Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2011 15:46

странно ми е как уж претендиращи за авторитетни спортни сайтове копират информация от Уикипедия...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 юли 2011 16:35

Thsmith написа:странно ми е как уж претендиращи за авторитетни спортни сайтове копират информация от Уикипедия...

Thsmith, ти гледал ли си Гунди как играе?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2011 16:46

Ако ми кажеш какво общо има Гунди с непрофесионалното отразяване на Рисп от статистическа гледна точка (броя мачове ) защото просто са му написали името и е излязло най-отгоре - Уикипедия вместо да си свършат работата както трябва?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2011 16:59

mistreated написа:
bigbonusprize написа:А Гонзо е достатъчно голям мъжкар и непримирим левскар, за да се помъчи да повтори постигнатото. Сигурен съм, че тази година ще е значително по-добра от предните за Левски! :)

Чудно ми е, докато го повтаряте това до протриване на устите, дали разбирате, че да си "голям мъжкар и непримирим левскар" няма нищо общо с това да си добър треньор?!?

Не мога да съдя какъв треньор е Гонзо, като реално не е водил отбора от подготовката до изкарването на сезона. Ти определяш Гонзо като слаб треньор ли?
За мен тези му две качества само могат да са му от изключителна помощ в постигането на резултати!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 юли 2011 17:34

Thsmith написа:Ако ми кажеш какво общо има Гунди с непрофесионалното отразяване на Рисп от статистическа гледна точка (броя мачове ) защото просто са му написали името и е излязло най-отгоре - Уикипедия вместо да си свършат работата както трябва?

Имам предвид снимката и текста "предай нататък". Кощунсктво е да сложиш този дърводелец и грубянин до светиня като Гунди. Порови се малко из Интернет, погледай ОНЗИ как пипаше топката, с какъв финес, грация, неповторимост. Играта му беше вълшебство. Всички футболни капацитети го признаха- Еузебио, Аблерт, Боби Чарлтън, Херера. Дори панчаревци го признават. Какво е предал нататък на този пловдивски малоумник? Класата, финтовете, пасовете, поглед върху играта? Единият има световно признание, голът му на митичния Уембли се пази в златния фонд на ББС и се показва на децата от футболните школи на острова. Другият отиде в Европа и ни направи за смях. След неговата презентация футболист на Левски не е помирисал класен европейски отбор. Просто искам да ти кажа, че Гунди е един. Виноги на пиедестал и за наше съжаление все още сам. Дори Наско не можа да стигне класата му. Гунди е БОГ, останалите са просто добри играчи.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2011 18:26

В шведският набор ми е надеждата за заздравяване защитата на Левски ... :)
И по бавно подвижен да е от Иво ( което силно ме съмнява ) ... то поне - със сигурност играе мнооого по добре от Иванов с глава !

В съвременият футбол, без добра игра на "вторият етаж" в защитен план, си загубен !!
Искрено се надявам, че ще подпишем с Рисп ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 14 юли 2011 19:28

THE G.A.M.E написа:В шведският набор ми е надеждата за заздравяване защитата на Левски ... :)
И по бавно подвижен да е от Иво ( което силно ме съмнява ) ... то поне - със сигурност играе мнооого по добре от Иванов с глава !

В съвременият футбол, без добра игра на "вторият етаж" в защитен план, си загубен !!

Че той Иво си играе добре с глава, минусът му е че е бавен, трудно се обръща, има проблем с изнасянето на топката, в по напечени мачове е особено податлив на грешки, но точно играта му с глава е на ниво. На нас ни трябва човек като Томашич за да може по край него да израства Милиев и другите по млади. Да се надяваме Рисп да е човека.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 юли 2011 20:51

Че той Иво си играе добре с глава, минусът му е че е бавен, трудно се обръща, има проблем с изнасянето на топката, в по напечени мачове е особено податлив на грешки, но точно играта му с глава е на ниво. На нас ни трябва човек като Томашич за да може по край него да израства Милиев и другите по млади. Да се надяваме Рисп да е човека.[/quote]

Особено с глава! За справка- мача с Лил, няколко минути преди края...
Иво не е стабилен психически, "насира се" в напечени ситуации, а това за централен бранител е недопустимо.Левски винаги е имал силни централни защитници- Ивков, Н.Илиев,Хубчев,Дъртилов,Топчо и още много други...
Иво е на светлинни години от горепосочените- и като манталитет, и като способности.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2011 22:44

wilge написа:
Thsmith написа:Ако ми кажеш какво общо има Гунди с непрофесионалното отразяване на Рисп от статистическа гледна точка (броя мачове ) защото просто са му написали името и е излязло най-отгоре - Уикипедия вместо да си свършат работата както трябва?

Имам предвид снимката и текста "предай нататък". Кощунсктво е

Я ми припомни кога поисках мнението ти относно подписа ми?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 15 юли 2011 12:51

THE G.A.M.E написа:В шведският набор ми е надеждата за заздравяване защитата на Левски ... :)

Невъзможно е да е по- слаб защитник от Иванов.Дано подпишем с Рисп,че това недоразумение Иво не искам да го гледам :x.
Ако не беше неговия автогол щяхме напролет да играем в Европа.А и онзи червен картон в мача с Берое :x,изкара си два жълти картона с две много тъпи нарушения за две минути.

Върни се в “Архив”