Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот olfix » 14 юли 2011 08:33

Гонзо започва да изпуска нервите си ,което се очакваше,като се има предвид състоянието на отбора.Кофти е ,че след месец и половина ,когато сме изгубили почти всичко ще се сетим,че той просто НЕ СТАВА за треньор,но какво пък,който дава парите да му мисли...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 10:49

Чухте ли го тоя галфон гонзо бе,Стефан Стоянов го попита какво става с новите попълнения.Този въпрос който ни вълнува всички тук,а селския бег гонзо му отговори,че чакал 5-6 човека до няколко часа.Е това ако не е гавра с нас феновете здраве му кажете,направо съм бесен на тоя неграмотен капут

Хапчетата против завист пихме ли тая сутрин? Ех, тоя Гонзо...
Гонзо започва да изпуска нервите си ,което се очакваше,като се има предвид състоянието на отбора.

Много спецове тука... Тц-тц.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 юли 2011 11:05

Методито,не е въпроса да иронизираш ...Никой не е казал ,че съм голям специалист-но и не е необходимо да бъдеш,за да видиш това,което казвам.Хайде успех.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2011 11:12

Според мен тоя Христов ще го мъчат, защото са дадени не-малко пари за българските стандарти ...
Обаче до тук в контролите, всеки който е играл отляво вместо него се е представл по добре.

Аз като разправях, че 200 бона са множко за недоказал се млад играч, пък макар и с перспектива ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 11:42

olfix написа:Методито,не е въпроса да иронизираш ...Никой не е казал ,че съм голям специалист-но и не е необходимо да бъдеш,за да видиш това,което казвам.Хайде успех.

Състоянието на отбора? Убеден си, че си наясно с моментното състояние на отбора, така ли?
Това, че в Гонг са написали, че това (състава от предпоследната контрола) ще е отбора значи, че това ще е състава? Изчакайте малко, бе хора!За малкото време през което Гонзо бе треньор, след оставката на Ратко отбора заигра много добре и от застрашени от неучастие в Европа се върнахме в играта с мачове без загуба до края.
Аз и аз мога да спекулирам. Например, че Иво Иванов ще е резерва при Гонзо и, че за пръв път от много време ще играем с двама нападатели...
Пък това как Гонзо е виновен, че не се осъществявал еди-кой си трансфер няма начин да е вярно. Парите ги дава Батко. Не е въпросът да вземат някой, а оптималният вариант - възможно най-добрият за без пари. Лесно ли е?
Тоя "галфон" е дал много на този отбор! Подмятан от батковци, насковци и сие, от публика, отвсякъде и има топките да е на "горещият стол". Изправи се пред синя България и каза: "ако не станем шампиони, си тръгвам". Просто и ясно.
И на мен не ми беше мечтан избор за треньор. Исках Люпко. Ма то, ако ставаше така като на Football Manager...
Това момче - Т. Христов, както го храните още от сега...
Последна промяна от metodito на 14 юли 2011 12:05, променено общо 3 пъти.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 14 юли 2011 11:55

Това последното е така, отборът тръгна нагоре, след като Гонзо го пое от Ратко. Обаче мен ме мъчи въпросът кой доведе Ратко при нас? Защото слушах как това бил "един доказан специалист", а визитката му говореше друго. Всяка година е сменян и е добър специалист?! Все едно аз да сменя десет работи, от които са ме уволнили и новият ми работодател да казва колко квалитетен съм, как добре се справям с работата и т.н. Иначе, дайте малко шанс на отбора, защото това са само контроли, а имаме доста нови играчи, които все пак трябва да се адаптират. Ще видим как ще изглеждаме след първите няколко официални мача.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 12:20

metodito написа:
olfix написа:Методито,не е въпроса да иронизираш ...Никой не е казал ,че съм голям специалист-но и не е необходимо да бъдеш,за да видиш това,което казвам.Хайде успех.

Състоянието на отбора? Убеден си, че си наясно с моментното състояние на отбора, така ли?
Това, че в Гонг са написали, че това (състава от предпоследната контрола) ще е отбора значи, че това ще е състава? Изчакайте малко, бе хора!За малкото време през което Гонзо бе треньор, след оставката на Ратко отбора заигра много добре и от застрашени от неучастие в Европа се върнахме в играта с мачове без загуба до края.
Аз и аз мога да спекулирам. Например, че Иво Иванов ще е резерва при Гонзо и, че за пръв път от много време ще играем с двама нападатели...
Пък това как Гонзо е виновен, че не се осъществявал еди-кой си трансфер няма начин да е вярно. Парите ги дава Батко. Не е въпросът да вземат някой, а оптималният вариант - възможно най-добрият за без пари. Лесно ли е?
Тоя "галфон" е дал много на този отбор! Подмятан от батковци, насковци и сие, от публика, отвсякъде и има топките да е на "горещият стол". Изправи се пред синя България и каза: "ако не станем шампиони, си тръгвам". Просто и ясно.
И на мен не ми беше мечтан избор за треньор. Исках Люпко. Ма то, ако ставаше така като на Football Manager...
Това момче - Т. Христов, както го храните още от сега...

Стига си писал глупости!!!Гонзо може да има топките,но няма интелекта за треньор.На светлинни години е това някога да стане що годе нормален такъв,както се казва в една реклама "не става само с ядене,трябва и акъл"!!!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2011 12:25

Avanti_Ragazzi написа:
Стига си писал глупости!!!Гонзо може да има топките,но няма интелекта за треньор.На светлинни години е това някога да стане що годе нормален такъв,както се казва в една реклама "не става само с ядене,трябва и акъл"!!!!

Ще поживеем, ще видим. Аз помня Мъри как го хранниха някакви хора в началото. Да не говорим какво бе след Беверен.
Бе не ги разбирам тея истерии. При различни обстоятелства можеше да сме минимум на осминафинал в ЛЕ тая година.
Ясен бе интелигентен човек. Що не стана с него?
Не става само с "хранене". Трябва и акъл. ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2011 12:47

Пълна подкрепа за Гонзо и момчетата! Рано е да правим анализи кой става, кой не, кой неграмотен, кой суперинтелигентен... Дайте да преполовим сезона, пък тогава. За съжеление се мъчим от едно известно време с трици да хващаме маймуни. И главната причина това да се получава в по-големият процент, е именно Гонзо!!! Само си спомнете Наско какви трансфери правеше и колко от тях бяха без пари...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 12:52

metodito написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Ще поживеем, ще видим. Аз помня Мъри как го хранниха някакви хора в началото. Да не говорим какво бе след Беверен.
Бе не ги разбирам тея истерии. При различни обстоятелства можеше да сме минимум на осминафинал в ЛЕ тая година.
Ясен бе интелигентен човек. Що не стана с него?
Не става само с "хранене". Трябва и акъл. ;)

Гонзо на практика вече 2 години ни е треньор,и за тези 2 години съвсем спокойно мога да кажа,че не става!!!Най-малкото е инвалид на тема тактика,Левски 2 години играе само с блъскане и ръгане,без грам тактика,без грам замисъл,без грам идея кво да правят на терена.С Гонзо няма да стане просто,той няма нито интелекта,нито познанията,нито идеята,нито представата,нито подхода да е треньор.Дай му само мачкане на топката и нахъсване за друго няма идея.С този футбол просто Левски няма бъдеще,може да има моментен проблясък,но никога няма да има бъдеще.Те и без това Гонзо и борат гледат ден за ден без ясна представа кво правят там.Не в грешка съм имат представа Гонзо да е шеф(щото това му е мечтата,колкото и да не става за тая работа),а борат да си продава играчите и да лапа кинти от Левски.С тези Левски няма бъдеще,това не е мрънкане а ПРОЗРЕНИЕ!!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Върни се в “Архив”