http://www.sportal.bg/news.php?id=189241
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
yasen написа:Доколкото прочетох този е офанзивен полузащитник. Абе ако вземем още един такъв футболист, Гонзо и Достанич ще се окажат идиоти... ПЪЛНИ ТЪПАЦИ. След като взехме Бардон, Симонович, а Гаджев се контузи е нормално да търсим футболист "тип Мурат Хидиуед", а именно дефанзивен халф.
Levski_Sf написа:Очаквах да се появи веднага темата във форума.Съвсем нормално е да се коментира има ли някой запознат с качествата на въпросния футболист и да се коментира.Е,мога да ви кажа,че следя доста изкъсо френския шампионат от години и мога да ви кажа,че тук става въпрос за много сериозен футболист.Няколко години дърпаше конците на Нанси,а в сезона,в който Нанси направи фурор(може би си спомняте,завършиха трети или четвърти) преди 2-3 години той бе избран в идеалния отбор на сезона във Франция.Пак ви казвам,имал съм възможност да наблюдавам доста негови мачове и ви казвам,този футболист е много добър.Ако го привлечем ще е истински трансферен удар,но аз лично се съмнявам да дойде да играе в България,след като има оферти от някои турски клубове,а сами знаете турския футбол на какво ниво е спрямо нашия..Единственият дразнител за него може да бъде Шампионската лига.
GoingDown написа:yasen написа:Доколкото прочетох този е офанзивен полузащитник. Абе ако вземем още един такъв футболист, Гонзо и Достанич ще се окажат идиоти... ПЪЛНИ ТЪПАЦИ. След като взехме Бардон, Симонович, а Гаджев се контузи е нормално да търсим футболист "тип Мурат Хидиуед", а именно дефанзивен халф.
Тъпанар си ти , КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
todordk написа:Levski_Sf написа:Очаквах да се появи веднага темата във форума.Съвсем нормално е да се коментира има ли някой запознат с качествата на въпросния футболист и да се коментира.Е,мога да ви кажа,че следя доста изкъсо френския шампионат от години и мога да ви кажа,че тук става въпрос за много сериозен футболист.Няколко години дърпаше конците на Нанси,а в сезона,в който Нанси направи фурор(може би си спомняте,завършиха трети или четвърти) преди 2-3 години той бе избран в идеалния отбор на сезона във Франция.Пак ви казвам,имал съм възможност да наблюдавам доста негови мачове и ви казвам,този футболист е много добър.Ако го привлечем ще е истински трансферен удар,но аз лично се съмнявам да дойде да играе в България,след като има оферти от някои турски клубове,а сами знаете турския футбол на какво ниво е спрямо нашия..Единственият дразнител за него може да бъде Шампионската лига.
супер мерси за инфото!
страхотно ако още е във форма и успеем да го вземем!
Не е обаче много резултатаен като гледам статистиката за клубния отбор! Някакво инфо както какъв е играл . ако е като чист нападател
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта