Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2013 13:05

Аз мисля, че Волен е бита карта вече. Това ми дава все пак някаква мира.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юни 2013 13:05

viali69 написа:Колеги, дайте аргументи ! Обиди и простотии ви знаем, че може да пишете ! Аз съм ви изложил един куп аргументи доказващи, че протестите са партийни и обслужват партийни интереси на ГЕРБ.

Какви аргументи си изложил ? Все едно,аз да видя един бесепар на протестите през зимата и да кажа,че те не са легитимни и са с политически цели...И ти гарантирам,че членовете на ГЕРБ са малцинство в момента на протестите,докато зимата беше алелеле майко...Видях с очите си цялата орда от БСП - Русе и младежката им организация начело на протестите..
Последна промяна от dunavfc на 19 юни 2013 13:07, променено общо 3 пъти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2013 13:06

Levskar_90 написа:Маргарет Тачър е най-големия боклук не знам защо я цитираш, не случайно имаше празненства когато умря.

Синьо сърце умен човек си не подкрепяй предателя Волен Сидеров. Освен това Болен е и ненормалник. По нагъл е даже и от Местан.
Празненство за мъртъв човек нали се сещаш, че само цинични и болни мозъци могат да направят? ;)
Тачър е обичана от мнозина в страната си и има защо да е така.

Неприятно съм изненадана с каква страст левскари бранят комунистическата власт...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юни 2013 13:07

MCMXIII написа:Аз мисля, че Волен е бита карта вече. Това ми дава все пак някаква мира.

За това съм съгласен. Остава сега бита карта да станат ДПС, БСП и ГЕРБ.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юни 2013 13:08

Laetitia написа:
Levskar_90 написа:Маргарет Тачър е най-големия боклук не знам защо я цитираш, не случайно имаше празненства когато умря.

Синьо сърце умен човек си не подкрепяй предателя Волен Сидеров. Освен това Болен е и ненормалник. По нагъл е даже и от Местан.
Празненство за мъртъв човек нали се сещаш, че само цинични и болни мозъци могат да направят? ;)
Тачър е обичана от мнозина в страната си и има защо да е така.

Неприятно съм изненадана с каква страст левскари бранят комунистическата власт...

Да щом не харесвам Боко и Костов съм комунист, ясно си ми, и аз имах по-високо мнение за теб ...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2013 13:10

Levskar_90 написа:
MCMXIII написа:Аз мисля, че Волен е бита карта вече. Това ми дава все пак някаква мира.

За това съм съгласен. Остава сега бита карта да станат ДПС, БСП и ГЕРБ.

Дано! Обаче БСП винаги ще ги има. Утре да има избори, бас хващам, че ще имат поне 20 %. Няма такъв електорат като техния. ДпС си ги знаем.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юни 2013 13:13

Laetitia написа:Изображение

Ако искаш мога да ти дам и цитати срещу демокрацията, в които също има доза истина. ;)

Ако гледаме реално на нещата, трябва да признаем, че нито демокрацията, нито която и да е форма на управление не е доказала по категоричен начин, че е по-добра от останалите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юни 2013 13:13

Laetitia написа:ГЕРБ се помислиха за недосегаеми и несваляеми, което им изигра груба шега.
Надменно и презрително отношение, откакто дойдоха на власт, а сега Бойко иска разговори с Радан Кънев, Мартин Димитров, Пръмова, пардон, Кунева за формиране на дясното. Късно е, либе, за китка.
Няма отърване от турско-болшевишката напаст...

ГЕРБ винаги са търсили контакт със сините,недей така..Друг е въпроса,че отсреща няма чуваемост ;)
Аз съм го казвал 200 пъти,ако сините не се обединят ( вкл с ГЕРБ ) нещата няма да се оправят,защото нито ГЕРБ може да управлява сама,нито Сините...И така цял живот ще си протестираме срещу червените,а те ще се връщат и връщат...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юни 2013 13:14

Демокрацията е доказала многократно,че по-добра форма на управление няма...Ако не си съгласен си свободен да отидеш в КНДР,Куба или Зимбабве и да придобиеш нови впечатления...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 юни 2013 13:18

Когато видя нова и чиста политическа сила, ще я подкрепя безусловно. Дотогава позициите ми са такива. Само този кабинет в момента може да свърши нещо, ако трябва-под непрекъснат натиск. Ново служебно правителство и избори преди пролетта на 2014-не, благодаря!
Една подобна политическа формация би смачкала и БСП, и ГЕРБ. На ход са политиците.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”