NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Бат Ману
Гардът на Сан Антонио Ману Джинобили ще бъде въведен в Залата на славата на баскетбола през 2022 година, съобщи журналистът Шамс Чарания от "The Athletic". Джинобили е четирикратен шампион в НБА, победител в Евролигата и олимпийски шампион с Аржентина.
По време на кариерата си в НБА той отбеляза средно 13,3 точки, 3,5 борби и 3,8 асистенции. Джинобили два пъти участва в Мача на звездите (2005, 2011), два пъти попадна в третия символичен отбор за сезона (2008, 2011), а през 2008-а получи наградата за най-добър шести играч.
С националния отбор на Аржентина той спечели среброто на Световното първенство през 2002-а, злато на Олимпиадата в Атина 2004 и бронз в Пекин 2008. Джинобили сложи край на кариерата си в НБА на 27 август 2018 година.
Официално имената на тези, които ще бъдат включени в Залата на славата, трябва да бъдат обявени през уикенда. Освен Джинобили, финалистите включват: 5-кратният участник в Мача на звездите Тим Хардауей, треньорът Джордж Карл, легендите на ЖНБА Суин Кеш и Линдзи Уейлън, бившият играч на Лейкърс Майкъл Купър, бившият баскетболист на Милуоки Маркес Джонсън, дългогодишният съдия в НБА Хю Евънс, университетският треньор Боб Хъгинс, треньорката на жените от NCAA и WNBA Мариане Стенли и треньорката на жените в гимназията в Тексас Лета Андрюс.
ВЕЛИКАН ! Това момче нямаше слабо качество ! НЯМАШЕ ! ЗАСЛУЖЕНО В ЗАЛАТА НА СЛАВАТА ! :))))))))))
https://www.youtube.com/watch?v=iPSXDDg-aZw
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: NBA сезон 2021-22
Не играем лошо, но с лекота изпускаме преднина на няколко пъти.
АД според мен е безсмислено да го мъчат, ясно е че с него сме много по-добър отбор, но да му влошат травмата заради шанса да играем play in и ако случайно го минем, Сънс да ни бият в 5 мача е ненужно. По-добре да го оставят да се лекува и да е напълно здрав за следващия сезон.
АД според мен е безсмислено да го мъчат, ясно е че с него сме много по-добър отбор, но да му влошат травмата заради шанса да играем play in и ако случайно го минем, Сънс да ни бият в 5 мача е ненужно. По-добре да го оставят да се лекува и да е напълно здрав за следващия сезон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Шансовете ни за Плей-ин драстично се вдигнаха след загубата на ЛАЛ и изпълнената програма на САС- 2
победи от 3 мача. Ако загубим и 4-те си мача до края на ЛАЛ им трябват 3 победи от 4 мача.
Ако вземем 1 победа им трябват 4 от 4.
Остава това:
Наще мачове са навън с/у Денвър, Минесота и Далас (последен) и домакини на ГСУ(предпоследен).
Тоз плей-ин обаче ми се струва малко решен, просто не виждам как Минесота и ЛАК могат да се издънят
макар че в един мач НОП/САС/ЛАЛ - ЛАК може и да стане някоя издънка при слабо представяне на ЛАК.
Минесота пък имат шанс да пратят Юта и дори Денвър в Плей-ин зоната и за това очаквам ние да запишем
две загуби с/у тези два отбора в следващите ни два мача. Вълците имат 3 домакинства но са играли и мач
повече от Юта.
победи от 3 мача. Ако загубим и 4-те си мача до края на ЛАЛ им трябват 3 победи от 4 мача.
Ако вземем 1 победа им трябват 4 от 4.
Остава това:
rmfan5 » 25 мар 2022 13:19
........
........
По-скоро дигнаха интригата на макс,
9. Пелс 34 - 44 Оставащи Мачове: Сакраменто, Портланд , Мемфис, ГСУ
10. Спърс 33 - 45 Оставащи Мачове: Денвър, Минесота, ГСУ , Далас
11. Лейкърс 31 - 47 Оставащи Мачове: Сънс, ГСУ, ОКС, Денвър
Наще мачове са навън с/у Денвър, Минесота и Далас (последен) и домакини на ГСУ(предпоследен).
Тоз плей-ин обаче ми се струва малко решен, просто не виждам как Минесота и ЛАК могат да се издънят
макар че в един мач НОП/САС/ЛАЛ - ЛАК може и да стане някоя издънка при слабо представяне на ЛАК.
Минесота пък имат шанс да пратят Юта и дори Денвър в Плей-ин зоната и за това очаквам ние да запишем
две загуби с/у тези два отбора в следващите ни два мача. Вълците имат 3 домакинства но са играли и мач
повече от Юта.
rhaegar написа:Не играем лошо, но с лекота изпускаме преднина на няколко пъти.
И аз не знам, реално със здрави АД и Леброн ЛАЛ са си способни на всичко. А ако Мело вкарва причличен
процент и Уестбрук играе като снощи става сериозно. Снощи е 27/10/7 и стрелба 11 от 15.
На изток Плей-ина ми се струва много по-здрав турнир там всеки може да отпадне!
Редно е да се отчете и това, че ЛеБрон, АД и Уестбрук надали им се събират и 20 мача заедно на паркета. Big three или не, като не играят едновременно, а останалите около тях са предимно пълнеж, трудно ще стане.

rhaegar написа:Редно е да се отчете и това, че ЛеБрон, АД и Уестбрук надали им се събират и 20 мача заедно на паркета. Big three или не, като не играят едновременно, а останалите около тях са предимно пълнеж, трудно ще стане.
Я дай статистиката като са играли, че на мен не ми се струва да е много добра, да е около 0,500 максимум
drvasko98 написа:rhaegar написа:Редно е да се отчете и това, че ЛеБрон, АД и Уестбрук надали им се събират и 20 мача заедно на паркета. Big three или не, като не играят едновременно, а останалите около тях са предимно пълнеж, трудно ще стане.
Я дай статистиката като са играли, че на мен не ми се струва да е много добра, да е около 0,500 максимум
Толкоз, което щеше да е предостатъчно за плей ин. 16 мача са, 8-8 или 7-9, мисля второто беше.
Ае нещо от рода на 50 победи за сезона вярвам щяхме да имаме, ако бяха играли в много мачове.

Просто трябва да трейднете назобения докато все още има балъци, които да си дадат младите играчи за него. Максимумът с него беше достигнат с Мики Маус титлата. Веждата никога няма да е здрав, защото е направен от стъкло. Уестбрик не става за нищо.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk