Нищо ново под слънцето. Тея новинки като тая с Ламборде може и наистина да имат цел да притъпят общественото внимание на феновете на ЦСКА, щото след продажбата на Платини се вдигна малко патърдия. И кво стана с Ламборде? Тва не е като в Б-я да си правят договори за по 6 месеца, селяци. Ся взимат на проби някви изтривалки от Динамо Букурещ, дето търкат пейките. И на малките деца е ясно вече ве- търсят се свободни агенти, с леко позалязли кариери, на които да се реанимира кариелата и после да ги шитнат и да вземат някой лев. Нали взеха 4 млн ли колко, що не дадат поне 500 бона да вземат някой а???

Но и да вземат вече е късно според мен. Не ги знам днеска как са играли като схема и т.н., но какво може да измисли Стратега с наличното. С Платини поне варианта беше ясен- двамата с Мораеш напред, Присо и Анисе (евентуално, малко ме съмнява) по фланговете и само им трябваше един халф качествен да партнира на Галчев. Защитници приемаме че намериха. А ся кво??? Ква ше е схемата на отбора? Мораеш самотник напред, по крилата Присо и някой си? и кои шъ съ другите. 4-3-3 ли шъ играем с Дюлгеров, Галчев и Пепито?

Или пък Станислав Костов ще бъде налаган? Да не е лошо, но той няма опит и с него шампиони не вярвам да станем. Чакаме новите свободни агенти от зап. европа по ютуб, гледани от главния интернетски скаут Митко Борисов.
Две неща ще кажа още. Първо за Дучето. Дуче, ако случайно четеш тук, човече ти си длъжен като лидер на червената агитка да въстантете срещу боклуците. Ти си длъжен ако си истински фен на ЦСКА и имаш тпки и си лидер да го направиш. Иначе ти си просто един никой, едно нищо или поредната пионка на Титан.
Сега ще обидя някой, няма начин. Ще кажа нещо и за Пената или Чичо Пенчо. Тоя човек толкова съм го уважавал, направо като светия е или беше за всички цесекари. Направо икона, канонизиран. Ама ей на, чета го и него в последните дни как се изказва, как прави параван на началството, как е буфер на ония гниди. Той знае много добре за кво става на въпрос. Не мога да повярвам, че самият Димитър Пенев падна толкова ниско. Явно толкова иска да е в ЦСКА, че и на него му се замъгляват очите. А те при първия неуспех ще му бият шута и ще го направят смешен. Ще видите.
Но не вярвам да издържат още дълго начело на ЦСКА, освен ако не стане няква суперслучайност и вземем, че грабнем титлата. Но това не виждам как ще стане. И Левски ще са преди нас, но се надявам шампион да станат Лудогорец поне.
П.П.2Благодаря на хората които изчетоха все пак тази тирада на един изтрадал фен

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]