Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Митьо не е изпълнил 7 точки по договора за продажба
добре как го реши че отбора отива във 'в' група 

-
- Контакти:
Re: Защо не се предприемат действия ?
silver_bg написа:Meto_1912 написа:Защо не се предприемат действия, вижда се, че селяка си прави какво си иска ??
Най-накрая да се окаже, че някой от тарторите е взел пари да си мълчим, вече не знам какво да мисля
Като не знаеш кво да мислиш, по-добре си мълчи, вместо да говориш глупости. Кви по-точно действия очакваш? Ако имаш идеи предлагай. Повечето неща, които бяха по нашите сили, ги сторихме вече.
май точно тва е станало а silver е тва ако имаш някви идеи казвай е супер глупост то нали за тва си има тартори да поведат хората ако почне всеки да дава идеи кво ще стане
Re: Митьо не е изпълнил 7 точки по договора за продажба
bedrock1912 написа:добре как го реши че отбора отива във 'в' група
Нещо си назад с материяла. Още преди да стане въпрос говорихме ,че ще изхвърляме отбора в Аматиорските групи! Ако няма сделка до 28 февруари се почва с погромите по мачовете. Като няма друг начин да се отървем от Селяка,тва е положението

-
- Контакти:
Re: Митьо отива на съд, ако не подпише с Кръстева
Абе манете ги тея глупости - научи Плождиж-мловдив... Това, че Кръстева ще съди Христолов, ако не стигнат до сделка го каза Христо Андреев преди няколко дни в голямото интервю, дето беше постнато тука. Какви са тея сайтчета, дето дъвчат едно и също не мога да разбера и само си играят с на хората нервите...
- емо73канар
- Контакти:
Re: СЕЛСКАТА СЕЛЕКЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА
Споко,Кръстева му е поръчала вече дървения костюм.

Re: СЕЛСКАТА СЕЛЕКЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА
Президентът на пловдивския Ботев Димитър Христолов се е обърнал със зов за помощ към шефа на Вихрен Константин Динев, научи „Топспорт”.
Пловдивският бизнесмен е предложил на своя колега акциите си в „жълто-черния” клуб, но получил категоричен отказ. Босът на Вихрен е мотивирал решението си с факта, че Христолов има предварително подписан договор за продажбата на Ботев с „Нова българска медийна група холдинг” АД.
Все пак на първо четене Динев е склонил да помогне на закъсалия едноличен собственик на „канарчетата”. „На този етап нямаме никакви подписи по договори с Ботев. Президентът ни си има клуб и затова е несериозно да се говори, че ще купува този или онзи отбор, каквито информации се изнесоха по негов адрес през есента, за интерес да оглави Локомотив (Пд). С Христолов се разбрахме, че можем да му преотстъпим наши футболисти, особено от чужденците, тъй като в Ботев има свободна квота. Възможно е да преотстъпим и трима българи, но всичко е въпрос на време”, заяви за Топспорт изпълнителният директор на Вихрен - пловдивчанинът Атанас Узунов.
Очаквано Христолов отказа да потвърди за контактите си с Коко Динев. Негови варианти за купувачи при провал в преговорите с Ирена Кръстева са били австрийски инвестиционен фонд, както и шведска фирма за производство на мебели. Според Димитър Христолов няма никакви изгледи да седне на масата за преговори с основаната от бизнесмени, легенди и фенове на клуба фондация „Бъдеще за Ботев”.
Запознати твърдят, че смяната на собствеността ще е на дневен ред едва след като Христолов прибере парите от продажбата в ЦСКА на бранителя Йордан Минев и нападателя Дормушали Саидходжа
Пловдивският бизнесмен е предложил на своя колега акциите си в „жълто-черния” клуб, но получил категоричен отказ. Босът на Вихрен е мотивирал решението си с факта, че Христолов има предварително подписан договор за продажбата на Ботев с „Нова българска медийна група холдинг” АД.
Все пак на първо четене Динев е склонил да помогне на закъсалия едноличен собственик на „канарчетата”. „На този етап нямаме никакви подписи по договори с Ботев. Президентът ни си има клуб и затова е несериозно да се говори, че ще купува този или онзи отбор, каквито информации се изнесоха по негов адрес през есента, за интерес да оглави Локомотив (Пд). С Христолов се разбрахме, че можем да му преотстъпим наши футболисти, особено от чужденците, тъй като в Ботев има свободна квота. Възможно е да преотстъпим и трима българи, но всичко е въпрос на време”, заяви за Топспорт изпълнителният директор на Вихрен - пловдивчанинът Атанас Узунов.
Очаквано Христолов отказа да потвърди за контактите си с Коко Динев. Негови варианти за купувачи при провал в преговорите с Ирена Кръстева са били австрийски инвестиционен фонд, както и шведска фирма за производство на мебели. Според Димитър Христолов няма никакви изгледи да седне на масата за преговори с основаната от бизнесмени, легенди и фенове на клуба фондация „Бъдеще за Ботев”.
Запознати твърдят, че смяната на собствеността ще е на дневен ред едва след като Христолов прибере парите от продажбата в ЦСКА на бранителя Йордан Минев и нападателя Дормушали Саидходжа
МИТЮ СЕЛЯНИНА МИНАВА ВСЯКВИ ГРАНИЦИ
Димитър Христолов
Дано се намери по-тъп от мен, да купи Ботев
Христолов прави всичко по силите си да продаде Ботев.
Снимка: Спортни
Президентът на Ботев Димитър Христолов е на прага на отчаянието, тъй като никой не ще да купува клуба.
Пред DeltaNews босът заяви, че ще е много трудно да се намери някой, който желае „канарчетата".
„Предложил съм клуба на 4-5 места. Дано се намери някой по-тъп от мен, че да го купи, изцепи се Христолов. - И феновете няма как да купят акциите. Нали предната година опитаха да го направят това нещо и какво стана? Събраха 3 лева. Иначе бяха много курназ."
Пропадналата сделка
Христолов каза още, че няма представа защо се е провалила сделката за продажбата на клуба с Ирена Кръстева.
„От моя страна нямаше пречка. Който иска мога да го докажа. В себе си имам предварителен договор с Кръстева. Бях спазил всичко по договора, но тя се отказа. Питайте нея какво се случи, не мен", завърши Христолов.
Калоян Пейчев
„Авторски права (c) 2009 на „ДелтаНюз”. Всички права запазени. При репродукция на целите или части от текста или изображенията позоваването на източник http://www.deltanews.bg е задължително.
ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК Е ЗА НАБУЧВАНЕ НА КОЛ .ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРАВЯ НАВСЯКАДЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА КЛУБА А ИСТИНАТА Е ДРУГА.КАТО НАЙ СЕРИОЗНА И СЪС СИГУРНОСТ НЕ ОТКАЗАЛ СЕ КУПУВАЧ НА КЛУБА Е ФОНДАЦИЯТА НА БАКАЛОВ А И АНДРЕЕВ ДЕКЛАРИРА ЧЕ НЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ С ИРЕНА КРЪСТЕВА АМА ПУМАКИ СИ ЗНАЕ НЕГОВОТО.ДОКОГА ЩЕ РАЗИГРАВА ВСИЧКИ С НЕГОВИТЕ СЕЛСКИ НОМЕРА ВЕЧЕ МИ СЕ ИСКА И ИРЕНА КРЪСТЕВА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПОКАЖЕ ДОГОВОРИТЕ И ДА ВИДИМ КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ
Дано се намери по-тъп от мен, да купи Ботев
Христолов прави всичко по силите си да продаде Ботев.
Снимка: Спортни
Президентът на Ботев Димитър Христолов е на прага на отчаянието, тъй като никой не ще да купува клуба.
Пред DeltaNews босът заяви, че ще е много трудно да се намери някой, който желае „канарчетата".
„Предложил съм клуба на 4-5 места. Дано се намери някой по-тъп от мен, че да го купи, изцепи се Христолов. - И феновете няма как да купят акциите. Нали предната година опитаха да го направят това нещо и какво стана? Събраха 3 лева. Иначе бяха много курназ."
Пропадналата сделка
Христолов каза още, че няма представа защо се е провалила сделката за продажбата на клуба с Ирена Кръстева.
„От моя страна нямаше пречка. Който иска мога да го докажа. В себе си имам предварителен договор с Кръстева. Бях спазил всичко по договора, но тя се отказа. Питайте нея какво се случи, не мен", завърши Христолов.
Калоян Пейчев
„Авторски права (c) 2009 на „ДелтаНюз”. Всички права запазени. При репродукция на целите или части от текста или изображенията позоваването на източник http://www.deltanews.bg е задължително.
ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК Е ЗА НАБУЧВАНЕ НА КОЛ .ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРАВЯ НАВСЯКАДЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА КЛУБА А ИСТИНАТА Е ДРУГА.КАТО НАЙ СЕРИОЗНА И СЪС СИГУРНОСТ НЕ ОТКАЗАЛ СЕ КУПУВАЧ НА КЛУБА Е ФОНДАЦИЯТА НА БАКАЛОВ А И АНДРЕЕВ ДЕКЛАРИРА ЧЕ НЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ С ИРЕНА КРЪСТЕВА АМА ПУМАКИ СИ ЗНАЕ НЕГОВОТО.ДОКОГА ЩЕ РАЗИГРАВА ВСИЧКИ С НЕГОВИТЕ СЕЛСКИ НОМЕРА ВЕЧЕ МИ СЕ ИСКА И ИРЕНА КРЪСТЕВА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПОКАЖЕ ДОГОВОРИТЕ И ДА ВИДИМ КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ
селски вземи си скункса не се сърди
Re: МИТЮ СЕЛЯНИНА МИНАВА ВСЯКВИ ГРАНИЦИ
СЕЛСКИЯ ПРИТИСКА И ГРУПИРОВКАТА ТИМ
това е от спортлине.там са големи педали,но няма да се очудя ако селския наитина се е правил на велик и пред ТИМ.
Селекция
Димитър Христолов притиска ТИМ-аджиите за два трансфера
11 януари 2009 | 16:01
От: Никола Костадинов
размер на шрифта: a a a | разпечатай
Пловдив. Президентът на пловдивския Ботев Димитър Христолов продължава активната си кампания на зимния трансферен пазар. Притиснат до стената след скандалите с Ирена Кръстева и нейните представители, крумовският бизнесмен прави всичко възможно да успокои всенародния гняв, опитвайки се да привлече колкото може повече нови футболисти в състава на старши треньора Костадин Ангелов.
Горещата атмосфера около "канарчетата" принуждава Христолов да залага на все по-смели ходове, научи Sportline.bg. През последните няколко дни дългогодишният вносител на "Диадора" за България води сложни преговори с варненската групировка ТИМ за купуването на Петър Костадинов и Георги Андонов от Черно море. Първият бе договорен още преди два месеца от хората на Ирена Кръстева, които бяха готови да извадят пари в брой. Въпреки очертаващия се провал в сделката с вестникарската шефка обаче интересът на Ботев към Костадинов остава жив. Нещо повече - Димитър Христолов играе сложна игра с ТИМ-аджиите, опитвайки се да вземе футболиста безплатно от тях.
Авиопредприемачът притиска варненци с аргумента, че притежава половината от трансферните права на другия желан от него състезател - Георги Андонов, който в момента е на проби в Азербайджан. Той е категоричен, че ще впрегне всичките си законни права, за да стопира евентуалното предаване на нападателя в Олимпик (Баку), ако Черно море откаже да му даде Петър Костадинов. В случай, че все пак Андонов бъде продаден в Баку, Христолов ще използва своята част от трансферната сума, за да откупи правата на Костадинов от Черно море, като според самия него в такъв случай дори ще му остане и горница. Генералната цел на Неградския обаче е да привлече и двамата футболисти. При провал на продажбата на Андонов в четвъртия в Азербайджан той е готов да позволи на ТИМ-аджиите да запазят както половината от правата на нападателя, така и част от тези на Петър Костадинов.
Идеята на Христолов е, че двамата ще продължат да бъдат нерентабилни за ръководството на Черно море, ако останат на "Тича" и през пролетта заради статута им на твърди резерви. В Ботев пък Андонов и Костадинов ще получат шанс за редовни изяви, а те ще повишат цената им при добри изяви и съответно приходите в касата на ТИМ при следващ техен трансфер. Развитие по сложната сделка, която е на път да се превърне в казус, ще има през следващата седмица. Ръководството на Черно море ще запази изчаквателната си позиция, докато не стане ясно дали Георги Андонов ще получи одобрение от спортно-техническия щаб на Олимпик (Баку). За Петър Костадинов пък има още една оферта от първодивизионен български клуб, чието име грижливо се пази в тайна.
това е от спортлине.там са големи педали,но няма да се очудя ако селския наитина се е правил на велик и пред ТИМ.
Последна промяна от fcb на 11 яну 2009 16:36, променено общо 1 път.
Сделката е пропаднала все още. Ако беше така , Андреев и Боби Димитров, нямаше да работят повече. А за инфото от спортлайн,мисля че е супер ташак... Къв е Христолов,че да притиска ТИМ ? хах

wie mai ilise pravite na tapi ili ste takiva.andonov raztrogna oshte predi koleda i e svoboden agent.koi shte go kopuva koi imal 50 % nemoga da razbera kvo vqrvate na tiq gluposti.ami neznaeteli 4e tim sa nai silnite i 4e selskiq daje nqma da moje i da govori sas tqx,ako te neiskat.stiga sas teq gluposti