Ясен е ясен като бял ден !
То и с Гарра сме предвидими ...
Но просто, по трудно могат да ни спрат, заради индивидуалните качества на французина.
И аз не съм видял стил в Левски !
Хубавите игри в някои от мачовете през есента се дължаха на свежеста и индивидуалните качества на някои от играчните ни.
Както и на врящият Георги Аспарухов !
Ние впечатляващ мач като гости, нямаме !
Отиде ли си Гарра, играта ще заприлича на тази, от времето на "Гонзо", когато се изявяваше като тренер ...
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
На добър час на Жо , време му беше за трансфер . Дано се представи по най-добрия начин в новия си клуб . Според мен Жо не е незаменим при положение че привлякохме още 1 чужденец който има що-годе добра визитка . Не си мислете ,че е свършено всичко както правеше добри мачове правеше и доста слаби такива играеше на мемоменти срещу по-големите отбори се представаше доста колебливо и според мен Юлу-Матондо ше го замести подобаващо,разбирасе ако не стане 2рия Слори . 

Avanti_Ragazzi написа:Enravota написа:ами не знам приходите от ЛЕ Европа какви са, но от мача с Гент 25000 средно по 15 лв билет, прави доста пари, а за победата прибраха още 200 000 лв.
Забравяте един голям разход - Баждека може да строи къща или нещо сватба да вдига...
Много грозно е цялото поведение на ръководството. Аз имам чувството, че чрез ФК Левски Батков си издържа останалия бизнес...
Ти откри Америка!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това,чак сега ли го разбираш!!!
Познай дали сега го разбирам...
но явно доста хора не са го разбрали, начело с Гонзо.
THE G.A.M.E написа:Ясен е ясен като бял ден !
Но просто, по трудно могат да ни спрат, заради индивидуалните качества на французина.
Хубавите игри в някои от мачовете през есента се дължаха на свежеста и индивидуалните качества на някои от играчните ни.
Отиде ли си Гарра, играта ще заприлича на тази, от времето на "Гонзо", когато се изявяваше като тренер ...
Явно мислим в една посока, лошото е не само отпътуването на Гарра, а с него да не отпътуват и малкото, които се събирахме на Герена, предвид добрата игра, която показвахме, пак бяхме много малко на бг мачовете, а ако тръгнем с лошите игри направо не ми се мисли, пак ще почне с едно оправдания за всичко...... да идват вече тия мачове, че не издържам вече да съм в неведение.....и може да е корумпирано слабо и каквото и да е било бг първенството, ама аз без него не мога....айде да минават тези няколко дни да видим какво ще е положението и в каква посока ще тръгне всичко
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Ние си играеме еднотипно от няколко години... Просто разликата в изпълнителите в съответните сезони правеха и разликата в резултатите..THE G.A.M.E написа:Отиде ли си Гарра, играта ще заприлича на тази, от времето на "Гонзо", когато се изявяваше като тренер ...

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
LaRgO написа:Не вярвам Жоазиньо да е искал да напусне, насила са го накарали.
Почти съм сигурен, че Жо не е искал да бъде продаден.... ама пари, пари

П.П. Искрено се надявам да не се получат нещата с трансфера на Жо

THE G.A.M.E написа:[offtopic]Ясен е ясен като бял ден !
Отиде ли си Гарра, играта ще заприлича на тази, от времето на "Гонзо", когато се изявяваше като тренер[/offtopic]
Напълно съм съгласен

-
- Контакти:
LaRgO написа:Blue_Girl написа:LaRgO написа:Не вярвам,че ще продадат Минев и ще преотстъпят Щърков.Единият от тях ще го оставят.
Дано Веско да го оставят!
Почти сигурно, че той ще остане
Дано!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
santi_santi написа:Приходи разходи и кой колко е изкарал много мен не ме интересува,както и повечето фенове,задължението ни е да подкрепяме отбора и да бъдем 12-тият играч....А това,че на Батков му идва горница,да търси други алтернативи на допълнително финансиране а не да ходи от телевизия на телевизия,да се бий по гърдите вижте ме аз собственик на един от най-големите клубове в България,и да предлага наляво и надясно играчите на отбора като панаирджийски мечки,то не беше еди-кой си там еди-кой си насам.
Абсолютно е така!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Re: Жо си тръгва.Добро или лошо е това.
bluegabrovo написа:Дрбничкият ни любимец си заминава от ЛЕВСКИ,аз мисля че ще ни е много трудно без него.Но той ще остане завинаги един от нас.Жо надобър час,успех във футбола и живота ти винаги ще имаш място между нас.
Потвърдено ли е вече, на 100 процента?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!