Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Все едно гледам Стърлинг от Ливърпул, въпреки че от 1 метър това си беше невъзможно да не го вкараш 

-
Бърнли изравняват! Край...Пеп разкрит, разликата пада на 13 точки ! 

-
- Контакти:
Браво на Бърнли, че ще си спечелят точката!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
smoothc написа:Моето мнение е едно, твоето друго.
Очевидно имаме различия в тълкуването на играта, а и както виждаш, аз прилагам и данни, които доказват тезата ми.
Кажи ми, че се ебаваш вече?
Все едно говоря с някой, които защитава тезата за плоска земя и говори какво доказвало тезата му.
пп Да разбирам, че смяташ играта във фаза защита и фаза атака за две напълно отделни една от друга? Примерно 5 човека играят напред и 5 назад и връзка няма?
Ама естествено, нещо горе долу колкото Ван Гаал или Мойс постигнаха.smoothc написа:Манчестър Юнайтед не е съвършен, но качеството и потенциала с които разполага са на едно отлично ниво.
Всеки един мениджър от ТОП 5(без Венгер) би постигнал по-значими резултати от Моуриньо(във Висшата лига) с нашия състав.
Клоп или Гуардиола особено...
Точно с плешивия и с тези играчи, като нищо щяхте да сте 10 ти.
smoothc написа:Моуриньо ако увеличи газта в атаката, гаранция че ще спечелим Шампионската лига(+ФА къп)!
Ако зарежете играта в защита с тези играчи, ще гледате ШЛ само на ТВ.
Soulen написа:Смит, правиш некоректни сравнения с лафовете да ти дадат инструкции да победиш Болт или да пребиеш Кубрат. Индивидуалните спортове са едно, колективните друго. Монако далеч нямаха по-добър отбор от ПСЖ, но станах шампиони, Лестър също. Когато играчите не са достатъчно добри, ролята на треньора може да се окаже решаваща, за да надскачат себе си. При правилната тактика и доста късмет, Веско Минев може да опази Роналдо, или аз и ти да опазим Марселиньо или да вкараме гол на Чех![]()
Сър Алекс успяваше със смешен състав по едно време да взима титлата и да бие Арсенал със 8 защитника. Последната му титла, реално при друг треньор, щяха да са 7-ми, както и стана на следващата година.
Не, не. Много точни сравнения правя. Той говори постоянно за индивидуалното представяне на дадени играчи и как да го подобри.
(и никога не съм споменавал никакви Кубрати)

Винаги може да вземеш дадени мачове с тактика или късмет. Винаги може да си Гърция. Идеята е да го правиш в по продължителен период от време, а не в 3 мача. Това може да се направи само с класни играчи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
А Делф/Стоунс/Данило/Отаменди някаква световна класа ли си - в общи линии са на нивото на тези в Юнайтед.
Бих прибравил и Уолкър в горния списък, но знам че по някаква причина го харесваш и го спестих.
Бих прибравил и Уолкър в горния списък, но знам че по някаква причина го харесваш и го спестих.
В сравнение с шведа са като Кайзера ; ) Иначе аржентинеца е при всички случай по-добър централен защитник.
Много важен е и самият профил на играчите, които са по пъргави и могат да играят малко по-далеч от вратата. Знаеш какво се случва когато изкараш някой тип Тери прекалено напред и оставиш 40 метра празни зад него.
Много важен е и самият профил на играчите, които са по пъргави и могат да играят малко по-далеч от вратата. Знаеш какво се случва когато изкараш някой тип Тери прекалено напред и оставиш 40 метра празни зад него.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- insaneboy1
- Контакти:
диема спорт за нищо не става днес
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Тая игра с Мата дясно и Санчес ляво крило е кошмарна за гледане...
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Арсенал до този момент се гаврят със Сам Алърдайс.
Евертън са събрали потресаващи малоумници в отбраната си. Мангала, Кийн, Ашли Уилямс, чакаме и Смоулинг да отиде там по някое време. Може би за около 40-50 млн...

Евертън са събрали потресаващи малоумници в отбраната си. Мангала, Кийн, Ашли Уилямс, чакаме и Смоулинг да отиде там по някое време. Може би за около 40-50 млн...

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Арсенал до този момент се гаврят със Сам Алърдайс.![]()
Не е никак изключено да стане.
Интересно доколко това нападение може да компенсира глупостите на защитата в Арсенал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага