Висша лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Висша лига (2021/2022)

Мнениеот insaneboy1 » 22 фев 2022 23:00

KOPScousers написа:
emerson1leao написа:
kingofpop написа:Много злоба от всички Пулци към Пеп, дори не се оптиват да я прикриват :mrgreen: :mrgreen: :shock: кажете си като пичове, че го мразите, щото заради него отборчето ви има 3 титли по малко и готово :mrgreen: нито някой ще се разсърди, нито нищо....не знам що го овъртате, просто няма смисъл

Както казах злобата на фенчетата на Пулята идва оттам не толкова към самата му личност, а заради факта че ако не беше Пеп, вече щяха да са изпреварили Ман. Ю по титли в Англия, т.е. да са върнали статуквото отпреди 2009г. Това им е основния проблем и мъка на Пуля фенчетата. :lol:
2015г. като дойде "спасителя" Клопо имаха план поне в Англия да натрупат успехи, а то за 6 сезона взеха 1 клета титличка и основната причина е знаете кой. :mrgreen:

2019-та ни биха супер калитарски на Етихад, а после оня талибан Компани вкара гол, какъвто няма да вкара още 1000 пъти да я ритне от там. Лестър си бяха отишли за 0:0 и щяха да си го постигнат, ако не беше тоя нечовешки късмет. Не казвам, че и Ливърпул нямаше късмет в дадени моменти него сезон, но заслужавахме една идея повече да сме шампиони тогава. Реално Ливърпул е в борбата за титлата едва от сезон 18/19, като настоящия сезон е 4-ти от тогава и реално имаме шанс за титлата, а 1 титла от 3 сезона не е крайно лошо постижение. Не знам защо говориш така, все едно Клоп не разполагаше със състав на нивото на сегашния Уест Хам да речем, когато застана начело и му трябваха години, за да сглоби боеспособен състав, който хем да отговаря на неговата философия, хем да може да се бори с най-добрите, а и да ги побеждава. Все пак Клоп не може да си позволи лукса да извади 150 млн. за Аке и Грийлиш, както някой вече спомена, нали? Той 150 млн. плати за повече от половината ни титулярен отбор между другото... :lol:

До 2018-та бяхме на приливи и отливи и в борба за Топ 4, така че да се говори без да се мисли не е добра идея. :roll:

На базата на какво? 18 поредни победи и непускане на първото място от Сити и вие сте заслужавали повече? Това си е чисто фенско изказване. Самият факт, че Сити успява да издържи такова преследване и не се пропуква доказва колко постоянни са били. Когато си първи и всяка една грешка може да те бутне от първото място напрежението е много по-голямо. Вие май и тогава бяхте първи по Коледа, но се пропукахте. Супер много мачове взехте калитарски в края, даже Тотнъм трябваше да ви вкара един гол с който да ви приключи шампионските амбиции, но имаше един черен, който би топката на майната си в ситуация в която бяха двама срещу един (ван Дайк).
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 фев 2022 23:27

Простата статистика понякога лъже. Гледам всеки мач на Ливърпул, а когато сме в борбата за титлата е редно да следя и мачовете на конкуренцията и смея да твърдя, че тогава играехме по-хубав футбол от Сити. Да не говорим, че ако не им беше вързало да ни бият на Етихад, щяхме да направим дубъл ВЛ и ШЛ при непобедим сезон в първенството. Сити тогава падна 4 мача през сезона, а Ливърпул само 1, но за жалост ключов. Пък и приказката "по-добре загуба и победа, отколкото 2 поредни равенства" си каза думата при нас със 7-те ни хикса.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 23 фев 2022 00:07

Ами точно това е разликата. Вие при Брендън 2014г. се пропукахте, след като водехте в класирането известно време. Сити при Пеп 2019г. не се пропуска след като няколко месеца ги дебнехте в диапазона 1-3 точки в класирането и бяхте плътно зад тях. Както споменах в други теми, Пеп има няколко титли, когато разликата е била стопявана и е бил под напрежение, няма нито 1 издънка. За сравнение Венгер има няколко такива срещу Съра, когато позволяваше да бъде обръщан, подавайки се на психо игрите на шотландеца. :lol: Клопо има своите качества, но му липсва точно тоя аспект в психо игричките, когато сезона е на кантар и трябва по някакъв начин да повлияе на противниците. В това нещо почти всеки от топ треньорите го превъзхожда и трябва да поработи върху тази област, която не е никак маловажна в съвременния футбол. Ако помните 2009г. с Рафа Бенитес също водихте в класирането и Съра отново приложи изпитания си психо метод срещу дон Рафа, който като типичен представител на зодия Овен реагира първосигнално, ядоса се, и се подаде на напрежението, след което последваха няколко грешни стъпки на Ливърпул, и Ман. Ю поведе в класирането. Тогава, честно казано още не бях срещал нагли ваши фенчета, докато тези на Ман.Ю бяха навсякъде и мега арогантни, та желаех Ливърпул да стане шампион през 2009г., но Съра пак надделя със своите психоигрички. :x
В днешно време обаче нещата се обърнаха и вие заехте мястото на фенчетата на Ман.Ю отпреди 15 години по арогантност. ;)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 фев 2022 04:48

Ей, от 5 страници в темата се дъвчат 5 изречения на кръст... Много хора ги е яд явно, че Пул и без почти никакви успехи, и пред фалит, пак си остана световен бранд и клуб с една от най-големите фенски маси, доказано от турнета в Америка, Австралия и къде ли не! Пък ако имаха успехи, тогава не знам...
Пеп да не се ослушва, ами да вади 300 милиона за комисионни, премия и заплати и да взима Мбапе, че тука хората реват - тва Стърлинг, Жесус, Марез и сие не били никакви нападатели :lol: :lol: :lol: :lol: Жалки сте! Точно като Пеп, който и 100 години да стой в Пул няма да вдигне нищо. Щото няма кой да му даде 50 милиона за Аке и 120 за Грийлиш!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 фев 2022 10:54

KOPScousers написа:Не го харесвам, ама е прав, дето имаше едно лафче. В периода между 1990 и 2020 имаме 3 купи на ФА и четири Пепо купи на домашната сцена, което наистина е твърде малко, за да се каже, че сме били фактор в Англия. Не съществува обаче отбор, който да няма подобни черни периоди в историята си, просто този на Ливърпул е най-съвременен и това дава крила на Ванката в случая, а и на останалите злобари като него.

Убеден съм, че преди 2010-та да речем Ванката или е бил твърде малък и не се е интересувал от футбол, или не е можел да изреди повече от 3-ма титуляра на онзи Манчестър Сити. Повечето фенове на Барса специално в този форум са същите. Отборът им от доста години затъва, но понеже винаги са били на върха и никога не са ги виждали в сегашното им състояние, много хора се смяха и не им се вярваше, че подобно нещо е възможно. Да, ама ето, че рано или късно всеки отбор затъва, всеки си има слаби и силни периоди. И понеже, пак казвам, слабите години на Ливърпул са най-пресни, то подобни разбирачи веднага почват да църкат и да повтарят "ама 30 години това, ама 30 години онова"! Гуардиола е голям мениджър и успехите му са красноречиви, но също така е плешив наркоман, на който дори Ванката не е особено голям фен. Факт е обаче, че е причината Ливърпул и Клоп да не са с 2 или 3 титли повече от последните 4-5 сезона и понеже е каталунец, дава искрица надежда на болните каталунски сектанти, които се радват повече на неговите успехи, както и на Лео Меси в ПСЖ, отколкото да мислят за собствения си клуб :!:

ПС. Ванка, ние наистина не бяхме фактор в Англия в продължение на 30 години, но вие никога не сте били преди последните 10-тина години и много добре го знаеш. Да видим дали обаче и ти ще го признаеш. 8-)

Яд ви е на Пепо, че ви оставя капо, в най-силният ви период от десетилетия. Това е. :lol:
Ванката е гледал успеха ни в щатите в тийн възраст, можеш да си направиш сметка, дали гледа футбол от 2000 година. Крайно време е в този форум да се приеме, че футбол се практикува и преди 2000 година и има фенове различни от чорбари, левскари, и други топ отбори от Европа.
Само не говори за злобари, че вашите и тия на Юнайтед сте топ на това ниво.
Аз никога тук не съм твърдял, че сме били някакъв фактор в Англия преди арабите, а и трябва да съм пълен дебил да го твърдя. Но винаги съм твърдял, че сме един от основните традиционни отбори в Англия, до колкото това важи за Англия.
П.п. повече от 3 футболисти знаех, ще се изпитваме ли сега :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 фев 2022 11:06

ivan56 написа:
Яд ви е на Пепо, че ви оставя капо, в най-силният ви период от десетилетия. Това е. :lol:
Ванката е гледал успеха ни в щатите в тийн възраст, можеш да си направиш сметка, дали гледа футбол от 2000 година. Крайно време е в този форум да се приеме, че футбол се практикува и преди 2000 година и има фенове различни от чорбари, левскари, и други топ отбори от Европа.
Аз никога тук не съм твърдял, че сме били някакъв фактор в Англия преди арабите, а и трябва да съм пълен дебил да го твърдя. Но винаги съм твърдял, че сме един от основните традиционни отбори в Англия, до колкото това важи за Англия.
П.п. повече от 3 футболисти знаех, ще се изпитваме ли сега :)

А! Именно! Хайде щом ще приемем, че има футбол и преди 2000 година, нека да спрем с изтърканото "аааааа, ама 30 години няма титлаааааа", понеже и преди тези 30 години се е практикувал футбол, а пък след тях сме сред водещите отбори в Европа. Или ще го караме както ни е удобно? Феновете на Ливърпул и Юнайтед обикновено са злобни едни към други, защото двата клуба са най-големите съперници в Англия и е нормално да има и злоба. Лично аз не съм злобен към никого, но винаги ще защитя отбора си, когато анимационни герои го обиждат по форумите.

Няма да се изпитваме, не те познавам, нито ме интересува от кога си фен, не ми е и работа да ти държа сметка. Просто те включих в кюпа с каталунците, понеже на моменти не се различаваш много от тях, а тяхната злоба се дължи на една от многото им срамни загуби в ШЛ, датираща вече от преди 3 години. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2022 15:51

ivan56 написа:

Аз определено съм на мнение, че този форум беше по-добро място, преди феновете на Ливърпул да започнат да излизат от раздела си. Колко беше хубаво и спокойно като си пишеха само там и се радваха на Морено и Манкийо. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 фев 2022 16:11

rhaegar написа:
ivan56 написа:

Аз определено съм на мнение, че този форум беше по-добро място, преди феновете на Ливърпул да започнат да излизат от раздела си. Колко беше хубаво и спокойно като си пишеха само там и се радваха на Морено и Манкийо. :mrgreen:

Не ти завиждам след тоя коментар :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 фев 2022 16:19

ivan56 написа:
rhaegar написа:
ivan56 написа:

Не ти завиждам след тоя коментар :mrgreen:

Фактите говорят, форумът е в тотален разпад за последните 4-5 години, което съвпада със силния период на Ливърпул :lol: А преди това ги нямаше никакви, чак влизахме в раздела им да се смеем с глупостите на Илиев и оня откачения суарез.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 фев 2022 16:26

rhaegar написа:
ivan56 написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”