Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 13:10

Avanti_Ragazzi написа:
Гонзо на практика вече 2 години ни е треньор,и за тези 2 години съвсем спокойно мога да кажа,че не става!!!Най-малкото е инвалид на тема тактика,Левски 2 години играе само с блъскане и ръгане,без грам тактика,без грам замисъл,без грам идея кво да правят на терена.С Гонзо няма да стане просто,той няма нито интелекта,нито познанията,нито идеята,нито представата,нито подхода да е треньор.Дай му само мачкане на топката и нахъсване за друго няма идея.С този футбол просто Левски няма бъдеще,може да има моментен проблясък,но никога няма да има бъдеще.Те и без това Гонзо и борат гледат ден за ден без ясна представа кво правят там.Не в грешка съм имат представа Гонзо да е шеф(щото това му е мечтата,колкото и да не става за тая работа),а борат да си продава играчите и да лапа кинти от Левски.С тези Левски няма бъдеще,това не е мрънкане а ПРОЗРЕНИЕ!!!

Не съм съгласен с теб, човек и това е. Отборът при Ратко, нищо не играеше. Стигаше се до абсурди като да се слага Дарко като крило. При Ясен към края почна да се изгражда нещо уж, но така и няма да го видим. Ако Гонзо бе тренер нямаше да има разлика в играта при Ясен и Ратко. Да и при двамата бе зле. Само дето при Ясен имаше схема и идея, а при Ратко бе пълен хаос.
Ясен не е лош треньор, но не бе за шампион. Ратко не бе треньор. Ама, нали ако след половин година сме на първо място в първенството и сме изиграли добри евромачове, няма да се отметнеш от думите си, че този човек не му е мястото там? Или...?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 13:22

metodito написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Гонзо на практика вече 2 години ни е треньор,и за тези 2 години съвсем спокойно мога да кажа,че не става!!!Най-малкото е инвалид на тема тактика,Левски 2 години играе само с блъскане и ръгане,без грам тактика,без грам замисъл,без грам идея кво да правят на терена.С Гонзо няма да стане просто,той няма нито интелекта,нито познанията,нито идеята,нито представата,нито подхода да е треньор.Дай му само мачкане на топката и нахъсване за друго няма идея.С този футбол просто Левски няма бъдеще,може да има моментен проблясък,но никога няма да има бъдеще.Те и без това Гонзо и борат гледат ден за ден без ясна представа кво правят там.Не в грешка съм имат представа Гонзо да е шеф(щото това му е мечтата,колкото и да не става за тая работа),а борат да си продава играчите и да лапа кинти от Левски.С тези Левски няма бъдеще,това не е мрънкане а ПРОЗРЕНИЕ!!!

Не съм съгласен с теб, човек и това е. Отборът при Ратко, нищо не играеше. Стигаше се до абсурди като да се слага Дарко като крило. При Ясен към края почна да се изгражда нещо уж, но така и няма да го видим. Ако Гонзо бе тренер нямаше да има разлика в играта при Ясен и Ратко. Да и при двамата бе зле. Сао дето при Ясен имаше схема и идея, а при Ратко бе пълен хаос.

Ще поживеем и ще видим!!!Аз залагам тази година,че ще е по зле и от по-миналата!!!Тази година най-доброто ще е третото място,ако го стигнем и него и 1/4 за купата.В Уефа също е ясно,най-много да минем третия кръг и то при лесен жребии,за баража е смешно да говорим изобщо,че ще бием някои?Просто тази година ще е апогея,апотеоза за 3 години глупости на Борат и 2 на Гонзо!!!Тази година ще е пълна трагедия,катастрофа просто,това виждам.От дете не вярвам в дядо Коледа и баба Яга,така и няма да повярвам на комунист-доносник и човек който 2 години ,ни обяснява как видиш ли след подготовката ще видим истинския Левски!!!Аз Левски на Гонзо не искам да гледам,няма какво да видя в него!!!Искам си моя Левски,този на баща ми,не тази фирма за пари на борат!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 13:26

Ок, баса е хванат!
Аз казвам, че това ще е най-добрият сезон на "Левски" в последните три години... то не, че ще е голямото постижение. :mrgreen: Чакам бирата в края на сезона. ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 13:33

metodito написа:Ок, баса е хванат!
Аз казвам, че това ще е най-добрият сезон на "Левски" в последните три години... то не, че ще е голямото постижение. Чакам бирата в края на сезона. ;)

OK,но знай футболът,като всеки колективен спорт има логика и последователност.Няма как при тези глупости вършени и продължаващи да се вършат да стане чудо.Нищо не става с магическа пръчка и не се променя за ден или два.Левски ще върви надолу защото се управлява трагично вече четвърта година поред!!!Докато не се промени това и отбора няма да мръдне в правилната посока,просто няма логика в обратното?Едно е да си мечтаеш за нещо,друго е то да стане.И аз искам да вземем ШЛ ама знам,че няма да стане това.Така и сега и аз искам да успеем ,но знам,че няма да стане защото няма логика в това?Как да стане,като плеснем с ръце и се прегърнем всичките ли!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 юли 2011 14:23

Хич не ми се иска Аванти да е прав,но и моето мнение е подобно за съжаление.Просто няма как да стане истински отбор с такъв тип политика.А за това,че Гонзо/моите уважения за това,което бе ,като футболист/не става за тренер съм абсолютно сигурен.Убеден съм-около месец и половина ще ви трябва да се съгласите:)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 14:32

Видя ли го и аз, че е така, ще го призная.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2011 14:33

Аз пък не съм на вашето мнение. Мъри от кол и въже успя да направи нещо! Гонзо е достатъчно голям мъжкар и непримирим левскар, за да се помъчи да повтори постигнатото. Сигурен съм, че тази година ще е значително по-добра от предните за Левски! :)

Можем да заложим по една каса бира и накрая на сезона дружно да я изпием, било то от радост, било то от мъка :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 14:35

bigbonusprize написа:Аз пък не съм на вашето мнение. Мъри от кол и въже успя да направи нещо! Гонзо е достатъчно голям мъжкар и непримирим левскар, за да се помъчи да повтори постигнатото. Сигурен съм, че тази година ще е значително по-добра от предните за Левски! :)

Можем да заложим по една каса бира и накрая на сезона дружно да я изпием, било то от радост, било то от мъка :lol:

Подкрепям! Аз вече казах това, което предчувствам. Най-добрият сезон от три години насам.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 юли 2011 15:02

bigbonusprize написа:А Гонзо е достатъчно голям мъжкар и непримирим левскар, за да се помъчи да повтори постигнатото. Сигурен съм, че тази година ще е значително по-добра от предните за Левски! :)

Чудно ми е, докато го повтаряте това до протриване на устите, дали разбирате, че да си "голям мъжкар и непримирим левскар" няма нищо общо с това да си добър треньор?!?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

nikolov93
Контакти:

Шведът в Левски оставя отлични впечатления

Мнениеот nikolov93 » 14 юли 2011 15:19

Пристигналият на проби в Левски швед Ларс Фредрик Рисп направи първа тренировка в Линдабрун с играчите на „сините”. Вчера бранителят се готвеше сам, а тази сутрин вече се включи в заниманието с част от потенциалните си нови съотборници. Тренировката беше с топка, но в същото време се оказа доста интензивна. В нея участваха играчите, които бяха резерви вчера срещу Амкар - Марко Видович, Симеон Райков, Асен Георгиев, Лъчезар Балтанов, Александър Башлиев, Даниел Димов, Иван Цветков, Стефан Станчев, както и пропусналия мача с руснаците поради болки в левия глезен Мариан Огнянов.

30-годишният защитник остави отлични впечатления с физическите си данни, както и с отиграването на топката, въпреки че през последните седмици се е готвил инидивидуално. Не веднъж и два пъти Рисп си заслужи похвалите на треньорите на отбора, които искаха от футболистите да пресират и да тичат възможно все повече.

Рисп ще остане в тима още няколко дни, а в събота ще играе срещу чешкия Словачко в петата проверка на „сините” в Австрия. След нейния край Георги Иванов-Гонзо ще се произнесе окончателно дали свободният агент ще подпише с Левски.

В същото време титулярите от вчера гледаха видео. Те излязоха за възстановителна тренировка едва след първата група състезатели. В следобедното занимание обаче ще участват пълноценно всички футболисти на Левски.
Ларс Фредрик Рисп
Роден: 15.12.1980
Позиция: Централен защитник
Височина: 186

1997 - 2005 - Гьотеборг 106 мача/ 4 гола
2003 - Киево 0/0 (под наем)
2005 - 2006 - Генчлербирлий 45/0
2006 - 2008 - Трабзонспор 10/0
2008 - 2009 - Анкараспор 15/0
2009 - Стабек 11/0 (под наем)
2009 - Анкарагюджю 4/0
2010 - Гьотеборг 3/0