Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

РАТКО ДОСТАНИЧ ПРИВЛЕЧЕ ТАЛАНТЛИВ ХАЛФ

Мнениеот DukeUnv » 13 авг 2009 16:06

Старши треньорът на Левски Ратко Достанич привика обещаващия полузащитник Борислав Балджийски в първия тим на „сините”. Полузащитникът се включи в днешната тренировка, като няколко пъти чу похвали от сръбския специалист.

Балджийски е рожба на школата и минава за един от най-талантливите в нея. Играчът спокойно може да бъде наречен любимец на Божидар Искренов, който работи с дублиращата селекция.

В срещата на резервите срещу Ботев Пловдив, Боби Балджийски заби две попадения във вратата на „канарчетата”.

Отскоро с първата формация на шампионите се готви и друг младок - Ивайло Василев. Вратарят е в тима и заради травмата на Божидар Митрев.

-- Коментирайте. :)
Изображение

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Защитник на Спартак Пд направи първа тренировка с Левски

Мнениеот ndrangheta » 13 авг 2009 16:08

ehh написа:
ndrangheta написа:Не бе пичове, мисълта ми беше,че на 22 години тепърва ще играе в А група, и то директно в Левски.Малко като Бисер Иванов -Легендата ми звучи.

Че какво му имаше на Легендата? :)
Беше си железен.

Да, само имаше лек афинитет към нашата врата. :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски финансира ЦСКА

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 16:11

Lord VOODOO написа:
delpi написа:Lord VOODOO, стига си раздавал правосъдие и си казвал на кой главата му е куха и на кой не... разкарай се от форума на Левски!!! Най-лесно е да обиждаш пред компютъра, всеки има право на мнение и го изказва!!!

Ти май май си противоречиш, а хем мнението ти е от 2 реда:

delpi написа:Lord VOODOO, стига си раздавал правосъдие и си казвал на кой главата му е куха и на кой не

[center]и после[/center]

delpi написа:всеки има право на мнение и го изказва!!!

Е аз нямам ли право на мнение??? И защо да не мога да го изкажа?!! ;)

П.П. Докато хората с промити мозъци не спрат да гледат едностранчиво на нещата и не почнат да мислят поне малко, тази омраза никога няма да изчезне! Все пак медала има 2 страни, но на някои хора не им е удобно да се сещат за този факт!

Аз поне правя разлика от това да изразиш мнение за любимия или не любимия отбор и от това да казваш на кой главата е куха и на кой не и на кой мозъка е промит и на кой не! Разбираш ли кое не ми хареса в случая в твоето изказване? Определено тези фенски спорчета, повечето от които безсмислени могат да се водят и с по-нормален тон и без крайни обиди...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

reebok
Контакти:

Re: РАТКО ДОСТАНИЧ ПРИВЛЕЧЕ ТАЛАНТЛИВ ХАЛФ

Мнениеот reebok » 13 авг 2009 16:15

Само може дани радва този факт, следващия,които да започне да тренира с мъжете според мен трябва да е Табаков.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 авг 2009 16:18

Според мен също,той отдавна би трябвало да е в 1вия отбор
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 13 авг 2009 16:19

хайде да не се занимаваме с глупости,а да насочим вниманието си към края на света,зона 51 и извънземните ;)
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски финансира ЦСКА

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 16:20

И още нещо до Lord VOODOO:
Моето мнение е, че бюджета на един отбор не го прави супер сила и по-добър от отбор с по-нисък бюджет. Това, че Динамо имат 60 000 000 бюджет нищо не значи. Пример е Цветан Генков - пълен анонимник за когото са дадени ако не се лъжа 2,5 мильона. Като има още няколко такива случай как можеш да твърдиш, че бюджета е на първо място когато определяш дали даден отбор е класа??? Ще видиш, че Димано не са нищо особено! Може да са малко по-добри от Левски и ЦСКА(а може и да не са), но не са 6 пъти по-добри каквото е съотношението на бюджетите!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 16:22

Чудесно за Балджийски! Това е пътя!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 16:24

При определянето на стадиона не е маловажно и разположението.
За мач започващ в 21:45 часа определено "Васил Левски" е по-подходящ, освен ако бат Бойко(или заместника му) не удължи работното време на Адския транспорт :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 16:25

Как да нямаше групи? Ако бяхме отстранили Вердер мисля, че влизахме точно в групите.

Върни се в “Архив”