Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Ами нека дойде.
Нищо не пречи.
Нека го видят,
какво представлява.
Yoda написа:Преди няколко месеца Кривия лично беше казал в едно интервю, че има клауза в договора си с ТИМ-чето , че може да напусне когато пожелае без трансферна сума .... не зная защо когато бе поискан от Левски се оказа, че трябва да плащаме !!!!!!!! Така , че сега да го духа и чайките да му акат на прос..тата главица ....![]()
zagoramen64 написа:МАЛКИЯТ ЗМЕЙ, А МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ПОЕМЕШ ГОЛЕМИЯ ЗМЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yoda написа:............... когато си вървя по улиците разни мърляви, гладни, скопени, бездомни псета ме лаят ... и кво от това .... нека си лааааят. Аз си отивам у дома хапвам си добре, пускам си телевизора и гледам ШЛ с участието на Левски .... за останалите ме боли ху..бавеца1001 пъти
Yoda написа:............... когато си вървя по улиците разни мърляви, гладни, скопени, бездомни псета ме лаят ... и кво от това .... нека си лааааят. Аз си отивам у дома хапвам си добре, пускам си телевизора и гледам ШЛ с участието на Левски .... за останалите ме боли ху..бавеца1001 пъти
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Sagittarius написа:Yoda написа:Преди няколко месеца Кривия лично беше казал в едно интервю, че има клауза в договора си с ТИМ-чето , че може да напусне когато пожелае без трансферна сума .... не зная защо когато бе поискан от Левски се оказа, че трябва да плащаме !!!!!!!! Така , че сега да го духа и чайките да му акат на прос..тата главица ....![]()
Такава клауза сте чули само вие,болните мозъци в Подуене.Кривия има перфектен договор с Черно Море до лятото на 2010 година.Или ще платите колкото искаме ние и каквито условия поставим ние,или Кривия просто няма да играе до лятото,ще си врътка обиколчици на Тича,както прави и сега-за здраве,защото никой от останалите играчи не иска да играе повече с него заедно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта