Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот groti » 19 мар 2014 16:22

qwerty123456 написа:Няма накъде повече да се пада! Обединение междy всички фракции и радикални действия за ПРОМЯНА! Иначе догодина ще се борим с Hадежденци за оставане в А група. Вие осъзнавате ли какво направи този човек с отбора, който ГРАШНОВ стабилизира и изгради (мир на прахта му)? Батков пое готов проект, обра лаврите от участията в Европа през 2005/2006 и после започна системно да СЪСИПВА Левски - уволни треньора, назначи овчия, пропиля парите от ШЛ, заформи казански афери, нареди срам до срам в евро-турнирите, забърка се в политически игри с ГЕРБ, скара и употреби всички възможни легенди на отбора и накрая ВЗРИВИ СТАДИОНА без да има пари да го направи и ни остави на Сухия и 7мо място + 5 мача без гол с/у ЦСКА навръх 100 годишнината!!! СТИГА ТЪРПЯХМЕ, имайте малко чест всички и покажете, че обичате отбора! ДА СИ ГО ВЪРНЕМ ОБРАТНО, защото иначе скоро НЯМА ДА ГО ИМА!!!

Всички на стадиона на следващия мач. Батков вън . Оттук нататък никакъв толеранс към мустака. Опциите му свършват. Мисля че той на практика абдикира и влакът върви на свободен ход. Оттук нататък сме ние
110 години любов!

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 19 мар 2014 16:27

Хубаво е, че най-после тръгваме всички заедно срещу управлението на Батков, но трябва да сме готови да отвърнем на мръснишките му номера. Не се съмнявайте, че Батков ще се опита да омаловажи надигащата се кампания срещу него. Хората от НКП и фракциите трябва да са готови да бъдат заляти с помия, да бъдат тормозени, компрометирани и да не допускат да ги настройват едни срещу други. Ще се появят "доброжелатели", които ще плашат хората, че без ТКБ Левски ще остане едва ли не сираче. Ще говорят бивши играчи, треньори, директори или "големи левскари", които ще пригласят в полза на свинята. Журналисти ще драскат срещу публиката и ще бранят мустакатия. Нищо не бива да ни отклонява от най-важното: долу Тодор Батков! С тази свиня борбата ще е мръсна, навярно продължителна и неравна, но ние трябва да сме заедно до края! На стадиона, пред офисите му, в центъра на София и навсякъде. Нека го удари там, където ще го боли най-много - "реномето му на олигарх" и в парата, която му е по-скъпа от децата му. Това нищожество трябва да страда, да си плати до стотика мръсотиите и да бъде публично унижен завинаги да помни гнева на хората които предаде!
Последна промяна от Веселинов на 19 мар 2014 16:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 19 мар 2014 16:29

БАТКОВ, МРЪСНИК, МАХАЙ СЕ ВЕДНАГА!
Изображение

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 19 мар 2014 17:05

Трябва да бъде ритуално изритан тоя боклук от Герена, заради престъпленията които извърши през годините спрямо ФК Левски София. Изчезвай с триста бе боклук нещастен!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 мар 2014 17:10

За юбилея има само едно важно нещо, което би било най-хубавото нещо от години, а то е Батков да си тръгне! Да излезе на честването и да каже аз бях до тук. Това ще значи много повече от абсолютно нулевата година!

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 19 мар 2014 18:27

Player написа:За юбилея има само едно важно нещо, което би било най-хубавото нещо от години, а то е Батков да си тръгне! Да излезе на честването и да каже аз бях до тук. Това ще значи много повече от абсолютно нулевата година!

И какво ще промени това, ако каже, че е до тук, а си запази акциите и си поиска милионите..42 да сме по-точни
[offtopic]нямам[/offtopic]

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 19 мар 2014 18:35

Що за глупости!? Да е мислил до сега, защото вече няма кой да го чака! ВЪН сега! Не на юбилея, не догодина и не когато на него му скимне! С лошо ще се наложи, свинята мустаката никога няма да си отиде сама. Колкото до "сумите" надписани на гърба на Левски, то там ще има да дава, а не да получава. Кредитор бил :oops: ... мамин сладък! Дебела тояга за тоя мръсен селски тарикат и шайката му мошенници. Иво Тонев и ГЕРБ трябва също да отговарят какви са ги надробили с Бай Ганю.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 мар 2014 18:35

liliputchica написа:
Player написа:За юбилея има само едно важно нещо, което би било най-хубавото нещо от години, а то е Батков да си тръгне! Да излезе на честването и да каже аз бях до тук. Това ще значи много повече от абсолютно нулевата година!

И какво ще промени това, ако каже, че е до тук, а си запази акциите и си поиска милионите..42 да сме по-точни

Нека, де. Какъв е проблемът?
110 години любов!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2014 19:48

ЕМИЛ написа:
Кировец написа:
ehh написа:Ясно. Сега пак ще почнат едни скандирания "Батков, к**во". Позната картинка.
Мен ми е интересно, защо поне един път като мъж, да се разбере, че той е силната фигура, не си изпълни заканите. Нали се закани преди предишния мач с ЦСКА? Е, защо не го изпълни тогава? Едва ли някой ще има против да завършим проваления сезон предимно с играчи от школата, но излишни пари да не се пръскат. Ако се води такъв голям левскар, трябваше всички възможни финанси да бъдат насочени към изграждане на тоя прословут Сектор А, а не да хвърля пари за заплати за нови и нови чужденци. Само той ли не разбра, че в тоя сезон няма как да станем шампиони, като дори класиране за Лига Европа ще е трудно...

Ами не е виновен Тодор, че на полусезона бяхте 3-ти, а един кмет очакваше дори 20 победи. Сега сте 7-ми... Тодор ли е виновен? А когато Кмета уж редеше селекцията всички му се кефеха, ама се оказа, че Тодор я е правил.
Докато мислехте, че Божи, Чмовш, Бастос и Огнянов са в Левски заради Йовов всичко беше 6 и го тупахте по рамото, бяхте зад него.
Оказа се, че Батков ги е довел. Що не сте зад него, а против него? :lol:

Аз съм доволен от селекцията . Проблема е ,че Батков с присъствието си трови обстановката в клуба .

С парите си :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 мар 2014 19:50

qwerty123456 написа:Няма накъде повече да се пада! Обединение междy всички фракции и радикални действия за ПРОМЯНА! Иначе догодина ще се борим с Hадежденци за оставане в А група. Вие осъзнавате ли какво направи този човек с отбора, който ГРАШНОВ стабилизира и изгради (мир на прахта му)? Батков пое готов проект, обра лаврите от участията в Европа през 2005/2006 и после започна системно да СЪСИПВА Левски - уволни треньора, назначи овчия, пропиля парите от ШЛ, заформи казански афери, нареди срам до срам в евро-турнирите, забърка се в политически игри с ГЕРБ, скара и употреби всички възможни легенди на отбора и накрая ВЗРИВИ СТАДИОНА без да има пари да го направи и ни остави на Сухия и 7мо място + 5 мача без гол с/у ЦСКА навръх 100 годишнината!!! СТИГА ТЪРПЯХМЕ, имайте малко чест всички и покажете, че обичате отбора! ДА СИ ГО ВЪРНЕМ ОБРАТНО, защото иначе скоро НЯМА ДА ГО ИМА!!!

Никога не е бил ваш, а на чичко Паричко!

Върни се в “Архив”