Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Кривия иска да се махне от Черно море

Мнениеот Yoda » 14 авг 2009 18:26

Преди няколко месеца Кривия лично беше казал в едно интервю, че има клауза в договора си с ТИМ-чето , че може да напусне когато пожелае без трансферна сума .... не зная защо когато бе поискан от Левски се оказа, че трябва да плащаме !!!!!!!! Така , че сега да го духа и чайките да му акат на прос..тата главица .... :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

malkiazmei
Контакти:

Re: Левски не е изтривалка!

Мнениеот malkiazmei » 14 авг 2009 18:27

И кво ти хареса на коментара. Все едно го е лапнал на Ганьо и така пише

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Левски иска играч на Нанси

Мнениеот Yoda » 14 авг 2009 18:28

modor написа:Ами нека дойде.
Нищо не пречи.
Нека го видят,
какво представлява.

Ей пич, дай си адреса да ти пратя каса бира !!!!! Страшно лого си си турнал / това за пернишкият голф/ :) :) :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 18:30

Yoda написа:Преди няколко месеца Кривия лично беше казал в едно интервю, че има клауза в договора си с ТИМ-чето , че може да напусне когато пожелае без трансферна сума .... не зная защо когато бе поискан от Левски се оказа, че трябва да плащаме !!!!!!!! Така , че сега да го духа и чайките да му акат на прос..тата главица .... :) :)

Такава клауза сте чули само вие,болните мозъци в Подуене.Кривия има перфектен договор с Черно Море до лятото на 2010 година.Или ще платите колкото искаме ние и каквито условия поставим ние,или Кривия просто няма да играе до лятото,ще си врътка обиколчици на Тича,както прави и сега-за здраве,защото никой от останалите играчи не иска да играе повече с него заедно.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

malkiazmei
Контакти:

Мнениеот malkiazmei » 14 авг 2009 18:31

zagoramen64 написа:МАЛКИЯТ ЗМЕЙ, А МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ПОЕМЕШ ГОЛЕМИЯ ЗМЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Първо си го намери и тогава го предлагай. Толкова ли няма кой да ти го лапа, че го предлагаш по форумите, съгласявайки се на еднополов секс.

Иначе за най-добре представящ се визирах последните няколко години. Цеца отива на разлика срещу Динамо, Лецкито ако се промуши в групите, което ме съмнява, ша поставя нови реорди. Вие си знаете какви.

Когато някоя от примадоните на родния футбол, самоопределили се за грандове и следвани като секта от селяните населили най-голямата съвкупност от села в БГ (ако прочетет малко историята на Сф ще разберете какво говоря), направи нещо такова като това което направи Морето миналата година, е те тогава ше приема критиката. И ша платя някой мангал да обслужи закъсалия. Нали ще съм загубил облога :)

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 14 авг 2009 18:32

Yoda написа:............... когато си вървя по улиците разни мърляви, гладни, скопени, бездомни псета ме лаят ... и кво от това .... нека си лааааят. Аз си отивам у дома хапвам си добре, пускам си телевизора и гледам ШЛ с участието на Левски .... за останалите ме боли ху..бавеца :) 1001 пъти

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Да не си от тези, дето подхвърлят отрова на бездомните кучета???!!!!Е....и тъпата метафора! :evil: ДОБЪР АПЕТИТ,а гладните бездомни хора(и животни)да му мислят! :evil:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 авг 2009 18:35

Когато някоя от примадоните на родния футбол, самоопределили се за грандове и следвани като секта от селяните населили най-голямата съвкупност от села в БГ (ако прочетет малко историята на Сф ще разберете какво говоря), направи нещо такова като това което направи Морето миналата година, е те тогава ше приема критиката. И ша платя някой мангал да обслужи закъсалия. Нали ще съм загубил облога :)[/quote]

Ти наистина си много нагъл! Какви последни години те гонят?!! Тази година за втори път участвате в ЕТ!! И какво направихте миналата година? Кого победихте и докъде стигнахте?!! Осъзнай се, че наистина си смешно змейче :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 14 авг 2009 18:36

Yoda написа:............... когато си вървя по улиците разни мърляви, гладни, скопени, бездомни псета ме лаят ... и кво от това .... нека си лааааят. Аз си отивам у дома хапвам си добре, пускам си телевизора и гледам ШЛ с участието на Левски .... за останалите ме боли ху..бавеца :) 1001 пъти

нормално за швабин нацист.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 авг 2009 18:37

Sagittarius написа:
Yoda написа:Преди няколко месеца Кривия лично беше казал в едно интервю, че има клауза в договора си с ТИМ-чето , че може да напусне когато пожелае без трансферна сума .... не зная защо когато бе поискан от Левски се оказа, че трябва да плащаме !!!!!!!! Така , че сега да го духа и чайките да му акат на прос..тата главица .... :) :)

Такава клауза сте чули само вие,болните мозъци в Подуене.Кривия има перфектен договор с Черно Море до лятото на 2010 година.Или ще платите колкото искаме ние и каквито условия поставим ние,или Кривия просто няма да играе до лятото,ще си врътка обиколчици на Тича,както прави и сега-за здраве,защото никой от останалите играчи не иска да играе повече с него заедно.

Ти да си видял Батков да седи диван-чапраз до офиса на ТИМ-чето ?!?! Тоя кривия крак май само отделни фенове с обратни наклонности го искат в Левски. Той си и е изпял песента отдавна. В Левски даже най-слабият юноша е по-добър от дядо Алекс :) :) :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 18:40

Батков ще виси пред офиса на ТИМ когато му наредят и ще виси там докато му бъде дадено "свободно".Бърже бърже забравихте как му бе иззета буквално авиокомпанията?Хич не си правете илюзии даже кой командва парада и кой определя правилата

ПС:Засега само Кривия виси пред офисите в паузите,докато врътка обиколчици.Като е много ербап и разни клаузи-млаузи що не идва на любимата Герена :mrgreen: .Скоро ще си разбере мястото,по-точно ще му бъде показано и вече му се показва :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Архив”