Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот danko_sot » 20 фев 2012 23:59

Нищо ново под слънцето. Тея новинки като тая с Ламборде може и наистина да имат цел да притъпят общественото внимание на феновете на ЦСКА, щото след продажбата на Платини се вдигна малко патърдия. И кво стана с Ламборде? Тва не е като в Б-я да си правят договори за по 6 месеца, селяци. Ся взимат на проби някви изтривалки от Динамо Букурещ, дето търкат пейките. И на малките деца е ясно вече ве- търсят се свободни агенти, с леко позалязли кариери, на които да се реанимира кариелата и после да ги шитнат и да вземат някой лев. Нали взеха 4 млн ли колко, що не дадат поне 500 бона да вземат някой а??? :evil: Но и да вземат вече е късно според мен. Не ги знам днеска как са играли като схема и т.н., но какво може да измисли Стратега с наличното. С Платини поне варианта беше ясен- двамата с Мораеш напред, Присо и Анисе (евентуално, малко ме съмнява) по фланговете и само им трябваше един халф качествен да партнира на Галчев. Защитници приемаме че намериха. А ся кво??? Ква ше е схемата на отбора? Мораеш самотник напред, по крилата Присо и някой си? и кои шъ съ другите. 4-3-3 ли шъ играем с Дюлгеров, Галчев и Пепито? :) Или пък Станислав Костов ще бъде налаган? Да не е лошо, но той няма опит и с него шампиони не вярвам да станем. Чакаме новите свободни агенти от зап. европа по ютуб, гледани от главния интернетски скаут Митко Борисов.
Две неща ще кажа още. Първо за Дучето. Дуче, ако случайно четеш тук, човече ти си длъжен като лидер на червената агитка да въстантете срещу боклуците. Ти си длъжен ако си истински фен на ЦСКА и имаш тпки и си лидер да го направиш. Иначе ти си просто един никой, едно нищо или поредната пионка на Титан.
Сега ще обидя някой, няма начин. Ще кажа нещо и за Пената или Чичо Пенчо. Тоя човек толкова съм го уважавал, направо като светия е или беше за всички цесекари. Направо икона, канонизиран. Ама ей на, чета го и него в последните дни как се изказва, как прави параван на началството, как е буфер на ония гниди. Той знае много добре за кво става на въпрос. Не мога да повярвам, че самият Димитър Пенев падна толкова ниско. Явно толкова иска да е в ЦСКА, че и на него му се замъгляват очите. А те при първия неуспех ще му бият шута и ще го направят смешен. Ще видите.
Но не вярвам да издържат още дълго начело на ЦСКА, освен ако не стане няква суперслучайност и вземем, че грабнем титлата. Но това не виждам как ще стане. И Левски ще са преди нас, но се надявам шампион да станат Лудогорец поне.

П.П.2Благодаря на хората които изчетоха все пак тази тирада на един изтрадал фен ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 фев 2012 01:21

vaskonti написа:
Искам си Акаунта написа:
tut написа:и кво стаа са .... май договора на анисе е нередовен ..... тц тц .... езък за тръшкането на цаците и сините пеперудки ............

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Ако си гледал пресконференцията след събранието на изпълкома на БФС , щеше да разбереш , че договора на Анисе е бил напълно редовен когато е бил сключени до днес подобни договори са били редовни . От утре подобни договори не могат да бъдат сключвани . Тоест , след като днес ги забраняват , значи преди това са били позволени ;)

Редовни според БФС, ама нередовни според ФИФА :)

Просто редовни ;) Картотеките се издават от БФС ...единствено . След като са картотекирали Анисе , значи всичкое било наред . Черноморец нямат вина , че нито в правилника на ФИФА , нито в този на БФС изпитателния срок не е бил изрично забранен .Това , че Черноморец е използвал отворена вратичка не го прави виновен ...сега от БФС просто затвориха вратичката . И затръшнаха портата на Анисе за ЦСКА . Освен ако той или отбора не извадят едни 350 000 евро . Пак повтарям , щом сега се забранява изрично изпитателния срок , преди е бил позволен . Дори и да става въпрос за мълчаливо съгласие ( Градев да ви обясни за какво иде реч ) .

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 фев 2012 13:11

Няма 19 милиона, няма... Триковете на Батков с вътрешните заеми влияят само върху цената на клуба.Но новите ще влагат много повече от тези пари и не се впечатляват особено.Обаче има 30 милиона, 2 от тях към НАП. Та как ли ще да се плащат? Март месец иде, документчета за лиценз се подават. Отбори и играчи, треньори и кой ли не си искат парите.Мда...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 фев 2012 13:19

Според правните норми Анисе е наш и трябва да остане наш. Така е в правото, който чете знае, че в тази практика под значение са единствено правните закони. Моралните норми не същуствуват почти, така че Анисе е наш, а с новия закон БФС просто затваря вратата на бъдещи подобни случаи. Това е положението!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 21 фев 2012 13:23

Синьо сърце написа:Няма 19 милиона, няма... Триковете на Батков с вътрешните заеми влияят само върху цената на клуба.Но новите ще влагат много повече от тези пари и не се впечатляват особено.Обаче има 30 милиона, 2 от тях към НАП. Та как ли ще да се плащат? Март месец иде, документчета за лиценз се подават. Отбори и играчи, треньори и кой ли не си искат парите.Мда...

Браво бе тюлен - ти откри Антарктида по въздух !!! Значи на мустака задълженията били врътка, а пък нашите били реални, че и цифри цитираш. Я поразсъждавай и по тая тема - нали уж спонсор щеше да ви е мощна чуждестранна банка, а се оказа че ще харчите паричките на ДПС и Булгартабак - или това пак е трик на Тодор Копърфийлд за пред "феновете милиони"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 фев 2012 13:26

Спряганият за потенциален нов футболисти на ЦСКА Антонио Томас ще пристигне утре в София. Бившият футболист на Депортиво Ла Коруня и настоящ на Реал Сарагоса щял направо да подпише договор с „армейците”, предаде bTV.

Той ще пристигне утре в София, а в четвъртък трябва да премине медицински прегледи преди да се обвърже с клуба от Борисовата градина. 27-годишният халф ще подпише за година и половина.

Томас е записал 126 двубоя за Депортиво. През есента халфът беше в състава на Сарагоса, където записа 3 мача в Примера дивисион.

В ЦСКА се очаква и нападател от бразилския Гремио, който също щял да подпише договор с „червените”.

http://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Tom%C3%A1s
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 фев 2012 13:35

Свободни агенти са нали Васко????

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 фев 2012 13:38

Не знам и не ме интересува. Испанеца си изглежда достатъчно сериозен футболист, дори и за свободен агент, въпреки, че никъде не пише да е освобождаван от Сарагоса. Не знам защо си решил, че задължително трябва да се купуват играчи, а не да се взимат свободни агенти когато се намерят класни такива. Демба Ба беше взет като свободен агент от Нюкасъл...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 фев 2012 13:40

vaskonti написа:Не знам и не ме интересува. Испанеца си изглежда достатъчно сериозен футболист, дори и за свободен агент, въпреки, че никъде не пише да е освобождаван от Сарагоса. Не знам защо си решил, че задължително трябва да се купуват играчи, а не да се взимат свободни агенти когато се намерят класни такива. Демба Ба беше взет като свободен агент от Нюкасъл...

нямам нищо против свободните агенти, а само когато това се превърне в бизнес на любимия ми клуб, от който двама човека си пълнят гушите за сметка на отбора.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 21 фев 2012 14:07

vaskonti написа:В ЦСКА се очаква и нападател от бразилския Гремио, който също щял да подпише договор с „червените”.

Интересно звучи, но съм малко скептичен...

Върни се в “Архив”