да се занимават с проблемът "бездомни кучета"?! Но май кранчето секва и от Европа ще попитат какво е свършено и тогава нека всеки да си понесе вината!!!! Не на бездомните песове!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 18:54

Защото играе Феърплей,не селски футбол като тимчето от Подуене :lol: .В интерес на истината се надявам да спазарим Кривия с вас.Още лятото бях писал,че е голяма глупост да не го натирим още тогава,но дано сега да успеем.Иначе ще се забавляваме-Кривчо резерва,врътка обиколки...хехехе,Мастиката му натри носа :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 авг 2009 18:54

away написа:За кои гладни кучета говорите, тези по улицата ли ... та повечето са като вълци и се движат вечер на глутници, аз като се прибирам късно вечер особено около Билата в моя квартал Хаджи Димитър е страшно, да не говорим и посред бял ден около магазина Европа... а и колко нахапани хора има и колко зарази разпространяват. Всички тези помияри трябва да се разкарат от улиците по някакъв начин !

Предлагам да пуснат подире им "гладните от панчарево". За една вечер кьораво псе няма да остане на улицата .... :)

Потребителски аватар
lamiatafussball
Контакти:

Мнениеот lamiatafussball » 14 авг 2009 18:56

Кривия толкова се е доказъл, че може да отиде до треньора и да му каже че днес ще е вратар и Кольо няма как да каже нещо против:) Така че това са измислици както някой писа по-горе.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 авг 2009 18:57

Sagittarius написа:Защото играе Феърплей,не селски футбол като тимчето от Подуене :lol: .В интерес на истината се надявам да спазарим Кривия с вас.Още лятото бях писал,че е голяма глупост да не го натирим още тогава,но дано сега да успеем.Иначе ще се забавляваме-Кривчо резерва,врътка обиколки...хехехе,Мастиката му натри носа :lol:

Виж момче, просто си смешен. Особено след мача в Бургас .... Каквото и да кажеш само предизвикваш усмивки на съжаление на хората около мен, наздраве !!!

Върни се в “Архив”