Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blue World Order
- Контакти:
Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“
отделно не мисля,че наема е проблем... щото само от билети ше се избият парите,та и отгоре..
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Re: Защо не наказаха Миньор?
pasaden написа:абе човек що ти трябва да идваш тук и да се заяждаш, не мога да разбера.Немога да кажа ,че ги харесвам сините, обаче доста от тях показаха солидарност с нас, въпреки ,че и те не ни долюбват, а ти пристигаш и тук и почваш "рогати-говеда , незнам си кво".
Заеби ги тия работи, въобще не е момента за такива работи.Дай да си гледаме Селяка и как да го разкараме.Всичко друго в момента е ала-бала
Браво,читав си.
Сигурен съм,че ако организирате протест,пред БФС в Софиа,ще получите голяма подкрепа и от нас-феновете на ЛЕВСКИ.
Иначе,успех в борбата ви срещу селския.
Re: Левски финансира ЦСКА
Lord VOODOO написа:sasho1977 написа:
Потвърждение на моите думи! А какво прави точно отбор като ЛЕВСКИ в урната на поставените, след като през последните 2 години нямаше победа в ЕКТ!!! А!!! Това сигурно е от КЪСМЕТ- драги ми всезнайко!!! Абе кажи му чорбар и ........
Ти си безнадежден случай!
То и ЦСКА бяха поставени при жребият за ЛЕ, ама им се падна Динамо Москва нали??? И това кажи ми, че не е късмет!!! Ето това не може да проумее инфалтилният ти мозък!!!
Че по време на жребиите за ШЛ ви се паднаха двата статистически най-слаби отбора!!! Да не би да нямаше други непоставени? Имаше, но ви се паднаха двата най-слаби, с най-нисък коефициент!!! Ето точно това е късмета!!! Набии си го в кухата глава!
Абе вудоо я кажи Баку какъв бюджет имат и го сравни с този на другите отбори, които бяха непоставени и кажи някой друг отбор разполагаше ли с такъв за миналия кръг... А от тези отбори, които бяха потенциални съперници за този ни кръг, единствения сериозен отбор беше Залцбург, другите са от класата на Дебърцен... Извинявай знам, че те боли, ама какво да се направи жребии, пак ще гледаме Левски в Европа до декември, а може и след това... ще изпитам пак неописуеми емоции, които едва ли твоя отбор в България ще ти донесе някога, а ти дерзай във форума...
Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ
durex написа:Blue World Order написа:със селяните некъде толкова бяха. чорбата в София няма достатъчно фенове да напълни даже Армията,камо ли Васил Левски... техните фенове са в дълбоката провинция,неслучайно по гостувания са повече,отколкото на домакинствата на Кочинпарк
Ти що невеземеш да си изтриеш профила А? И аз съм от Левски ,но доста провокативно пишеш,та и аз съм от тая дълбока провинция както се изказа.Ама сигурно щот е 100 пъти по -добре от Европейска София![]()
![]()
durex не се връзвай."Селянин" не е геогравско,а душевно понятие.
Re: Защо не наказаха Миньор?
samobotev написа:хаха по прости цигани и турци от вас одавна не съм срещал,колкото до вашата супер продоктивна школа така като гледам половината ви играчи са от Пловдив другата половина от Бразилия и Африка имате един Миланов дето е пълен некадърник и половината голове ви ги набутват през неговата зона и добре,че е зет на подходящия човек иначе щеше да играе в някой отбор от В група.
Млъквай с твоите глупави изказвания бе и се разкарай то форума на Левски, че го задръстваш само с присъствието си. Като са от Бразилия ви ги нижат яко нали? Миналов бил некадърник - той в сегашното ви положение сам ще ви бие бе. Ае ходи скрий се някъде!

Re: Левски хареса играч на Спартак, двата отбора започват прегов
Надявам се да докаже, че има място и дори сред титулярите, че сега не е много лесно в Левски да станеш титуляр. Дано да продължава да вкарва и тука голове, когато му се отдадат възможности и разбира се най-вече на ЦСКА 

Re: РАТКО ДОСТАНИЧ ПРИВЛЕЧЕ ТАЛАНТЛИВ ХАЛФ
fen1914 написа:не съм сигурен, че точно Цачев трябваше да преотстъпват - момчето има хъс да играе в Левски и можеше да го пускат в някои от по-слабите мачове.
+1 Подкрепям мнението ти. Цачев е доста по-добър от някои в отбора и съм сигурен, че тоя сезон щеше да блести още повече и от предишния. Дано поне там да се развие още повече то сега и, когато си го върнем, да почне да вкарва редовно голчета, когато му дават шанс за изява.

- Blue World Order
- Контакти:
Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ
мача с Рейнджърс на Васил Левски е един от най-големите,направо бих казал епохалните евро мачове на БГ отборите в историята... винаги настръхвам като гледам гола на Кайзера в последната атака на мача... също 7-1 със свинете есента на 94-та
Васил Левски е стадиона - там сме писали история! на нашия истински дом!
Васил Левски е стадиона - там сме писали история! на нашия истински дом!
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
-
- Контакти:
въпрос
Понеже съм от Пловдив някой може ли да ми обясни по-подробно как се стига до стадион "Георги Аспарухов" мерси предварително.
Re: въпрос
1-во : много добра снимка на Бербатов
2-ро : няма такава тема като твоята честно, познай всеки необичащ Левски как би те опътил, което ще доведе до излишни спорове ... според мен изполвай карта за да се ориентираш ... успех и извинявай ако има нещо просто ми стана смешно
2-ро : няма такава тема като твоята честно, познай всеки необичащ Левски как би те опътил, което ще доведе до излишни спорове ... според мен изполвай карта за да се ориентираш ... успех и извинявай ако има нещо просто ми стана смешно